Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inka67

***DOŚWIADCZONE MAMY W OCZEKIWANIU NA KOLEJNE MALEŃSTWO***

Polecane posty

roniju tak blizniak, a mamulka waga uwielbiam wagi:), moj syn jest waga i jest słodki:) a córa strzelec tez fajny znak ,ona kocha zwierzeta i przyrode ,ale oznajmiła mi ze bedzie piosenkarka i bedzie sie ubierac jak DODA ELEKTRODA oczywiscie o tatuazach tez powiedziała i o kolczyku w pepku:) tak roniu nad blizniakami nikt nie zdazy :P

o misiu tez blizniak:) no to tu klan tego znaku:P

Poczko kombinuj-ja zawsze bylam taka glupia i uczciwa i nigdy nie mialam macierzynskiego!!! teraz zrobie inaczej i wszystko przemysle a te troszke kasy zawsze sie przyda,tym bardziej ze nia nie grzesze pokus a otworz dzialalnosc

poku smoja kuzynka tez zrobiła kurs paznokcia,i tez robi po kolezankach ale fakt,faktem za materiał to duzo dała chyba za sam akryl tz te proszki z 300-400zł a gdzie reszta??aha po kolezankach za pazurki bierze 40zł

wlasnie caly dzien obzeralam sie zupa fasolowa:P wiecie co mam w domu? czad:P

cześć Ronja ,misiu ,janeczka! moni = ja to straszny choleryk jestem a jeśli chodzi o wykonywanie prac manualnych to mam niezienską cierpliwość:) aż dziene!mój chłop to ryby i też czasami nie idzie sie dogadać, nie nadąża za mną:)

Mamulko, a my chyba dzieci mamy w podobnym wieku, tylko, ze ja się jezscze o najmłodszego swojego wystarałam (hehe najmłodszy to on będzie do czasu ) :-) Miał byc dziewczynka, ale juz teraz wiem, co zle robiłam.... Tez mam rozterki, czy nas aby na pewno stać na kolejne dziecko, ale tak się pocieszam, zejuz mamy mieszkanie, nie dorabiamy się niczego, tylko żeby na biezace wydatki wystarczało...a my w sumie nie jestesmy wymagający ...chociaz czasem zatesknimy za lepszym zyciem...ale co to jest w ogóle to lepsze zycie...?

mamulka heheheh przez kafeterke jest ok nie czuc czadu:P:P:P pokuniu a widzisz ja manualnie to lipa ,mi by sie zatrzesły rece:P, ale za to dobrze w handlu sie czuje bo duzo gadam:P,i lubie byc w srud ludzi:)

mamulka= uchyl okno bo do rana zzieleniejesz:) HI HI

ja wiem ze zryba facetem bym sie nie dogadała ,i skorpionem ,miałam 2 takie zwiazki i nic fajnego, ja za wolny duch jestem do takich partnerów ,ale oczywiscie to tez kwestia charakterów i chemii;)

Ronja-ja pewnie trzecie tez bede miala chlopa bo moj facet to taki typowy twardziel,pewnie tylko chlopakow potrafi strugac haha wiecie miedzy moimi chlopcami sa 4lata roznicy-oni swietnie sie dogaduja wspolne zabawy,brojenie na dworze niestety to trzecie dziecko to bylaby zbyt duza roznica wieku i chyba predzej traktowalabymta ciaze jako dzieciatko na starosc

monia = to byśny sie zagadały na śmierć bo ja też straszna gaduła jestem ,i w handlu też sie dobrze czuje:)

dziewczyny zraz pekne od tej fasolowej:P jak chodzilam do pracy to wystrzegalam sie tego typu dan haha] ale teraz moge sobie pozwolic,meza nie ma ale biedne dzieci:P

ronia lepsze zycie to jest jak sobie sami stwozymy, no i jak jestesmy w nim szczesliwi to chyba to??? mysle ze jak myslisz o dziecku to ,sie nie zastanawiaj ,czasem los nam zsyła wspaniałe prezenty kiedy tego sie nie spodziewamy :), dla mnie sprawy materialne tez nie musza byc jakies wygórowane ;), aby była miłosc ,zdrowie ,zrozumienie i pełna rodzina i duzzzooo dzieci:)

Pokus - ja tez straszna gadula a w sprzedazy zawsze bylam dobra-bo byle gowno kazdemu potrafie wcisnac mowia o mnie ze jak drzwiami i oknem nie wejde-to podloga sie dostane jestem uparta i to dobrze,bo w zyciu pomaga no i moja poloweczke potrafie omotac!!!! co on juz ze mna mial i na co go potrafilam namowic:P

Pokus - ja tez straszna gadula a w sprzedazy zawsze bylam dobra-bo byle gowno kazdemu potrafie wcisnac mowia o mnie ze jak drzwiami i oknem nie wejde-to podloga sie dostane jestem uparta i to dobrze,bo w zyciu pomaga no i moja poloweczke potrafie omotac!!!! co on juz ze mna mial i na co go potrafilam namowic:P

mamula uzywaj sobie do woli :) gazów nie wolno wstrzymywac!!!:P bo sie zapala:P ale mnie rozbawiłas mamulahehehehe

kochane musze kończyć ,bo moje ryby właśnie chcą grać w szachy:) dobranoc wszystkim :) miłej nocki i do juterka:) papa!!!👄

dobrze kochane ja tez koncze do jutra :)🖐️ koko ty wracaj szybko z dobrymi wiadomosciami:)mamulka a ty sie trzymaj :)

Moni-moja ogroma wada jest to ze uwielbiam jesc a odkad przestalam palic to juz wogole troche przytylam na szczescie w cycuszkach tez,no i robie brzuszki dla wzmocnienia no i nie ma to jak porzadna pierdziawka:P swoja droga-juz nie moge zniesc swego smrodu haha

mamula przestan:D kurna no przednia pierdziawka heheh ja pikuje ,masz racje jak lubisz jesc to jec , ty i tak chuda jestes jak nie wiem :) fajnie popierdz sobie bedzie tobie lepiej ....

mamulka tylko od pierdziawki w pizamie dziury nie zrób:P;P

Moni nie taka chuda nawet nie wiedzialam ze wtym wieku cycki rosna haha z 75C zrobilo sie D przy wzroscie 160cm mam50 kg no i tam i tu tluszczyku przybylo niestety