Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

35M

DLACZEGO MAM CHĘTKĘ NA STARSZĄ?

Polecane posty

W sumie to nie mam doświadczenia w tej kwestii.......w sensie randki z nieznajomymi. Kiedys jak byłam jeszcze panienką umowiłam sie z facetem, ktory kilka razy dziennie dzwonił do firmy w ktorej pracowalam i zawsze ze mna rozmawial sluzbowo. Mial tak rozwalający glos ,ze sie spotkalam. I to spotkanie wowczas skonczylo sie podobnie. Moze troszke gorzej, bo zwialam facetowi a ten mnie gonił Ha ha

hahhahahaaha...jesteś niesamowita :) już to sobie wyobrażam....hahhahaha jak uciekasz a on za Tobą :)

Ty sie nie smiej........... mialam wtedy ze 2o lat, umowilam sie pod apteką , minelam go jak bym go nie znala , ale chyba sobie wczesniej opowiedzielismy jak wygladamy i ten łobuz mnie poznal. I tak uciekalam ze schowalam sie na koniec w kinie , bileterki mnie wpuscily bo powiedzialam ,ze mnie jakis zboczeniec sledzi hahaha..ale to byly cZasy hahaha

Mozesz zdradzic......... jesli nie z jakiego miasta to choćby regionu pochodzisz?::)

Ja Poznań. Szkoda ,ze nie bliżej. A powiedz a Tobie sie zdarzyło umowic z kims nieznajomym??:)

teraz dopiero pomyslalam......... to nie tak daleko w sumie;)

Poznań :) bardzo bliskie jest mi to miasto....kiedyś Ci powiem dlaczego :) tak zdarzyło się.....oczywiście :) moja praca polega na tym że często wyjeżdżam na różne szkolenia więc jest okazja by się z ludźmi spotkać... z kobietami bo je polubiłam....a jeśli to jest facet....to okazuje się że mimo że dobrze się gada na gg czy kafe......to jest ktoś zupełnie obcy.

Kiedys przeczytalam tu na forum topik o wyjazdach mezow na szkolenia. masakra co kobiety i zony opisują. Faktycznie taka rozpusta panuje na takich zjazdach?

Jak dobrze ,ze moj mąż jedyne miejsce w ktore jezdzi na szkolenia- to do domu hahahahaha;)

uważam że internet jest ok w nawiązywaniu znajomości ale pod innym kątem.....jeśli mowa o kontaktach damsko-męskich to raczej nie ma to jak real.

Tez tak sądzę....... w realu najpierw sie widzisz naocznie,pozniej poznajesz i doceniasz inne walory. A w znajomosciach wirtualnych kreci Cie wybuja wlasna wyobraxnia a pozniej szok;)

wszystko kwestia charakteru....uważam że jesli ktoś ma kurewski charakter to wykorzysta tą chwilę swobody jak każdą inną....a osoba która szanuje siebie....potraktuje to jak spotkanie zawodowe nic więcej.

Margi..................... masz wielbiciela:)) Staelgo jak kojarze po przeczytaniu wszystkich stron tego tematu;)

widzisz tutaj nakręcasz wyobraźnię....a trudno jest później sprostać czyjejś wyobraźni.....tak uważam.

No niestety......wyobraznia to jedno a real to drugie. :) Ale mialysmy troche poobgadywac facetow;) To taki wdzieczny temat;)))

Wrociłam dzsiaj skatowana po pilatesie i Pani instruktor zalecila czerwone wino. ide sobie nalac jeden maly kieliszek. A co:)

Bum...... Ty myslisz ,ze my sobie golimy łona dla koleżanek???? Ha ha dobre!!!!!!

No pachnące to napewno.......ale gdyby wygineli faceci to nie wiem czy bym sie katowala żyletkami naokrągło;)

jestem :) no własnie bum...i chyba bardzo bym się bała zderzenia z rzeczywistością :)

bum ma racje....jestem sama 2 tygodnie...i jakoś nawet nie pomyślałam by nie golić nóg :) nie wspominając o innych miejscach :P lubię czuć się dobrze...we własnym towarzystwie