Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

No i nie dałam rady :( zadzwoniłam... Ma wyłączony tel. Nie wiem może rozładował się mu albo coś.. Dziś \'\'chyba\'\' ma warte-pierwsza.. Jestem wsciekla,zaraz wybuchne jetsem chodzącym wulkanem... :(:( bo... przyjdzie mu że dzwoniłam... a ja? nic nie zyskałam :(:(:( Jaaacie ja zaraz nie wytrzymam,nie cierpie takich sytuacji!! Niecierpie!! :(:(

czesc słoneczka.. :D czo tak zle z ta fryzurą? nie moze byc...mi odrosły po roku wlaosy :D i wiecej nie obetne;]

miiiisiiia wiesz ja jednak uwazam inaczej...szanuj sie, nie dzwon wiecej, gwarantuje ci ze w koncu sie złamie i zadzwoni, to robią nawet najwieksi twardziele, a to nazywa sie tez siłą kobiety... WIesz jaka to jest zła kobieta? taka ktora sie nigdy nie sprzykrzy...

lamia a Ty czytalas dokladnie co ona pisala o tamtej dziewczynie? bo ja nie rozumiem w ogole takiego postepowania jej wzgledem niego bo niby jak on sie czuje skoro ciagle slyszy jakies wyrzuty a jest po prostu bez winy! tu nikt nie musi przepraszac ale moje zdanie jest takie ze to misia ma z nim zagadac i skonczyc o tym mowic bo jedyne co moze z tego miec to rozpad zwiazku a on i tak bedzie mial z tamta stycznosc bo to jego bratowa!

mariolka ja to jutro doladuje 50 niech juz strace ale miesiac za darmo pogadam :) a dzis liczylam ze plus stracil na naszych rozmowach 2162zl :P a tak w ogole to jak bedziecie mieli problem z dzwonieniem to teraz jest w erze fajna promocja do konca lipca ze sie dzwoni za 9 gr a po 22 za 3 gr :)

dobry wieczor kochane:) Misiu, nie wiem co powiedziec... Brak mi slow na niego:( zachowuje sie jak baba! Dobrze ze pokaze mu sie ze dzwonilas, przynajmniej niech wie ze probowalas z nim pogadac... A teraz niech on sie troche postara! Bez przesady! Ty masz zawsze go przepraszac? O nie... Ja na Twoim miejscu bym cierpliwie poczekala na jego krok... Napewno go zrobi predzej czy pozniej:) wtedy wszystko sobie wyjasnicie i sie pogodzicie:) Tylko wtedy wiecej juz nie zaczynaj \"tego\" tematu... Natalko, ja tuz przed moimi osiemnastymi urodzinami bylam u fryzjera, opisalam im jak maja mnie obciac i zdjelam okulary... A ze mam dosyc duza wade to zobaczylam dopiero efekt koncowy... Rozplakalam sie... Chcesz to wysle Ci moje zdjecie, bo akurat potem szlam do fotografa:( - robilam fotke do dowodu osobistego... Tragedia:( Madzia przykro mi ze nie zobaczysz sie z ukochanym... Najgorsze jest to czekanie... Bo w woju nigdy nic nie wiadomo na 100%... Zycze Ci zeby jednak przyjechal a jak nie to Tobie zycze milej podrozy do niego:) Paulunia pociesz sie faktem ze inne maja gorzej;) to czasem pomaga;) A poza tym spojrz na suwaczek! Cyfra sie zmniejsza:) Ewka i Blondyneczka, ciesze sie razem z Wami z pj:) Z moim rozmawialam dzis az 20 minut i nie moge sie go doczekac:) przyjedzie do mnie juz w czwartek ok 21... Po rozmowie z nim od razu odzyskalam humorek i sily do zycia:) A poza tym jutro kalendarzowa wiosna!!!!!!! Pozdrawiam wszystkie forumowiczki:)

no my teraz myslimy z Michaskiem o mixie ale jeszcze musimy to przemyslec, nie wiem jak tam jest z jakimis taryfami i czy jest cos za darmo jutro moze wstapie sie podowiadywac ja nie odzywam sie nic w sprawie Misi bo ja rozumie...pewnie ma ochote mu wykrzyczec wszystko i zeby zerwal z nia zupelnie kontakt a dopoki tak bedzie to sie pewnie bedzie zadreczac..tak Misia?? naprawde ciezka sytuacja...

