Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inka67

***DOŚWIADCZONE MAMY W OCZEKIWANIU NA KOLEJNE MALEŃSTWO***

Polecane posty

Kochani!!!!!!!!!!!!!!!! Witam w niedziele👄 🌼Asik 🌼Agaaga36 🌼 Agunia33 🌼Ala_71🌼 Aneta ana🌼 Anastazja🌼Aga123🌼 Bega 🌼Dana68🌼 Daily🌼 Enex🌼 Edlem🌼 Ewelinka 🌼Edi🌼 GrubyMis🌼 Gabi27 🌼Inka🌼 Janeczka 🌼Justina 🌼Kate68🌼 Koko🌼 Kroma🌼 Lili🌼 Mamusia T🌼 Maja🌼 Mamulka🌼 Miska 123🌼 Moni 🌼Mila1970🌼Olenka🌼 Paty36🌼 Pola40🌼 Poka🌼 Paty36🌼 Ronja🌼 Ruda0611🌼 Sylwia🌼 Nadziejka🌼Iwona50🌼Alibaba80🌼Wiki🌼 i dla Wszystkich PODCZYTYWACZEK 🌼

tak anastazjo-szczesciary maja parki:) wiesz kocham ten zapach niemowlaczka,maly dzidzius tak pachnie ze trudno jakikolwiek zapach porownac i uwielbiam calowac dzieci w glowki te malusienkie tlusciutkie,mieciutkie cialeczka szkoda ze one tak szybko rosna przemieniaja sie wtedy w dlugostopych mlodziencow,z pryszczami

ahhah długostopych....:P no szkoda że tak szybko rosną,no ale co zrobić tak juz jest człowiek nie zdązy sie nawet nacieszyć niemowlaczkiem i zanim się obejrzy czas do szkoły przychodzi itd... Roksanko kochana🌼 co tam u Ciebie?

nastko zgadzam sie z toba,ze one za szybko rosna hehe a to sa najpiekniejsze chwile w zyciu kobiety kiedy to malenstwo jest calkiem od niej uzaleznione uwilbiam to zaleznosc:)

no ja tez uwielbiam,tylko zabardzo nieuwielbiam gdy w nocy płacze i co chwile trzeba wstawać,no ale co zrobić takie sa uroki macierzyństwa:D poranne wory pod oczami eheheh

no nastko,ja tez nie lubie tych zarwanych nocek na szczescie to tylko na poczatku:) ja dopijam druga kawke potem sie wezme za obiadek i troche ogarnac te bude,oczywiscie bez szalu aby sobie nie zaszkodzic

a ja do kościółka się wybieram,kupiłam sobie prostownice do włosów i idę ją testować oby włosów mi nie popaliła:P

KOCHANI U MNIE OK.... NAWET NIE WIEM KTORY DZIS MAM DZIEN CYKLU...UPS capslok kalendarz z notatkami gleboko w szufladzie...tempki nie mierze....nic nie \"gmyram\":D microskop zakurzony:D........... chociaz dzis jak przeczytalam sobie Was....a szczegolnie Mamulke..znowu sie nakrecilam....ale chcialabym do Ciebie Kochana dolaczyc...strasznieeeeeeeeee❤️

znalazlam kalendarz.... dzis 26dc... termin @ ----->16.05 ufffff......zeby nie przyszla paskudaaaaaa😭 wiec ja musze do srody jeszcze przemeczyc sie....az zaluje ze wlaczylam kompa....bo znowu sie rozmazylam:)

No hej! Siedzę tu już od dłuższej chwili:P ale czytałam sobie topiczek od momentu gdy Inka musiała go odświerzyć,akuratw tym dniu co ja pojechałam rodzić:O I wiecie co? Łezki mi w oczach stanęły gdy czytałam jak się ekscytowałyście moim porodem i narodzinami Agatki.Miło było to sobie przypomnieć. Uśmiałam się jak Sylwia pisała,że z wrażenia przegotowała mleko dla małej:D Och,jak czytałam o tym jak się męczyłam z bólem krocza ,że ledwo siedziałam to mi ciarki przeszły po plecach:D

Kroma,Gabi-27,Amelia,co u was się dzieje? Ty Amelia planowałaś córeczke,działasz już w tym kierunku?

Dziewczyny poratujcie. Chciałabym odnowić drewnianą tacę,która jest pomalowana jakiś gówienkim i chyba lekko polakierowana.Jak ja to powinnam odświeżyć? Kupiłam specjalnie opalarkę,ale ta farba jest jakaś dziwna,wygląda jak jakiś gibs.

