Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inka67

***DOŚWIADCZONE MAMY W OCZEKIWANIU NA KOLEJNE MALEŃSTWO***

Polecane posty

Zrobisz!!!!!! tylko o tym tak nie mysl.... i nie pij juz kawki..... tylko cos koperkowego....kminkowegoooo....anyzkowegooooooo..... Uciekaj do sklepuuuuuuuuuu....bo dam Ci Klapsaaaaa Zaraz:D:D:D

enex,xenne sobie daruje: ja z reguly mam rozwolnienia i jesli mialabym wybor to wole je bynajmniej nie czuje sie jak napompowana roksi-dobrze ze mnie juz przygotowalas:) skoro twierdzisz ze to za wczesnie na pozamaciczna,to ci kochana wierze

Roksanko kiedy testujesz ?? Mamulko pij duzo wody - wciskaj w siebie - w końcu cię ruszy !!!! :p :p :p :p

no moj czas dobiega konca......juz slysze mojego synka... :D:D:D:D:D:D:D:D Milego dnia Dziewczynki👄🌼❤️

roksanko,nie bij:( :P mi kawka zawsze pomaga przy tych sprawach przyspiesza kawka=kupka hehe

Mamulko-pij dużo wody niegazowanej i ziółka,tak jak dziewczyny piszą,ale z tym ostrożnie bo nie wszystkie w ciąży są dozwolone.Zapytaj lekarza jakie mozesz brać.Oj,do 17.30 to rzeczywiście dużo czasu. Enex-przykro mi z powodu twojego kuzyna.Taki młody człowiek.Miał swoją rodzinę?

Mamulko trzymam kciuki i spadam. Wejde wieczorem zobaczyć jak po wizycie ❤️

Był rozwiedziony, ale ma syna w klasie maturalnej :( i drugiego w trzeciej podstawówki - to świństwo przywiózł z Niemiec gdzie od 10 lat pracował ... straszna to tragedia w naszej rodzinie :( moj ciocia od zmysłów odchodzi...

Enex mam termin @ ------16.05 myslalam ze moze jutro juz mznaby sprobowac:D Mamulko -----za wczesnie zeby zobaczyc pecherzyk\"gdziekolwiek\" jestem pewna ze masz go na swoim miejscu.... pisalam to tylko...zeby Cie uchronic przed dzisiejszym ewentualnym rozczarowaniem....bo tak niestety czesto jest.....ze dziewczyny leca zaraz jak zrobia test...a potem placza ze nie bylo pecherzyka....Niepotrzebny Stres!!!!!! nie wiedzac o tym ze pecherzyk widac troszku pozniej niz to test juz wykryje:D u Ciebie kilka dni przed planowana@ byly dwie kreski...a to juz mi wyklucza pozamaciczna....wiec juz przestan myslec o Tym...,bo na serio przejade sie do tej bydgoszczy i dam Ci KLAPSA:D:D:D

A wiesz Aguniu ja też mówie kuzyn, ale tu w W-wie wszyscy używaja tak dziwnie brat i siostra cioteczna, że jak mówie kuzyn to mysla ze to jakis b. daleki krewny...

kocham cie roksanko❤️ nawet nie wiesz ile znacza takie slowa moja droga :) bylam kupke,ale ulga,ale mam zatwardzenie,jakbym dziecie rodzila:P

u nas tez mowi sie kuzyn a ja nawet nie wiem co kto to jest brat cioteczny hehe aguniu-agatka spi?pewnie masz chwilke i sie relaksujesz z nami:)

Mamulko hip hip!!! hurrrra !! No to mogę spokojnie odejść do roboty :)

Enex-mam nadzieję ze był ostrożny i nikogo tym nie zaraził.Długo z tym chodził? Wcale się nie dziwię twojej cioci,bo to straszna tragedia.Wkońcu to jej syn. Brat cioteczny to przecież kuzyn,nie wiem dlaczego warszawiacy tak myślą:D

oooo widzisz!!!!!! jak zadzialalysmy na Ciebie Przeczyszczajacoooooo!!!!!! nawet ziolek nie pilas:D:D:D:D hahahahaha

dziewczyny zaraz mi lepiej wezme jeszcze espumisan czuje ze bedzie dobrze:) musi byc czyli pozamaciczna,to jest mniejszy przyrost bety? faktycznie u mnie szybko test pokazal po pierwsze w dzien popoludniu po 17.00tej i 3 dni przed@ jestescie super babki:D gdzie ja bym uslyszala tyle dobrych i szczrych od serca rad:)

