Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhuhuhuhu ha

śpicie w pidżamach??

Polecane posty

Gość uhuhuhuhu ha

a jeśli śpicie to ubierać pod spód bieliznę (tzn akieś figi, bo biustonosze to niezdrowo)

najczesciej spie w koszulce i w spodenkach (pod nimi majtki).albo w majtkach i w samej koszulce z krotkim rekawem.

Gość z jakiej dzielnicy wroclawia
w majtkach tez nie zdrowo bo kiedy skora ma odpoczac ?

Gość ja śpię w piżamce
i w gatkach pod spodem:) nie wyobrażam sobie spać bez gaci, bo musiałabym wtedy codziennie zmieniać piżamę albo na pewno przynajmniej spodnie od piżamy

Gość ja śpię w luźnym bawełnianym
podkoszulku i zwykłych,normalnych,bawelnianych figach(nie żadne stringi bo na noc są cholernie niewygodne:-P)Czasami jak jest zimno to zakładam tez bawełniane spodenki od piżamy;-)

Gość niebieskooookaa22
tak, zimą w górach :P albo dzisiaj, bo jestem sama i mi jakos zimno jest ;]

Gość ja śpię w luźnym bawełnianym
jak z facetem to nago albo w smaych mateczkach;-)Ewentualnie jakaś seksowna koszulka na ramiączkach i mateczki;-)Ale nigdy nie zaloze na noc stringów i biustonosza:-PW chuj niewygodnie:-o

w majteczkach najwygodniej mam cale majteczki do snu a na codzien stringio. ale najczesciej lubie spac nago skora odpoczywa. jak musze to spie w pizamce mam 3 sztuki a wiecej niz 3 dni nie musze spac w pizamie wiec :):):):)

Gość A ja śpięw piżamie
to jest najwygodnisze i najcieplejsze... W lato koszulka+majtki. Oczywiście na nocny sexik z facetem zakłądam coś sexownego, ale jak jużidziemy spać to ubieram polarową piżamę ;)

Gość ssexyy
wiesz co bys sie zdziwila, ale wlasnie slyszalam wypowiedz lekarki w popularnym programie i ona powiedziala, ze trzeba spac w staniku ale nie wolno w majtkach. W staniku- bo piersi nie rozjezdzaja sie na boki i nie zwisaja - wolniej sie starzeja, a majtki nie wolno bo bakterie sie mnoza jak nie moze swobodnie oddychac ten obszar.

Gość ale w staniku jest niewygodnie
:-oCaly dzień go noszę i potem jeszcze w lóżku:-oNjalepiej mi sie spi nago;-)

Gość *Merigold*
najczesciej nago. ale czasem jak moi rodzice wstają wcześniej ode mnie a wiem że czegoś mogą chcieć ode mnie przed wyjściem do pracy to w piżamce albo koszulce nocnej, bo i tak zazwyczaj się odkrywam w nocy ;) jak w piżamce czy koszulce to bez majtek raczej :]

Gość ojoihj

cyt.:Wyluzowana ja spię nago sprobuj też taka być komentarz: najzdrowiej nago, ale w pościeli wełnianej, niemniej najhigieniczniej i najzdrowiej w lużnej piżamie; chodzi o to, żeby piżamą nie uciskać naczyń krwionośnych w obrębie genitalii. A już głupotą jest spać w majtkach. Raz, ucisk na naczynia krwionośne, dwa, utrudnienie dostępu wentylującego powietrza. Szczegóły na poniższej www w t. \"4 warunki determinujące zdrowie\"