Oj,widzę ze to chyba pora objadu.Ja tylko siedzę i się nudzę:D Przed chwilę też zjadłam objadek,dzisiaj ze względu na to że moich chłopaków nie ma nie musiałam za dużo pichcić.Ziemniaczki,gotowane skrzydełka od kurczaka z rosołku i do tego sałata ze śmietaną,żadna rewelacja,ale za to jakie pyszne,mniam:D Piszę trochę głupot,tak aby pisać:P

U mnie rozkwit objawów zapowiadających @ :(. trudno jakoś to przeżyję :D. wpadlam zobaczyć co u WAS slychać. Mamulka trzymaj się, życze Ci ślicznego , zdrowego bobaska :D. A co do plci to przecież tylko Pan Bóg wie na tym etapie jakie WAM nasionko zeslal. I tak naprawde nic nie jest przesądzone. Moja sąsiadka zrobila córeczkę w dniu owulacji. idę dalej zmagać się z domowymi obowiązkami.

dziewczynki,ja leze i odpoczywam cos mnie brzuszek boli czasem raz boli raz nie boli ale z synkiem tez tak mialam jutro rano ide po duphaston,do ginki na wszelki wypadek,choc ja jestem zdania ze co ma byc to bedzie!!! jednak chce miec gwarancje ze zrobilam wszystko aby bylo ok.

wczoraj dowiedzialam sie od ginekologa telefonicznie,ze luteina dziala raczej na psychike dziwne sa teorie lekarzy i ich podejscie ide dalej odpoczywac

Aguniu - to może być kit do drewna, jak opalaliśmy dawno temu nasze stare okna to też tam było coś takiego, poprostu opal i zobaczysz jak będą nierówności to wtedy kit do drewna, szpachelka i do dzieła. Dzisiaj werandowałam małą, a jutro idziemy na spacerek taka ładna pogoda się zapowiada, aż się cieszę.

Mamulka32- najszczersze gratulacje, dbaj o siebie i małą kruszynkę, to jest taki piękny okres 🌼 ❤️

Aguniu=> to były emocje dla mnie ogromne :D Może dlatego, że byłaś pierwszą osobą na kaffe z którą pisałam na temat planowanie płci. To było jeszcze na innym temacie. Pewnie pamiętasz? I wogóle jak wtedy pisałam z Tobą to czułam gdzieś w środku, że jak zadziałasz to będziesz mieć tą córeczkę. No byłam gdzieś tam podświadomie tego pewna. Nie umiem tego opisać, ale pamiętam jeszcze rozmawiałam na ten temat z mężem. jakieś takie przeczucie. I tak miałam ochotę Ciebie namawiać, ale wiedziałam, że nie mogę. I jest malutka Agatka :D Mamulka=> ja też myślę, że płeć nie jest przesądzona. Poczekamy zobaczymy. Teraz odpoczywaj i dbaj o siebie 👄

Agunia=> właśnie oglądałam resztę zdjęć Agatki. Jest ŚLICZNA :D Udała Ci się córcia :D Widzę, że też ma naczyniaczka na czole, moja ma takiego samego.

Sylwia-no właśnie,nie wiem co to jest,bo myślałam że może od porodu coś jej się odcisnęło,ale ta plama rozchodzi się aż do powieki.Czasami jest bledsza a czasami bardziej czerwona. Mamulko-nie wiem co miała na myśli twoja lekarka,bo ja ją vbrałam,no może rzeczywiście byłam bardziej nerwowa ale nie wiem czy akurat to miałaś na myśli:D Dana-fajnie,wreszcie się doczekałaś,nie wiem jak u ciebie ale u mnie we wtorek szykuje się paskudna pogoda.? Dzisiaj jeszcze małą trochę wzięłam na powietrze,jutro moze mi się też uda,ale we wtorek? Wielki znak zapytania. Dana,a to że to drewno się przypala i robi się brązowe to nic nie szkodzi? bo boję sie że za bardzo go zjaram:D

Pamiętam Sylwia,jak mi opowiadałaś o sobie.Myślałam wtedy -ale szczęściara:D No i proszę.Zaczynam wierzyć że i ja mam w życiu dużo szczęścia:D

dziewczyny ja z takim pytaniem -dlaczego ja nie mam zadnego sluzu? ja juz nie pamietam jak bylo na samym poczatku ciazy,wiem ze potem jak bylam wyzej to byl poradzcie,bo sie niepokoje

mamulka no ja nie wiem dlaczego sluzu u Ciebie brak,moze tak ma być,wazne że już nie plamisz:) A ja nadal @ nie mam,jak nic się nie rozwinie do jutra to kupuje test,napewno cos się ze mna dzieje nieteges,bo w kościele mało co nie zemdlałam musiałam wyjść na powietrze,zreszta cały czas mam takie jakies dziwne uczucie jakby w głowie mi sie kreciło,cukry mam ok,więc albo @ się wielkimi krokami zbliża i dziwacznie daje znać o sobie albo jestem w ciąży...a może to przez pogodę bo cały czas pada u nas

anastazjo,ja tez maialm takie objawy robilo mi sie slabo i chcialo zemdlec moze zaskoczylas??? :):):):):):) anastazjo,to byly takie sladowe ilosci sluzu naprawde malutko ale i tak sie niepokoje,niestety lezalam prawie caly dzien,efekt tego kreci mi sie w glowie ja nie potrefie tak lezec z reszta jutro zaczyna sie normalny dzien,szkola,zakupy,obiad,sprzatanie nie bedzie nawet kiedy sie polozyc,chyba ze popoludniu na razie sie bardzo oszczedzam,ale musialam do was wpasc:D gmeralam sobie przed chwila i mam w srodku mokrawo