Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaola74

rodzimy w lipcu 2006

Polecane posty

basiasz nie mozesz nic pisac na forum nowy? czy wyskakuje ci jakis komuniat?

Witam o poranku Teraz mam więcej czasu wolnego, bo męża wysłałam za Morze 😭 No, ale cóż musi pracować na nasz domek. 🌼 Chyba Wam nie pisałam, ale od miesiąca Bartosz śpi sam w swoim pokoiku, ale jeszcze w łóżeczku. 🌼 ❤️ Myślę, że z łóżka, to by mi uciekał. Najbardziej bałabym się tego, że mógłby coś zrobić maluszkowi, jak się urodzi. Także niech lepiej śpi w łóżeczku. Od przyszłego tygodnia zabieram się za oduczanie od pieluch. Zobaczymy jaki będzie rezultat. Moja mama ma teraz wolne przez około 1,5 miesiąca, także trochę mi pomoże. Nawet już dzisiaj Bartosz powędrował do dziadków na dół, a ja w tym czasie zdążyłam już pranie wstawić. Miłego dnia 🌼

****Iskerko Witaj. Czemu nie piszesz na naszym nowym forum? Tam jest znacznie lepiej i bezpieczniej. Nikt obcy nie wejdzie, nie przeczyta co piszesz. Nie obejrzy zdjęć. A odnośnie pieluch ja będę walczyć z Damianem też juz jak będzie ciepło. Będę zakladac mu pieluszkę tetrową. Będzie czuł mokro a dla mnie mniej zmiany ubran i obsikanych podłóg. :P

******zieloneszkiełko Skontaktuj sie z Ineską. Ona jest załozyceilką tego forum i ma odpowiednie uprawnienia do zapisywania ludzików. Ineski e-mail gdzies był podany na poprzedniej stronce. Podoba mi się tam. Zapraszamy.

tak, tak tylko trzeba inne lipcóweczki przyciągnąć na nasze nowe szmatki gadki. APEL DO LIPCÓWEK JAK KTÓRAŚ CHCE DOŁĄCZYĆ DO NAS, TO PISZCIE DO INESKI!!!!!!!!!!!!!

Iskierko tak masz racje,:) podam raz jeszcze swoj email agnieszkkaa@vp.pl Do Karo 25 pisalam, do innych tez, nie mam chyba tylko maila do Edytki 28 i mamusi 77 pozdrawiam

Gość
ciekawa tylko jestem jak długo wytrzymasz ineska bez fałszu ;) bo na kafe zdarzało sie pisać na pomarańczowo prawda?? A Twoje przyjaźnie z Kasiunią, Natą ?? Ściągasz dziewczyny na forum prywatne i opowiadasz im bajeczki razem z grudniową ;) Nie bądźcie głupie dziewczyny gdyby Ines była fair wobec nas byłaby z nami a takto jako jedyna nie zostałaś zaproszona na priva a to już o czymś świadczy ;)

Hania - no ja cudownie Cię tu widziec....wreszcie mam okazję...po tym jak udałaś,że nie dostałaś mojej wiadomości na GG i zmieniłaś nr,po tym jak na naszej klasie napisałam do Ciebie i mnie ...zablokowałaś... Wreszcie po tym wszystkim mam okazję na forum powiedziec jak jesteś fałszywa,a tego się po Tobie nie spodziewałam... Durnia grasz czy jak? Kogoś oskarżasz o obłudę,a jaka jestes Ty? Odpowiedziałaś sobie kiedys na to pytanie? Myślałaś ,że co przepraszam????? Wiesz...po tym jak mnie nie zaproszona na nowe forum z powodu kolegowania się z jedną z dziewczyn z forum....to uważam,że jesteś Ty obłudna ...zagubiona i totalnie zakompleksiona! Tyle wnioskuję! NIe wiedziałam,że taka jestes? Obsmarowałaś mnie na nowym forum? Pewnie tak,ale dynda mi to! Wreszcie wiem,kto jest przyjacielem.Ty do tego grona się nie zaliczasz... Nie stoję po stronie Ineski i nikogo innego. Kazdy odpowiada za swoje czyny,ale to co Ty zrobiłaś przeszło wszystko... To się nazywa zachowanie z klasą... Tylko zanim kogoś następnym razem nazwiesz obłudnym sto razy się zastanów...rzucasz słowa na wiatr...niepotrzebnie...no,chyba że w ten sposób się dowartościowujesz? Popatrz w lustro i odpowiedz sobie co się z Tobą stało...

Hanus-powiem ci tylko tyle, skoro masz cos do mnie to pisz na emaila(patrz wyzej moj adres ;) )a nie syfisz nam koncowke forum. Ale skoro ty swoje \"piec groszy rzucialas\" to i ja rzuce, Po pierwsze,ty dziewczyno, nie wiesz o czym mowisz...wiesz co to jest w ogole definicja falszu? Po drugie,lepiej pisac o madrych rzeczach niz o tym np o tym.w jakis sposob sie dzisiaj kochalam z mezem :) Po trzecie,to prawda pisalam z wami na innym forum, ale to wy potraktowalyscie mnie ,grudniowa ,vivke nie fair,jak swinie.Wyrzuciliscie nas z forum.Jak mozna potraktowac tak kolezanki typu Vivka,grudniowa , i co dalej sie uwazacie fair,? Wiem jedno stracilam z wami tylko swoj czas ,i tego zaluje! A po trzecie- zalozylam nowe forum po to zeby miec kontak z dziewczynami ze starej paki i zeby chronic mnie i je przed wlasnie takimi atakami ,jak ty mnie teraz wlasnie atakujesz. No i na koniec, skoro ciebie sytuacjia nie dotyczy to sie nie wtracaj,ok? Chcialabym zeby ci kiedys ktos utarl nos :) ale wierze ze przyjdzie kiedys tak wielkopomna chwila,zegnaj.

