Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

ja spie w koszulce mojego skarba bo tak ładnie nim pachnie ze lepiej mi sie zasypia:)

no ja to duzo na sobie nie mam jak misiek spi ze mna ale jak sama to raczej jestem ubrana hehe

tak wlasnie jak ich nie ma to sa cieple pizamki a jak oni sa no to raczej nie ma nic:)

dokladnie malutka,nawet jak bym chciala byc ubrana jak on spi ze mna to sie nie da.....chociaz zazwyczaj nie chce,hehehehe

ja nie lubie spac jak jest duchota a jak on tak grzeje to siła rzeczy no nie da sie :) i tez lubie chodzic w jego rzeczach bluzy koszulki czasem skarpetki chociaz za duze hehe

witam was:) Ale sie rozpisałyscie ze cos ...:D nienadąrzam :P Moj Misio znow przyjezdza w sobote rano na stałke weekendowa :) Poprawił mi humorek dzis :) bo niemusze tam jechac:P

taaaaaaaa,skarpetki sa najlepsze,moj ma 7 nr wieksza noge wiec czasem chodze w tych jego pdkolanowkach,heeeheehee

Moj to ma zawsze frajde jak sie upije bo moze ze mna robic wszystko:D jak juz sie upije to wszystko mi jedno co sie ze mna dzieje:D:D

ja tak za alkoholem to srednio przepadam ale czasem wystarczy troche i jak tak zaszumi delikatnie i misiek jest w poblizu to wiadomo co moze byc dalej hehe

dokladnie paulinko,ja mam tak samo,a potem on chodzi za mna przez tydzien i sie nasmiewa.........i te jego\"no jak mozna sie tak upic,hehe,skarbuchu swintuchu\"..............standard,potem wmawia mi jakies niestworzone historie,chociaz i tak zazwyczaj pamietam wszystko

No własnie te historie sa najlepsze typu \"co ty nie robiłas tej nocy\":D a ja i tak wiekszosc pamietam:)

tak tak..................wmawiaja nam takie historie ze gdybym nie pamietala co robila to nie wiem,hehehehehee

a suri3 pewnie sie szykuje.................pozazdroscic,ja dzis kupila jakies hebatki na odchudzanie....mam nadzieje ze pomoga....hhehhehe-my babki to jestesmy szalone

no super jest:) ja sie strasznie ciesze ze mam chlopaka takiego wariata:) kochanego wariata:) jak sobie pomysle ile razem juz przeszlismy to sama w to nie wierze:)

paulunia to tak samo jak, moj tez jest wariat ja zreszta tez, jemu sie podoba jak ja czasdm dostaje napadu smiechu i gadam jakies glupoty hehe Nigdy nie wierzyłam ze moge sie tak zakochac z wzajemnoscia, nie wyobrazam sobie zycia bez mojego miśka

masz racje paulinko,ja tez wole ze on jest taki zdrowo stukniety,a nie powazny i wywazony,przynajmniej jest wesolo,smiesznie itd,my mielismy tyle smiesznych i szalonych przygod ze jak sonbie przypomne to az sie sama do siebie smieje,i te jego teksty.............brecha

moj tez do mnie mowi ze ja jestem jakas nawiedzona,chodze i gadam jakies glupoty i sama sie z tego smieje,a on razem ze mna,a raczej ze mnie,heheh

hehe andzelina dokładnie ale to jest zabawne a on mi wtedy mówi kocham cie moja wariatko :)

yhy....................moj mowi tak samo,tyle ze zamiast warjatko to maly postrzelencu,albo kaskaderko,bo ja jestem rozstrzepana strasznie,zawsze ide gdzies sie walne,potkne,cos zgubie...............kurcze jak mi brakuje tych jego slow

e tam wada... lepiej jest byc radosnym i roztrzepanym niz takim jakims snobkiem

tez mysle ze lepiej byc warjatem niz snobem,a zdjec nie dostalam niestety choc przed chwilka sprawdzilam