Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inka67

***DOŚWIADCZONE MAMY W OCZEKIWANIU NA KOLEJNE MALEŃSTWO***

Polecane posty

no ja wiem pokunia ze w czerwcu:D ale teraz to maj,a po maju to zawsze czerwiec,przynajmniej ja tak mysle:Dnie odp kiedy nastepna nie ma byc @

Mamulka= no to super:D jesteś wielka:D to znaczy będziesz WIELKA :D:D:D

mamulka jak wspaniale👄 gratulacje raz jeszcze:D a na kiedy masz termin porodu??

tak mamulka bedzie WIELKA to prawda ,ile przytyłas mamulka w poprzednich ciazach???

moniś= nie zakumałam ,myślałam że dziecko na urodziny by sie urodziło:D no tak powinnam @ miec 3.05 a ja z 4.05:D no ale na cudowne poczęcie to raczej nikła szansa:D

całkiem zakręcona jestem:D powinnam mieć 3.06 a ur 4.06 :D to przez ten upał :D w cieniu było 30 stopni dzisiaj:D

pokuniu ok ale dobrze ze zakumałas w czas:P,bo pomyslałam ze ja nie znam sie na mc:P apropo pokunia to jestes teraz w DP:D

bede ogromna:P chce byc wielka:) w poprzednich ciazach 12kg,teraz waze 53kg niezle? tylko wtedy bylam pikna i mloda hehe termin na 20stycznia tylko dziwie sie ze ona nie zapisala mi duphastonu jak juz wczesniej wspominalam to ona powiedziala mi ze tak wczesna ciaza jak ma pojsc,to i tak pojdzie to ze wczesniej mialam poronienie zagrazajace,jest nieistotne wazne ze nie poronilam-tak powiedziala moze ona wyznaje taka szkole umowilam sie na 24 na kolejne usg maju-ona tez pracuje na porodowce zaplacilam 100 z usg pierwszy raz w zyciu mialam takie robione jakie ono smieszne,naklada sie gumke na nie:P

czuje sie dobrze,uspokojona tylko te paskudne flaki na szczescie mniej niz w nocy dziewczyny bede znowu matka-jestem szczesliwa:D

mamulka to jest usg dopochwowe:D,no widzisz to ciesze sie ze fajnie ci było:D:Pbo mnie zalewa:-o,

moniś= a ja to juz nie wiem czy w dp bo i tak z nich nici:( dzisiaj dopiero sie kapłam jak ktoś spytał który to dc że to już 9 a ja jutro do gina ide to sie wypytam co sie da:)

dzwoniłas mamulka do meza??? a synom powiedziałas??

mamulka jak ty wazysz 53kg to mozesz nawet przytyc z 20kg i nic tobie nie bedzie:D

moni-oczywiscie wszystko pod kontrola mamulka wszystko ma poukladane:D

mamulka= ja wazyłam 50 kg i przytyłam w ciąży 20kg to dopiero byłam wielka :D uda to mi sie zacierały w kroku:D:D:D

moni-nie przesadzaj kiedy to zgubie????????????????????? mysle ze przytyje z 12kg jak w porzednich ciazach pozatym i tak caly czas sprawdzam majtki to jakas fobia boje sie ze tam cos znajde brzydkiego:( po tym usg,jak przyszlam do domku mialam na majtkach duzo bialego sluzu,na szczescie nie podbarwionego

dziewczyny koncze zaraz M wraca i musze jakas mu kolacyjke zrobic:)moze jeszcze zajrze:)dziewczynki wy to do mnie piórka:D ja to jestem maszyna:P

pokus kochana ale jestes smieszna:D a wiem ile waze stad,ze jak sie rozbieralam do badania,to ginka gadala przez telefon =wiec ja sru na wage,bez jeansow i duzy szok ze tyle waze dziewuchy jak mialam 18 lat i bylam w ciazy to wazylam na poczatku 45kg ladnie przytylam

moni-ty nasza maszyno dziwne ze widzialam twoje zdjecia i widac na nich normalnej budowy kobietke zalezy ile masz wzrostu,bo ja 160 wiec nie wiem czy za duzo nie waze z 4kg

ty mamulka nic nie szukaj na majtkach bo wszystko w pozadku:) teraz lez odpoczywaj,i niech rosnie w tobie nowe piekne zycie;) och.........ale masz fajnie:) moze jeszcze jutro nasteczka i roksanka ???fajnie by było oczywiscie bega,daily,enex i reszta zeby jak najszybciej zaciazyły:)

moni nakarm meza,bo chlop jak glodny to zly:P moni i tak bede zagladac,to przez ten sluz wtedy:( to zboczenie ciazowe;)

mamulko mam 170, ale na tych zdjeciach byłam lzejsza o 12kg:P

no ja to piórko już nie jestem :( bo teraz juz ponad 61 kg :( czarna rozpacz:( całe zycie wage miałam 50kg nawet jak po porodzie przyszłam to miałam 53kg a teraz( tragedia ,dupsko jak torpeda ,opony od tira :( nawet w kostkach przytyłam:D jedynie to z cycków sie cieszę ,bo wkoncu jakieś miarowe są:D:D:D

hehe mamulka ,no własnie:D pomysle na maxa o odchudzaniu jak urodze 3 dzidzie:)

pokunia ,a moje cycki ani drgna jak ja tyje:P one jakies nie rozciagliwe :P za to brzuch moze sie rozciagac w nieskonczonosc:P

wlasnie moni-po jaka cholere bedziemy sie teraz katowac:P pokus-tyleczek kobieta musi miec moje sloneczko zawsze mowi,ze przynajmniej o kosci nie uderza;) on jest zachwycony moim zadkiem pokus-ja z pirsi tez zadowolona,bo jak utylam to tam weszlo i to nawet nawet:D

moniś= kup majtopas to ci brzuch wypcha pod cycki i będzie wsam raz:D:D:D hihihi:D