Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wizaż-stylizacja-tipsy

Do wszystkich panien Młodych!!!!!!

Polecane posty

Dziewczyny! Mam do Was ogromną prośbę! Jestem po kursie manicure-tipsy żel i akryl oraz w trakcie kursu wizaż-stylizacja i upięcia włosów. Jeśli chciałybyście pięknie wyglądać w ten jeden najważniejszy dla Was dzień, praktycznie za darmo i bez wychodzenia z domu(bo ja dojeżdżałabym do Was) to napiszcie. Nie chodzi mi o zarabianie pieniędzy, chciałabym się poprostu dalej doskonalić w tym co robię i co lubię. Pazurki i makijaż wychodzą mi naprawdę super. Kilkunastu osobom już robiłam i są bardzo zadowolone. Satysfakcja gwarantowana! Czekam.

Gość o rany tylko nie to
a jak ci nie wyjdzie? Uwazam ze nie powinnaś praktykowac na pannach młodych tylko conajwyżej na paniach idących na imprezę czy chociaz na sylwestra ale nie do ślubu na litoś boską.

ja mówiłam że na próbny się skuszę. nie na ślub. niech dziewczyna poćwiczy. ja sama jestem kosmetyczką(makjaż na ślub zrobię sama-ale może mnie zainspiruje jakimś nowym pomysłem:)) i pamiętam jak się uczyłam i że właśnie fajnie się tak eksperymentowało na innych kobietach, zresztą dziewczyna może sobie zrobić album ze zdjęciami każdej klientki, żeby potem inne mogły obejrzeć.Teraz w zawodzie nie pracuję. Ja popieram, przecież nie chce za to kasy, a nawet gdyby jakieś małe pieniądze to bez przesady:) niech się dziewczyny uczą, bo bez wprawy i ćwiczeń to mamy czasami takie pożal się boże wizażystki...tu trzeba wprawy:)

jestem akurat z warszawy, tak więc myślę że nie będzie problemu, tylko nie za bardzo wiem kiedy.Ślub w czerwcu, tak więc myślę że jakoś w marcu możemy się umówić, ale to już skontaktuję sie z Tobą mailowo. Interesuje mnie cena paznokci< jeśli więc możesz podać to będę wdzięczna:)

Mnie równiez interesuje cena paznokci:)Proszę o podanie!Pozdrawiam:)