Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

ZGADZA sie Anik ja bylam w 7 tyg jak wam oznajmilam ze jestem w ciazy!! i wtedy maly mial 7,5 mm a teraz ma 6cm:)

Anett -to ty czy twój duch??? :D :D :D Już tak dawno cię tutaj nie spotkałam, ze nie jestem pewna czy ty jeszcze żyjesz :) :D :)

Luiza, moja siostra sama sobie projektowała zaproszenia na ślub. Oddała do wydrukowania, a potem je ozdabiałyśmy. Super wyszły i były jedyne w swoim rodzaju. A poza tym wyszło taniej niż takie gotowe :) Hej Anett:) Co słychać?

Limetko, tak to ja, we własnej osobie :D Czasami tu wskakuję ale wtedy pewnie Ciebie nie ma i się mijamy :D Anik, u mnie jakoś tam jakoś :D tylko pogoda na Mazowszu się psuje :(

Powiem Wam w tajemnicy, że mój Misio zajmuje się zawodowo projektowaniem zaproszeń i wszelkich innych pierdół do druku :D

ale nie martwcie sie kobitki juz od soboty ma byc pieknie i cieplutko !!!! tak zapowiadali bynajmniej!!

Tak myslałam Anett ze to ty, chciałam sie tylko upewnić ;) Luiza -to to wiemy już że bedzie ślub :) A kiedy jeśli i to można wiedzieć????

ANETT no to super !!! ile bierze za ta usluge?? a mnie pociesza ze moj to cukiernik i torta mamy za darmo na slub heheheh!!!

Ups, Luiza już doczytałam, ze do czerwca masz czas :) No widzicie, normalnie miło, że jedna drugiej może interes nabijać, Luiza Anett chyba ofiaruje ci swoje usługi :)

Luiza, fajna zabawa jest przy tym, jeśli ktoś lubi takie rzeczy. Robiłyśmy też winietki na wesele, takie na stoły, żeby każdy wiedział gdzie ma usiąść. Anecia, u mnie też pogoda mokra...:(

Luiza :D:D:D Wychodzisz za mąż w sierpniu a ja we wrześniu (chyba :P) Więc zróbmy wymianę barterową :D Zaproszenia za torta :D

Jeszcze by się jakaś właścicielka restauracji przydała, fotograf i kamerzysta i komplecik :D

LIMETKA juz restouracje mam zamowiona w LUBONIU fotografa tez mam przyjeciela moge polecic go bo robil mi zdjecia na 50 lecie dziadkow!!!

Fajnie jakby można było załatwić wszystkie formalności ślubno-weselne przez internet, szkoda że do księdza na gg nie można napisać ;) hihihihihi

Kobitki, ja jeszcze nie planuję ślubu ale będę o Was pamiętać...a właściwie o Waszych Mężczyznach :P

No to świetnie! To już prawie wszystko załatwione. A ja sobie tak właśnie myslę i dziś jest równe 5 miesięcy kiedy to ja mówiłam sakramentalne \"tak\" :D :D :D ❤️❤️❤️

no ja ksiedza nie zalatwiam niestety ale ja tez nie biore koscielnego slubu tylko cywilny!!! na slub koscielny mnie nie stac!!! moze kiedys bede siebie widziec w sukni slubnej :(:(:(

A my nie mamy jeszcze nic załatwione ani ustalone :D Nie wiem jak to będzie bo czas leci, w niedzielę nasi rodzice mają się poznać :)

Na razie z doświadczenia mojej siostry powiem Wam Kobitki, że najlepiej załatwić dużo rzeczy wcześniej (jeśli oczywiście się da). Bo później czas zaczyna tak szybko biec, że hej...

Gość titi
Wiecie co ja chyba zrobie jednak test ...

Titi - taka moja rada, jeśli jestes jeszcze przed terminem @ to lepiej sie wstrzymaj!!!!!! Potem różnie bywa, można się rozczarować. Anik - masz świętą rację, ja rok wcześniej niektóre rzeczy załatwiałam :)

Wiecie co, chyba polecę coś zjeść, pewnie tego naleśnika, bo jak już nasmażyłam to szkoda by się zmarnowały, no i może jeszcze jakąś zupkę :)

Gość titi
oki to ja juz sie poslucham kobitek w stanie błogsławionym :)

Limetko, pewnie zmykaj na jedzonko :) Ja też będę powoli uciekać ale na 200% będę później :)

Kobitki ja tez uciekam robic obiadek bo niedlugo moj bedzie z pracy !!! sprobuje byc wieczorkiem buziaki dla was wszystkich papasiu!!!!

Dziewczyny tak się wtrącę w Wasze weselno-ślubne rozmowy i powiem Wam z własnego doświadczenia: dzień przed ślubem cały dzień relaksujcie się i odpoczywajcie. Ja dzień przed poszłam spać o 1 w nocy, bo jeszcze pilnowałam jak to na sali będzie wyglądać, do kuchni coś tam dowoziłam, bo zabrakło itd. A w sobotę rano zasnęłam u fryzjerki pod suszarką i w ogóle ledwo na nogach się trzymalam :) Niech inni Wam pomogą ;)