Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Witam Kobitki :) Kurczę, zaczyna mi brakować \"rozmów\" z Wami...Wiem, że ostatnio pogoda nie sprzyja temu, żeby siedzieć przed monitorem (a będzie jeszcze gorzej, bo wiosna się zbliża). Po prostu głupio by było gdyby topik zniknął...i mam nadzieję, że jest więcej osób, którym na nim zależy? U mnie wszystko po staremu...chociaż nie do końca. Zaczynam się stresować tą obroną i tak bardzo chciałabym ją mieć już za sobą...

Hej, hej witam kobitki!!! Anik - mam nadzieję, że obrona pójdzie jak z płatka :) Majka - czytałam, że idziesz na usg :) więc chyba zdasz nam relację :)

Majka, czytałam, że cały czas masz ochotę na coca colę....Ja nie jestem w ciąży ale ze mnie taka mała miłośniczka tego napoju :P Aha, i życzę Ci dwóch fasolek, bo mieć siostrę bliźniaczką to super sprawa :)

Witam ponownie!!! Jestem już po pracy i mam chwilkę na pogaduchy, dopóki moje dziecko się nie obudzi...

Hej Krolcia!!! Witam nową staraczkę :) Co tam u Ciebie??

Nie wiem dlaczego, ale strasznie chce mi sie dzisiaj spac... Czuje się potwornie zmęczona... Jakbym tony piachu przerzucila... Dziwne...

Anik - a nic ciekawego się u mnie póki co nie dzieję. Jak zwykle sobie czekam :)

Krolcia - ja też dziś jestem potwornie senna i zmęczona. Może jest niskie ciśnienie albo to przesilenie wiosenne :)

Cześć Anik! U mnie ok. To juz 5 cylk starań... Może tym razem będzie trafiony...

Może rzeczywiście to przesilenie wiosenne... Ale mimo zmęczenia cieszę się, że słonko nareszcie wyszło!!!! :)

Dziewczyny ja narazie muszę uciekać, ale będę wieczorkiem :) pa pa

Z tym samopoczuciem to się zgadzam z Wami Kobitki...tak jakoś dziwnie jest. Tak to jest po zimie, jak wiosna przychodzi. Krolcia, ja jestem w trakcie czwartego cyklu, więc podobnie jak Ty. Antoś, ja też czekam ale nie na rezultaty...:P

Limetka :) cześć Kochana, nawet nie wiesz jak się cieszę, że Jesteś :) Co słychać?

No miło mi że ktoś na mój \"widok\" sie cieszy :D A co u mnie?? Potórzę się, bo jak zwykle dobrze, nawet bardzo dobrze, bo przed chwilką dzwonił mój mąż i powiedział, że już sie nie może doczekać, kiedy do mnie wróci :D :D :D A dzidzia kopie jak oszalała :D już ją kocham nad życie!!!!!!!!!!!!!!

Limetko! To tylko pogratulować samopoczucia! A kopniaczki maleństwa to piękne doświadczenie!!:)

Limetko, pewnie Ty też nie możesz doczekać się Mężusia...:) I nic dziwnego! Dobrze pamiętam, że około 21 tygodnia można już płeć rozpoznać...Chcecie wiedzieć?

Krolcia - u mnie tak właściwie od początku ciąży jest, że nic mi nie dolega, dbrze się czuję, aż nieraz mi głupio ciąż to samo pisać, że dobrze i nic poza tym, ale tak jest, więc nie bedę udawać ze jest inaczej :D Oby tak dalej, a będzie super!!!!!!!!!!!!! Anik - już za 2 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już zaczynam trzymać kciukasy :D

Jasne Anik :) Czekam na niego z niecierpliwością, jeszcze niecałe 4 tygodnie i już będę go miec w swoich łapkach :D Idę na usg koło 29 marca dopiero, to będzie mój 21, 5 tygodnia wiec mysle że jakby co to lekarz coś napomni o płci. Czym bliżej tego usg tym bardziej chcę wiedzieć :D

Limetko, powiem Ci, że chyba zaczynam się stresować...chociaż z drugiej strony myślę, że co ma być to będzie :P Poza tym jak już będzie po obronie to na spokojnie będzie można się zabrać za ciekawsze rzeczy :) A propos braku Twoich dolegliwości, to tylko się cieszyć, że tak dobrze znosisz ciążę :)

Limetko, to fajnie, że się dobrze czujesz. Ja , gdy bylam w ciąży z Julką, to czułam sie fatalnie przez pierwsze 4miesiące, a potem niestety musialam leżeć... Ale dałam radę! Ciesz się z dobrego samopoczucia!!!! To skarb!!!

Tak Anik, ja jestem bardzo zadowolona, że tak a nie inaczej znoszę ciążę, bo zawsz się tego bałam, bo okropnie przechodziłam okres, z wizytami co miesiąc na pogotowiu włącznie, więc....Ale na szczęście wszystko jest oki :)

Limetko, a masz jakieś przeczucia co do płci....:) Mojej siostrze wszyscy mówili, że będzie chłopiec (bo tak ładnie wyglądała...). Ona bardzo chciała mieć dziewczynkę ale skoro ciągle słyszała, że na pewno będzie chłopiec to zaczęła w to wierzyć. I jak lekarz się zapytał, czy chcą znać płeć dziecka była przekonana, że chłopak...a jest dziewczynka :)