Ineska nie jako jedyna nie została zaproszona... Mnie też potraktowano jak śmiecia... Ale wiesz co Anka? Żal mi było odejśc z forum...tyle wspomnien ,opowieści etc. Zrobiłaś mi przysługę...zabrałaś sie ... .... Ciekawe co napiszesz?

vivka- fajnie ze napisalas wlasnie o tym ze ciebie wywalily z forum.Hanus wpadlas jak "sliwka w kompot"moja kochana :) I kto tu jest falszywy,brawo brawo brawisimo. sorry dziewczyny (lipcowki) ze zasmiecono nam forum,

Ineska ,nie o brawa tu chodzi... Żeby tego było mało to...stwierdzenie ,że Ania usunęła temat było zajebistym oszczerstwem...sama zabrała tyłek,prosiła o wykasowanie postów ,a na koniec powiedziała,że Ania usunęła temat i jak mogła?

Ineska ,nie o brawa tu chodzi... Żeby tego było mało to...stwierdzenie ,że Ania usunęła temat było zajebistym oszczerstwem...sama zabrała tyłek,prosiła o wykasowanie postów ,a na koniec powiedziała,że Ania usunęła temat i jak mogła?

Gość
noo tak ;) biedne zranione niemalże PORZUCONE :P ej dziewczyny dziewczyny szkoda słów ;) nie ja decydowałam ZACZNIJMY OD TEGO !!!! Ja nie mam nic na sumieniu a ty Ineska ?? byłaś zawsze szczera wobec dziewczyn tu piszących ?? Nigdy nic na nie nie napisałaś?? zastanów sie kobito co wogóle piszesz :D Magda Twój temat ominę... bo ty widzisz tylko koniec swojego nosa. nie zapominaj że na tym temacie pisały też Kalla, ZieoneSzkiełko , Gibsia i moze nie życzą sobie jego kasowania cooo ??

Gość
Vivka kto ci powiedział że Anka nam temat usunęła wszystkie chciałyśmy a gdybyś chociaż raz popatrzyła dalej niż koniuszek swojego nosa to byś zauważyła że była wojna :) Wykasowała bo tak chciałyśmy i tyle :)

Hanka się przede mną ukrywa,żeby jej parę słow prawdy nie powiedziała... Bo jak inaczej odebrac fakt udawania,że nie było wiad.na gg,zmiany nr gg,blokowania na klasie? No jak?

Hanka umiesz czytac, czy ktos tu napisal o kasowaniu tematu :) ? jak beda chcialy ,to niech sobie piszą . oj boze,zal mi ciebie dziecino. Ide spac,

ja tez do niej pisalam na gg,to miala wymyslony opis w gg ze ma "zmieniony numer",tylko po to zeby zmylic .dobry bajer :)

Gość
Vivka a z czego ja mam ci sie tłumaczyć... sam fakt zmiany numeru gg powinien dać ci do zrozumienia że nie mamy o czym rozmawiać. Ineska rozumiem że piszesz o sobie ??? Założyłaś forum prywatne --> i chwała ci za to tylko nie rozgaduj głupot i nie rób z siebie niewiniątko bo dobra aparatka z Ciebie :) Idę stąd bo nie mam wam nic wiecej do powiedzenia :)

No ...nie mamy...bo jestes mega fałszywa... bajki się skończyły...o czym gadac.... a pozbawic mnie prawa od nowego forum tylko dlatego,że z Anią mam świetny kontakt to fair,nie?

no baaaa. ... nie masz nic do powiedzenia... wiesz...szokujesz mnie i tyle... co byś miała powiedziec...a aparatka to z CIebie wyszla i to niezła... Zawsze robisz takie selekcje wśród znajomych? Współczuję im serdecznie...poważnie! I powiem Ci ,że przemyślałam temat Rusałki i jej traktowania... Tak samo postąpiono ze mną i innymi... W pewnym momencie zostaniesz sama...i nie miej prestensji...to będzie Twoja zasluga

cytuje: "Ja nie mam nic na sumieniu a ty Ineska ?? byłaś zawsze szczera wobec dziewczyn tu piszących ?? Nigdy nic na nie nie napisałaś?? zastanów sie kobito co wogóle piszesz " ODPOWIEDZ BRZMI-----------------NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!! to na koniec,

I tak oto Hanka zabiera się... NIe podejmując dyskusji... No bo co tu wymyślic na swą obronę....

Hanka...czytalam to co było pisane... Ani zostalo zarzucone,że forum...temat usunęła... Czytałam to...

O co kamon chodzi??????????? Spać. Bo mumy wam się przyśnią. :P