Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Luiza niestet nie, nic nie wiem o mebelkach :) Ale niedługo i ja będę szukała czegoś, bo chcę sypialnie urządzać :) no i coś dla maleństwa :)

Cześć Babeczki! Kto zamówił takąpaskudną pogodę na pierwszy dzień wiosny?? :o

Antoś, przecież gwizdalaś - ja słyszałam :D Ponoć na gwizdy lecą pi... ale myśle ze mnie to nie dotyczy :D :D :D

LIMETKA ja juz sypialnie mam a dla malenstwa tez szukam nie martw sie :) ale bede tez miala od znajomych duzo rzeczy !! ale kuchnia tez kurcze wazna !! ale damy sobie rade przecierz hehehe :):)

Limetka nas to \"porzekadło\" nie dotyczy :) Luiza nie wiem na ile Ci to pomoże, ale moze spróbuj wpisać w Google meble i nazwę Twojej miejscowości. Na pewno coś się znajdzie, a Ty sobie wyszperasz coś dla siebie

ACH ta pogoda jest paskudna to fakt u nas w poznaniu maskara pada deszcz ze sniegiem :(:(:(:( bleeeeeeee

Luiza - o koo jak o kogo ale o ciebie sie nie martwię, bystra z ciebie kobietka :) Krolcia - ja takiej poody nie chciałam ;) ale nie martw się słoneczko jeszcze zaświeci :)

Luiza - no nawet nie wiedziałam, że ty też z Wielkopolski :D Witaj \"rodaczko\" :)

Limetka Ty już w 20 tygodniu jesteś???????????????????????????????????????? Ale ten czas zapiernicza...

Dziewczyny idę na chwilkę kawusię sobie zrobić i zaraz wracam ;)

LIMETKA no prosze nie wiedzialam rowniez ze z wielkopolski no prosze :):):) super!!

Tak Antoś już ponad 20 tydzień, więc już po półmetku :) Luiza - tyle że mnie do Poznania to jakieś 70-80 km brakuje :) Trochę daleko mam ale i tak Wielkopolska :)

a dokladnie w Poznaniu mieskzasz bo ja tak !! teraz bede miec przeprowadzke na debiec!! dlatego szukam mebli kuchennych bo reszte mam !! Antos wracaj szybko:):):

Mieszkam blisko Wolsztyna, choć pewnie i tak nie bedziesz wiedziała gdzie to jest :)

LIMETKA to fajnie moze bedziemy sie widywac na kawke co??? ;) no Ty masz 20 tydzien a ja 13 tydz. a w ktorym szpitalu bedziesz rodzila??

a obilo mi sie o uszy ta miejscowosc ale dokladnie nie wiem w ktorym to kierunku :(

Luiza - powiedzmy że Wolsztyn leży dokładnie po środku między Poznaniem a Zielona Górą, a więc w tym kierunku :) A co do rodzenia to na pewno to bedzie w Wolsztynie, bo jest tutaj duży szpital no i bedzie blisko :)

Jestem z powrotem, kawusia zrobiona mniam :) Chyba tego mi właśnie brakowało ;)

Witam ponownie :) Ja też musiałam Was opuścić na chwilkę...Projektowałam z moją siostrą wizytówki dla naszych rodziców. Zrobiłyśmy kilka wzorów, super wyszły :) Luiza, Ty już w 13 tygodniu Jesteś....jejku jak ten czas szybko leci!!!

oki rozumiem !! no ja w poznaniu bede rodzic :) ale to jesze dosc dlugo dotego czasu hehehhe powiedz wiesz czy to chlopak czy dziewczynka?? bo jestem ciekawa w ktorym tygodniu mozna wiedziec jaka plec

Gość titi
Wiam wszystkich ponownie ... wróciłam ponarzekac zle mi ,,,,

Tak tak Anik w 13 tyg czas leci i to bardzo szybko i brzuszek tez rosnie juz hehehe!!

Luiza - ponoć już własnie w 20 tygodniu można wiedzieć jaka bedzie płeć, ale ja ide dopiero za jakiś tydzień na usg więc się okarze czy tędzie chciała dzidzia pokazać się \"od tej strony\" :D Moja bratówka też jest w ciąży już w 33 tygodniu i niestety jeszcze nie wie, bo wciąż jej tyłek pokazuje :D Anik - a na jaka okazję te wizytówki? Titi - prosze mi się nie smucic tam, bo na dupsko dostaniesz :D

Luiza, ja pamiętam jak niedawno oznajmiałaś, że Jesteś w ciąży...hihi Limetko, moi rodzice prowadzą firmę handlową i po prostu potrzebują wizytówek, żeby klienci o nich pamiętali :)

Gość titi
alez ja sie nie smuce - tylko zle sie czuje ...

LIMETKA to daj znac jak bedziesz wiedziec po ginku co i jak heheh!! ja tez musze kupic zaproszenia i zawiadomenia na slub!! ale podobno na zamowienie sa ladniejsze!!!

Titi - a może to złe samopoczucie to dobry znak??? :) :) :) Anik - no jasne, gapiątko ze mnie ;) Przecież można sie było domyślić :)

Luiza - to ja proponuję zamówić u naszej projektantki, jak jej tak pięknie te wyszły to i slubne powinny być piękne, prawda Anik??? :) Oczywiście jej zapytaj, bo nawet nie wiem, czy już takie coś robiła, tak tylko zasugerowałam :)

Gość titi
sama nie wiem c o mi jest i co sie ze mna dzieje od co