Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

a to lepiej.... ja tez mam domowego i jestem po badaniu...rózyczkę robiłam 2 lata temu

Cześć Dziewczyny :) Chamstwo, chamstwo i raz jeszcze chamstwo!!!! Jak można takie coś zrobić - zlikwidować najfajniejszy pod słońcem topik!!! To powinno być karalne !!! Ale zapomniałam, że miałam dziś śpiewać. Więc zatykać uszy, zaczynam: (Monia - speszyl for ju) \"Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam, Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam, W szczęściu, w zdrowiu, niech żyje, żyje nam, Niech żyje nam!! (a teraz po góralsku) Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat niechaj żyje nam, (hej!) Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat niechaj żyje nam, Niech żyje nam,(hej!) niech żyje nam, W zdrowiu, w szczęściu, w pomyślności niechaj żyje nam. Niech żyje nam,(hej!) niech żyje nam, W zdrowiu, w szczęściu, w pomyślności niechaj żyje nam.\"

Majka, Intima mam do was pytanie...pisałyście wczoraj \"tłustych siuśkach\" :P mam na myśli gonadotropinę kosmówkową, którą podobno widać gołym okiem w moczu kiedy ją zauważyłyście?? czy dopiero jak test wyszedł pozytywnie?? czy wcześniej też było widać??

Kasiu, ale ty ładnie śpiewasz!!! Monia, kochana moja!!! Wszystkiego Najlepszego, Najpiękniejszego, Najcudowniejszego Ci życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdrówka, Spełnienia Marzeń, i przede wszystkim...piękniusiej fasolinki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monia, to ja również dołączam się do życzeń i zyczę spełnienia tego najważniejszego i najbardziej wyczekiwanego marzenia! Anett, ja to zauważyłam ok.3-4 dni przed spodziewaną @. Na początku myslałam że mam zwidy, ale TO COŚ było na siuśkach ;-). Najbardziej widać w moczy z samego rana.W dzień @ nawet nie musiałam patrzeć pod swiatło ;-)

MONIA MONIA MONIA wszystkiego najlepszego duzo duzo duzo zdrówka, szczescia i oczywiscie braku @ prze kolejne 9 miesięcy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak przywrocą topik to wczesniej tez sa dla Ciebie zyczenia odemnie i piosenka1!!!!!! 🌻 Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej! 🌻 🌻 ❤️ 👄 🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄🌻 ❤️ 👄

Gość Karina27
Kurcze - znalazlam Was.Owulka co tam u Ciebie...Robilas ten test?Kto usunal nasz topik?Niech go tylko dopadne...

Czesc Karinko nie robie testu mam narazie takie malutkie plamienia ale nic mnie nie boli lada chwila dostane @!!!!!!! :(

Gość Karina27
ale takie plamienia tez moga oznaczac ciaze

Gość Karina27
jezeli malutkie to jest i malutka nadziejka

raczej nie!!! wlasnie sie teraz zorientowalam ze zle wzielam DF w tym cyklu wzielam o 3 dni za wczesnie!!!!! i dlatego spoznia mi sie @!!!!

Owulka skoro masz już test w domu to co Ci szkodzi go zrobić? Przecież majątku nie stracisz a uspokoisz się (bo ostatnio nerwy troszę nadszarpnęłaś).

poczekam jeszcze do jutra jak sie plamienie nie rozpęta!!!!!!!!!! to zrobie tescik!!!!!!!

Gość Karina27
no teraz to juz musisz do jutra poczekac na poranne siki

Gość Karina27
A kiedy ja zajde? Juz sie staram od sierpnia, co prawda nie zawsze w plodniaki, no ale staram sie...Juz sama nie wiem czy kiedys bede miala dziecko!Chyba sobie jakies ziolka zamowie i mojemu tez.Myslicie, ze pomoga?

Karinka ja sobie zamowiłam ale jeszcze nie przyszły wiec bede musiala je zaczac brac od nastepnego cyklu bo teraz mi sie pewnie zaczal a trzeba je pic od 1dc!!!!!!!!!! Izobaczymy jakie beda efekty tego!!!!!!!!

Karinka Ty sie starsz od sierpnia a ja od ponad roku !!!!!!!! Bedzie dobrze musisz w to uwierzyc!!!!!!!!!!!

Gość Karina27
Ale zamowilas tylko ten Oeparol z wiesiolka? Czy jeszcze cos?To moze besziemy zaczynac pic razem?

