Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Wiecie co, coś mi się przypomniało :) Mam do Was pytanko: moja znajoma jest w 18 tc (chyba, bo tak na 100% to nie jestem pewna, że to ten tydzień), była wczoraj na usg i dowiedziała się, że będą dwojaki...dwie dziewczynki! Ale czy to możliwe, że lekarz wcześniej się nie zorientował?

Ja Kasiu juz po kolacji :P Na razie głoda nie czuję, ale jakby co to NA GŁODA - DANIO!!!!!!!!!!!!!! :D

Ja właśnie wszamałam pysznego krokiecika:) Mój Misiek od swojej mamci przywiózł, jeszcze cieplutkie :)

Kasik, nie ma sprawy mam ich jeszcze trochę, więc mogę Ci podrzucić :D Podaj tylko adres...

Anik - jak ja bym teraz usłyszała ze bedę miała bliźniaki to chyba by mnie zaraz musieli cucić :D Ale zadowolona bym też była, a czemu by nie!!! :)

Limetka, ja bym chyba padła ze szczęścia:D Tylko dziwię się, że lekarz się wcześniej nie zorientował...?

Anik nie ma sprawy tylko na kiedy one do mnie dotrą? Zemrę z głodu do tego czasu :P Lecę do kuchni po coś do jedzonka bo niunia sie domaga pożywienia :)

Kasik, najwyżej expresem wyślę...a tak w ogóle to mailem by było najszybciej :P

Anik - nie mam pojęcia, byc może ten drugi zarodek sie schował za pierwszego??? Musze już was przeprosić dzisiaj, będę uciekać, bo już tak z tym moim tyłkiem za długo siedzę. A więc do następnego sklikania, bo jutro już jadę do szkoły i w sobotę i w niedzielę też. Ale w niedzielę powinnam juz ajrzec bo tylko do południa jade na dwa zajęcia :) pa pa wszystkim i słodkich snów!!!!!!!!!!!!!!!! ps. Anik - zapomniałabym - GRATULACJE PANI MAGISTER INŻYNIER ANIK 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Dziękuję Limetko :) Trzymaj się cieplutko i uważaj na siebie i Maleństwo!!! I oczywiście jak najszybciej do nas wracaj :)

witam piekne panie!!!!!!! Co tam nowego Anik GRATULACJE!!!! Pani magister inzynier. Matko to tak powaznie brzmi, przypomina ze czlowiek jest juz \"dorosly\", a ja cigle czuje sie jak gowniara :)

Cześć Pyzaczku:) Dzięki za gratulacje! Masz rację. Poważnie to brzmi ale jakbyś spojrzała na mnie, to na pewno byś nie powiedziała, że ja taka poważna pani inżynier jestem...bo nie wyglądam na te lata, co mam :D

CZesc MAdziorka :) NAprawde zarzucacie staranka? Ale chyba nie porzucisz wraz z tym naszego forum, co??????

Kurcze ten pieprzony net 😠 Jesten Kochane:) Witajcie:D Co do moich staranek to prawda, odrzucam je na jakis dluzszy czas, ale topiku oczywiscie nie opuszczam:)w koncu musze Was wspierac:D A co tam u Was kobietki???

Madziorka, no coć Ty...jak możesz myśleć, że nie chcemy z Tobą rozmawiać...oj Głuptasku :) Ja Kobitki uciekam. Misiek namówił mnie do oglądania filmu. Życzę Was miłej nocki i kolorowych snów! Dobranoc i do jutra :)

Hejka :) Czyżbym była dzisiaj pierwsza....? Normalnie to bym jeszcze leniuchowała w łóżeczku ale obudziłam się z takim potwornym bólem głowy, że hej....i nie było wyjścia, musiałam wstać :( A co u Was Kobitki?

Witam panie! po pierwsze zadna z tych pomarańczowych to NIE JA..nie podszywam sie pod nikogo wiec jeśli Pani dochna ma inne zdanie na ten temat mój mail jest pod nickiem i czekam na ewentualne uwagi..z jednej strony to przykre ze jestem obgadywana gdy mnie nie ma na forum. Po aferze z innymi dziewczynami bardzo rzadko sie odzywam a jesli juz to na temat! A na sielankowe forum Anett i reszty nie wchodzę!proste-nikt mnie tam nie chce ..a ja nie zamierzam sie narzucać Nie bede sie z nikim kłocić i udowadniać ze jestem niewinna i kazdy moj post jest tylko z tego nika serwowany.... Więc dochna daruj sobie nastepne oskarżenia pod moim adresem , a jesli masz jakieś uwagi co do mojej osoby to bardzo proszę na maila Dziewczyny na poważnie: znudziło mi sie obrywać za każdego pomarańczaka