Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

no chyba faktycznie telepatia :) ostatnio z niczym sie nie wyrabiam zawsze brak mojego wojaka oznacza kompletna dezorganizacje :P

oj, to nie za ciekawie... Wspolczuje Wam...:( moj zolnierz bedzie mial poligon w maju i nie bedzie musial biegac bo bedzie siedzial w samochodzie przy laptopie. Do tego dowodca pokazal mu gdzie bedzie mogl ladowac telefon:) (mimo, ze nie mozna miec fonow w jego jednostce). Dobrze trafil moj skarb...

No to bebe nie masz naprawde co sie martwic, że beda męzcyć ci twojego saldata! A Ty Ewka nie martw sie, wiosna juz idzie, takze bedzie cieplej. Jasna sprawa, ze to szalone pędzać ludzi w deszcz, ale nie daj nigdy Boże, przygotowuje ich do wojny w roznych warunkach.

ja jestem kompletnie zdezorganizowana tuz po wyjezdzie Łukasza... Wtedy tez mam dolka:( ale pozniej jest w miare dobrze:) sama nie wiem skad biore na wszystko sile...

angie powiem szczerze ze bylam zdziwiona!!! A Bartek to juz w ogole nawet zastanawia sie czy nie ma w ich zachowaniu jakiegos podstepu! ja w sumie wracalam tylko z nimi troche ale nie gadalam w drodze ale za to poszlam z jego ojcem na herbatke jak zamarzalam :) potem do restauracji a po przyjezdzie mu wyprawili niezla imprezke i zaprosili wszystkich znajomych i rodzine chyba ze 30 osob bylo a ostatnio jego ojciec do mnie zadzwonil zeby spytac czy Bartek dojechal do jednostki normalnie szok

bebe Twojemu łukaszowi zostao prawie tyle samo co i mojemu do skończenia szkoły :-)

a dzis pisalam z nim na temat stalek o moich obawach i powiedzial ze bedzie grzeczny ale potemdodal ze jeszcze o tym porozmawiamy na spokojnie! w sumie teraz tez zadzwonil ale przerwalo dwa razy i juz nie dzwoni mam tylko nadzieje ze nie rozwalil telefonu

to calkiem fajnie zapowiadaja sie Twoje stosunki z przyszlymi tesciami:) oby tak dalej!

No widzisz Ewcia! a ty tak sie martwiłaś.Będzie jednak chleb z tej maki! No niech szykuję sie na wejście synowej, a co! :-P

ewka Ty pisarko! ;-) Czekaj no kochana! zaraz ja to nadrobie :-p Ale nie....nie za bardzo, bo moj K przyjeżdza jutro :-)

no to fakt dbaja o mnie :) a najlepsza sytuacja byla jak siedzielismy przy stole i Bartek cos madrego powiedzial a jego ojciec na to ze zauwazyl ze Bartek bardzo sie zmienil i to na lepsze od jakiegos czasu a wtedy Bartek tak glosno \"bo to wszystko dzieki mojej kobiecie \" i mnie pocalowal przy wszystkich alez ja bylam happy :D

niewiele mu zostalo:) Ja jestem optymistka. Bo nasze zamartwianie sie i lzy nic tu nie pomogaja... Wiec trzeba byc dobrej mysli- to bardzo pomaga:)

No, no ewciu....cos juz pewnie im zapachniało jakimi zareczynami ;-)Ewka , a mocnego buraka wtedy zrobiłaś ? Hi hi hi!

ewcia, nie pamietam czy pisalas... Ale jak dlugo jestescie para?

Nie wiem czy nazwac to czekaniem, ale poprostu moj kazdy dzień jest taki sam i nie mam za bardzo z czego sie cieszyć. Dom >>zajęcia>>dom! A jak to nazwać czekaniem? Ja nie mam na co czekać, bo jeszcze lata musza upłynąć. chyba najgorsze w moim zyciu i świadomie pzryznaję, że poprzedni i tan rok jest najgorszy w moim życiu.

hmmm dobre pytanie :) powiem tak 2,5 roku razem potem 2,5 roku przerwy a obecnie jak probujemy po raz drugi to juz 13 miesiecy :D

angel jak nie masz z czego sie cieszyc? Masz faceta, dom, rodzine, jestes zdrowa... Czego tu jeszcze chciec? Trzeba docenic to co sie ma:) ja zaczelam tak robic i naprawde z tym lepiej sie zyje:)

No jasne bebe...masz absolutną rację. ale my mieszkaliśmy razem i przez te lata widzieliśmy się CODZIENNIE. To juz ne jest takie same wstawanie z łóżka jak kiedyś...Taka jestem i nic nie poradze na to :-(

ewcia to ladny staz macie:) ja z moim poprzednim chlopakiem bylam 3 lata i bylismy zareczeni... Wszystko sie sypnelo... Z moim zolnierzem jestem pol roku

mu tez napewno jest ciezko... Za pare lat bedziecie sie z tego smiac:)

no bebe jakby to zsumowc i wykreslic te 2,5 to byloby jeszcze lepiej ale teraz wszystko jest na dobrej drodze i moze byc tylko lepiej :P a ja chce PJ!!! musze z nim pogadac w 4 oczy jak bedzie trzezwy bo teraz nie mielismy na to czasu :(