Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci Polscy

Nie lubimy inteligentnych kobiet!

Polecane posty

Gość o rany nie wierzę
A kto powiedział że nikt nas nie chce? Ja na brak powodzenia nie narzekam. Nie każdy facet boi się inteligencji.

Gość ponawiam pytanie............
a skąd wiesz że nas nikt nie chce? tacy jak wy dzięki bogu nie chcą a mówimy o studiach bo zauważ że tego dotyczy topic więc nie wiem o czym mamy mówić

przystojnybrat ----> odezwał się ten, co się nie chwali :) Spójrz na swój nick, skromnisiu!!! No śmiechu warte :)

Hihihi a autor to chyba nie \"faceci polscy\" ale faceci wszechpolscy\' albo lepiej \"faceci Fszehpolscy\" :D

Gość co wy wiecie faceci
prawdziwie inteligentna kobieta umoe sie znakomicie maskowac i udawac glupiutkie kobieciąko,zeby poderwac kogo chce.

Gość brr
:D nic nie wiedzialam o tych sterotypach. dzieki chlopaki za oswiecenie! ale studiow nie rzuce, nie ma co!

hahaha... jakos moj facet... chce bym nie rezygnowala ze studiow... ze damy sobie rade w Polsce... mimo ze .... ma takie powalone prawo... itp itd... ;/ Heh dziewczyny ze was a tym bardziej mnie nazwal.. bo tez chce isc na studia.. . Szmac..... itp itd.. to swiadczy o jego inteligencji, bo wiecie dziewczyna po zawodowce, liceum, nie ma wiekszej ambicji...tylko facet taki jak sie niektorzy tu wypowiedzieli.. robia im dzieci i potem one haruja w domu a oni sie bawia. Poprostu wy faceci bez ambicji jestescie wygodniccy, bo kobiety ktore maja jakis cel w zyciu... sa madre, to takie nie dadza sobie pomiatac.. Znaja swoja wartosc i nikt nie bedzie niszczyl zycia a tym bardziej jakis facet potrafiacy tylko kupic piwo.. i siedziec przed tv.. Hm.. z czegos.. sie musial wziasc sie taki stereotyp!

Gość delikatna psychika
bo nie trzeba się przyznawać do wykształcenai dziewczyny! Udawajcie sklepowe, pielęgniarki i panowie będą szczęśliwi;).

Gość jestem zadowolony
a ja swoja żone poznałem na studiach, zawsze zakładałem że ma to być kobieta inteligentna i ładna. Teraz ma swoja karierę a ja swoją. Dodatkowo mamy dwoje dzieci - jedno machneliśmy na studiach ale nigdy nie było mowy o przerwaniu studiowania, choć ona nawet chciała zrobic sobie przerwe to na szczęście nie pozwoliłem jej na to. Teraz wracamy do domu i każdy ma ustalone obowiązki, staramy sie odwiedzac znajomych i dodatkowo wypaśc gdzieś od czasu do czasu na impezke. Tylko ograniczony facet boi sie wykształconej kobiety, bo moze miec fajniehjsza prace, albo lepiej zarabiac albo być bardziej doceniana. Ja lubię sukcesy mojej żony, a ona zawsze cieszy sie z moich. Nie wyobrażam sobie zeby mogła siedzieć tylko w domu i wychowywac dzieci, stałaby sie nudna i zaniedbana, a juz napewno nie zniósłbym jej narzekania jak ona cały dzień haruje a ja i tak tego nie doceniam. Wogóle to lubie inteligentne kobiety!!!!! Nie lubie natomiast słodkich idiotek, których jedynym celem jest złapanie męża, zero kreatywności. Wieczne czekanie że przyjdzie facet i zarobi na wszystko czego jej potrzeba.

Gość ola111
jestem zadowolony, barwo, masz plusa u mnie:)))))))) masz racje, tylko tchorz boi sie inteleigentnej kobiety:)))

ale prawda jest taka, ze jak kobieta ze stopniem powyżej magistra przyznaje sie w pewnym momencie przed facetem do swojego wykształcenia, to ten z reguły już nie jest nią zainteresowany. Pozdrawiam :)

Gość sineadko
racja "...tylko ograniczony facet boi się mądrej kobiety!!!..", idealnie zostało ujęte. To że panna jest inteligentna to tylko jej atut nie ma to jak tępe idiotki, któe jak się odezwą to nie wiadomo gdzie się ze wstydu podziać... inteleigencja nie idzie w parze z urodą to też sobie wyjaśnijmy od początku. Co to za debile, którzy wolą mieć tępą pannę??? jak się Wam nie chce wyśilać to sobie takie bierzcie te inteligentne zostawcie tym na ich poziomie pozdro