Owulko! Mogłabyś mi jako praktyk wytłumaczyć czym jest dokładnie DF i jakie ma być jego działanie?Nie wiem czy dobrze zrozumialam czytajac stare posty?Czy reguluje cykle?wywołuje owulacje?? I jezeli to nie byłoby zbyt osobiste pytanie, jak zdiagnozowałaś brak owulacji??(nie moge siegnąć do starego forum ale kojarzy mi sie ze to Ty pisalas o takim problemie) Serdeczne dzieki z gory za odpowiedz, i zycze wkrótce upragnionego maleństwa!!!Widzialam tez Twoj wpis dotyczący usuniecia poprzedniego topiku (tez nie rozumiem w czym mogl komus przeszkadzac!!), ale sprobuj pomyslec od drugiej strony!Nowy topik i nowe nadzieje....!!!Poza tym musi tez przybyc tyle samo przyszłych mamuś co na poprzednim, wiec.....wszystko przed Toba!! Pozdrawiam

Karinka zamówiłam narazie mieszanke osmio składnikową na wywołanie owulacji: http://sklep.starania.pl/default.asp?s=94&id_sklepu=43&id_dzialu=2002&st=0&c=10&vw=1&srch=&o=0&dsc=0&id_towaru=131153&szablon=towar Chetnie zaczne razem z Tobą pic te ziółka wiec zamawiaj i od nastepnego cyklu pijemy!!!!!!!! Karolka 24 jasne ze Ci napisze DF biore od stycznia 2007 nie mailam @ 70 dni i gin przepisal mi go przez 10 dni po 1/2 tabletki i nastepnie 20 dni przerwy na ulotce pisze ze jest on na uregulowanie cykli i na nieplodnosc spowodowana brakiem fazy lutealnej!!!!!!!!!

Ja mialam bardzo nieregularne cykle 40,50,60,70 dni i do tego zaczely wypadac mi wlosy przytyłam dostalam nadcisnienia owlosienie sie pojawilo tam gdzie nie trzeba wiec poszlam sobie do gina i jak sie okazalo brak owulacji zrobilam badania bardzo wysoki poziom testosteronu prolaktyna idealna co przy PCO powinna byc duza!!!! wiec lekarz nie stwierdzil PCO ale mam objawy ktore na to wskazuja!!!!! I zaczelam brac DF i po 70 dniach dostalam @ i teraz minelo 28 dni i te plamienia to pewnie @!!!!!!!!!! A Ty Karola tez bierzesz Duphaston!!!!!!!!!!!!!!???????

Ja to się zbieram do wizyty u lekarza! Tak naprawde to nigdy (a 2 mam od ok 10 lat) moje cykle nie byly regularne. Zdarzaly sie 50 dniowe itp.Tak mniej wiecej od 2 mies staram sie obserwowac swoje ciało i nie zauwazam typowych objawów owulacji. Rok temu robilam badania hormonow i prolaktyna była ok a tak jak u Ciebie zawyzony testosteron (pani gin stwierdzila ze nie tak duzo i ze narazie lepiej w terapie sie nie bawic :( )Rownież mam problemy z nadmiernym owłosieniem a nadwaga towarzyszy mi prawie od zawsze. Tak wiec pora zmienic lekarza i zajac sie soba zeby pozniej nie zalowac...

Dzieki serdeczne za szybka odpowiedz!!! i naprawde szczerze trzymam kciuki za Ciebie! Nie bez interesownie ;) bo oczekuje rewanzu gdy ja rozpoczne starania :) Pozdrawiam

Tak KAROLA ja owulacji nie widzialam u siebie od dwoch lat wtedy to zaczely sie moje klopoty tzn nadwaga nadcisnienie itd i zaluje ze wtedy nie poszlam do gina dzis moze bylabym, juz zdrowa! Lec szybciutko do gina tego nie wolno lekcewazyc!!!!!!!! a ile milas tego testosteronu!????????? Starasz sie o dzidzie!!!!!!!????

Dziewczynki kochane to juz napewno TO tzn @ leje sie jak z cebra!!!!!!!!! To juz nie plamienie!!!!!!! Ale przynajmniej mam @ co 28 dni prawidłowo nigdy tak nie miałam!!!!!!!!!mam nadziej ze uregulje wszystko i szybciutko będę w ciąży!!!! Załamka mi napewno nie pomoże w tym także głowa do góry owulka!!!! :):):) p.s. Ale przyznam ze to zasługa kilku dziewczyn z tego forum!!!!! :):):)

Witam babeczki!!! No co się naszukałam Was, szkoda gadać. Znalazłam dzięki Intimce :) Owulka no to witaj w klubie... Niestety małpiszon przyszedł i to dzień przed terminem. No cóż zaczynamy \"zabawę\" od nowa :) Zocha idę w Twoje ślady :)