Ewcia, ale ona juz do niego dzwonila... Niech on teraz zadzwoni to sobie wszystko wyjasnia:) Ale najpierw on musi wlaczyc telefon...

mariola jesli chcecie byc w plusie na stale to napewno to bedzie dobry wybor :) a chlopak misi nie moze zerwac kontaktu z kims z kim mieszka w jednym domu :)

bebe ja wiem ze dzwonila, w ogole ta sprawa jest pokrecona ale ja i tak pozostaje przy swoim zdaniu...

wiesz mariola z tego co mowila Paulunia to chyba jest jakis kod za 10 zl i jak sie go wpisze to ma sie za darmo czy cos takiego musisz dokladnie popytac bo ja nie chce Cie w blad wprowadzac :)

jak zobaczy ze dzwonila to pewnie sam sie do niej odezwie i bedzie dobrze:) Moj by tak zrobil... Ja tylko nie rozumiem tej jego szwagierki... Ale to juz mniejsza o to...

znacie dziewczyny jakas siec? taryfe gdzie rozmowy do 1 osoby są darmowe?

moj tez by tak zrobil a szczegolnie jakby przeczytal jakiegos milego smska ktorego tez bym wyslala :)ale tez mam nadzieje ze im sie wszystko ulozy

marita teraz w plusie sie promocja konczy ale jakbys jutro wlaczyla to jeszcze by miesiac trwala a tak zeby darmowe to chyba nie ma

o! sms, to jest mysl:) Miska wyslij do niego milego smska. Zycie jest zbyt krotkie... Szkoda czasu na klotnie! A moze on sie boi rozmowy z Toba i poprostu chce przeczekac burze?

ok dzieki ewciaflower, my mamy teraz w orange w popie za 15gr min ale skoro nie ma darmowych to chyba nie oplaca sie zmieniac sieci ;p

czesc Marita:) Twoich fotek jeszcze nie mam... Przyslesz mi? bebe87@op.pl

marita orange to najbardziej badziewna siec ja to mialam i zrezygnowalam :) teraz gadalismy miesiac za darmo a jak sie skonczy to kupie ere :P a co sobie bede zalowac :D

bebe z tym ze sie boi rozmowy to trafilas w samo sedno bo chlopcy tak maja no przynajmniej moj tak ma :P ale w sumie ja nie dopuszczam juz do klotni bo naprawde szkoda zdrowia na to i czasu :D

no masz racje Ewcia jest kod w mixie czyli przez miesiac za 10 zl rozmawialibysmy do oporu:D:D baaaardzo fajnie:D jedynie no nie bardzo mi sie podoba to umowa:/...nigdy jeszcze nie mialam bo mialam na karte i troche sie boje...

To nasi zolnierze maja duzo wspolnego:) Ja jeszcze ani razu sie nie poklocilam z Łukaszem, bo uwazam ze to nie czas i miejsce na sprzeczki...

ale to taka umowa ze i tak doladowujesz za 30 zl przez 2lata albo 3 i nic wiecej i bedziesz miec nowy telefonik a tam chyba sa fajne :)

wiesz bebe ja wlasnie tez tak uwazam ale raz nam sie zdarzylo ale to dotyczylo spraw przed wojskiem wiec pogadalismy szczerze i wyjasnilismy sobie wszytstko i juz nie ma takich sytuacji ale dzien pozniej bal sie zadzwonic i pisal tylko esy :D

zreszta nie ma o co sie klocic;) Wystarczy tylko zaufanie i jest dobrze!