Witajcie 👄 🌻 Mamulko, ogromne GRATULAJCE ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 Kochana, kup sebie w aptece takie specjalne herbatki dla dzieci, albo jest taka woda koperkowa Grip Whater ja podawałam ją córeczce ona miała mega kolki! No i espumisan też możesz brać,bo dziacaikom też się podaje. Będzie dobrze zobaczysz. Czekam na wieści po wizycie. Ja też idę dzisiaj do mojego gina. ale wcześniej bo już na 10:15. Tak więc idę wziąć szybki prysznic i do dzieła, zobaczymy co mi powie,bo nie wiem co dalej teoretycznie to powinna być jedna z ostatnich wizyt,ale nie wiem czy już się będziemy umawiać na termin cięcia czy jeszcze nie. Zobaczymy. Bardzo ostatnio pobolewa mnie podbrzusze i tak kłuje w obrębie pochwy, sama nie wiem co to,moż się miednica otwiera, nie wiem skąd ten ból, czasami jak idę to mnie tak zaboli,że nie mogę kroku zrobić i stoję jak głupia na środku ulicy i ani w jedną ani w drugą strone. \\to moja trzecia ciąża a nigdy tak nie miałam!!!!! Ineczko, Beguniu, Daily odwiedzajcie nas troszkę częściej, tak mi za Wami smutno!!!!! Moni, a ty gdzie się podziewasz???? No na kawkę szybką przychodź. Ja idę zrobić sobie malutką i zaraz wracam!

roksanko-bo ja sie zaczelam bac tego klapsa od ciebie:P enex-jestes niesamowita:P

hej,hej:) dzien dobry:)👄 A ja kochane w domu siedze cały dzien z dziecmi:),po prostu swoje klucze zostawiłam u meza w samochodzie a on do 20.00. wpracy.Ja tu sie ubieram do przedszkola prowadzic moje trolki:) a tu kluczy brak,i tak mamy dzien w domku razem ,wiec jestem do dyspozycji moich kolezanek:D Mamulka no kurcze niech ta twoja kupka juz wyjdzie:),bo musi!!,nie bierz nic na przeczyszczenie bo to moze poronnie zadziałac!! enex wspóczucia z powodu smierci kuzyna:(:( roksanko no własnie ty juz powinnas potestowac!!!:D👄 koko a ty tez na co czekasz z testem??? w piatek go rób

ewelinka🖐️ moze ci jakis nerw uciska ja mialam pod koniec ciazy takie rwanie w lewej pachwinie okropne gin mowila ze to uciskac moze dzidzia nie martw sie ja jak urodzilam to mi przeszlo(najlepsze lekarstwo) idziesz dzis do gina to mozesz mu powiedziec o swych objawach

Mamulk😠😠😠 jeszcze raz pomyslisz o pozamacicznej !!!!!!!!!!!! nakopie Ci do MAJTEK!!!!! seriooooo..... nie masz zadnej szansy na pozamaciczna...... to Tylko Problemy Jelitowe!!!!!! :Doj babo babo... hehehe uciekam serio ....milego dnia 👄

moni-juz zrobilam z wielkim bolem!!! roksanko,ja juz jestem po zagniezdzeniu? 15 kwietnia mialam ostatnia@ seksik 28,29,30

ojej przegapiłam :D jest kupa:D:P brawon niech zawszw wychodzi o czasie mamulko:D:P ewelinko jestem👄 mysle ze dzis ustalisz termin:)

oj ,mamulko,mamulko,ledwo uszło ci powietrze i już od razu czuć że ci lepiej:D Tak ,Agatka śpi,choć niedawno musiałam do niej iść bo prykała,brzuszek coś jej dokuczał ale tylko chwilę bo już jest spokój i dalej śpi. Mój M musiał przyjśc z pracy bo pojechał z Krystianem do szpitala.Dzisiaj rano wstał z bólem nogi i w jednym miejscu ma spuchniętą.Wczoraj na Komunii u kuzyna:P uderzył się w krawężnik.Napewno nie ma złamanej,ale lepiej aby obejrzał to lekarz.

Moni👄 Ewelinko👄 jeszcze musze Was ucalowac...:D kochani bede zerkac...ale musze serio isc juz😭

roksanko kiedy testujesz??? szybko mow monisi:D

moni,moni:P aguniu-po prostu czuje ze zaraz mi lepiej,boli mnie jeszcze ale nie az tak co ma czuc taka mala twoja kruszynka,jak ja brzuszek boli na kolki,lub kupki nie moze zrobic potem sie nie dziwie ze dzieciaczki tak placza sama ledwo dalam rade z tym bolem szczerze mowiac juz myslalm ze mam jakis skret jekit,czy inne gowno ja k tak czlowiek sam siedzi w domu,pozno w nocy i nie ma z kim pogadac,nie moze spac z bolu-to rozne dziwne mysli przychodza do glowy

Monis....o dziwo nie mam testu w tym m-cu w domku...bo pewno kusiloby mnie juz nawet dzis...:D ale jak dzis kupie to jutro... ajak jutro to napewno juz w srode.... no chyba ze malpiszon bedzie szybszy😠