Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

a najlepsze jest to ze zamiast uczyc sie do egzaminow jak spac nie moge to wole na necie posiedziec,teraz sie wzielam i pisze prace zaliczeniowa:(

cześć Żołnierzowe[czesc} uff, przeczytałam:) ale żeście tu naskrobały. Jusinko podziwiam Cię za wytrwałość, ja nie wiem czy byłabym na tyle silna żeby tak długo czekać i się codziennie zamartwiać:( Suri wyślij mi te pieski , bo kumpela z pracy tez marzy o Yorku , pokaże jej Twoje:) Dziewczyny, która z Was pracuje i gdzie na jakich stanowiskach - bo jeszcze takiego tematu nie poruszyłyśmy tu. Wiki gratuluje zdania egzaminu na prwako:) ja przedwczoraj oblałam pierwszy raz egzamin , ale skoro Ty za 5 razem zdałas, to mam jeszcze szansę:D Za miesiac powtórka:) Tak , w ogóle tu dziś mi stuknęło ..... latek:P

Andżelina ja jeszcze od Ciebie fotek chyba nie dostałam? hmm wyślij na NECIA1605@wp.pl

czesc Anetka:) Ja wlasnie strasznie sie nudze w pracy... Jeszcze ponad godzina... A pracuje w sekretariacie w Powiatowym Zespole Ekonomiczno- Administracyjnym Szkol. A Ty?

Andzelina, Ty mi chyba nie wysylalas, prawda?

a tak propo tych tekstów, że jesteśmy niektóre takie postrzelone, to mój mówi do mnie Ty głuptasko:) bardzo to lubię:)

kurcze ale pieknie wygladacie:) Dostalam fotki jeszcze od naszej nowej forumowiczki- Monisi... Normalnie sliczne foty:)

oj dziweczyny...normalnie skonam zaraz tak uczyc sie nie chce,ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

ja tez musze sie uczyc... Najgorzej to sie zabrac...

ja też chce foiteczki jeszcze od Wiki i Moniki bo nie mam> Suri ja też jestem sekretarką tylko w Szkole Policealnej:D:P hahaha, ale mamy podobną pracę:)

W zeszłym roku o tej porze odprawiałam z Dziubaskiem moje urodzinki a dzisiaj jestem sama:( Bardzo mi go brakuje:(

tak,najgozej sie zabrac,a ja jeszcze zdaja wczesniejsza sesje wiec juz ja zaczelam

a no faktycznie pisalas o urodzinach. Wszystkiego najlepszego sloneczko!:) A najbardziej zycze zeby to wojsko sie skonczylo jak najszybciej:)

Niecia ty tez pewnie zdasz. Ja nie marzylam nawet o tym ze zdam za pierwszym hehe. A zdjecia juz wysylam chociaz nie wiem czy juz kiedys tego nie robilam.

a przy okazji Necia wszystkiego naj naj...a przedewszystkim jak najwiecej Twojaego wojaka

u mnie swieci takie piekne sloneczko:) szkoda ze nie ma Łukaszka...

zazdroszcze ,tu u mie leje deszcz,a ja jeszcze na 17.30 znow na uczelne

andzelina ja tez prosilam o zdjecia na ewusia_07@wp.pl Necia wszystkiego naj naj naj Wszystko, co było Twoim marzeniem.. co jest i będzie w przyszłości, niech nie mija z cichym westchnieniem lecz się spełni w całości. Wszystko, co piękne i upragnione niech będzie w Twoim życiu spełnione! jak szukalam dla Ciebie wierszyka to wpadlam na taki fajny : Choć jestem w wojsku i ojczyźnie służę. Na Twe urodziny wysyłam Ci róże. Niech ta właśnie róża zastąpi mnie żywego, Który Tobie życzy wszystkiego najlepszego. hehe nie wiedzialam ze wojacy tez publikuja wiersze :D wyobraz sobie ze to od Twego Tomcia choc napewno on ladniejsze zyczenia Ci zlozy :)

a co do slodkich tekstow naszych wojakow to musze przyznac ze moj ma ich caly repertuar i przez to nigdy nie mowi do mnbie po imieniu ale ja do niego tez :) ostatnio najczesciej on jest moim tygryskiem a ja jego kotkiem no i w uzyciu sa tez wszystkie formy od misia, myszki,skarby,rybki, sloneczka itd itp :D a ja zapisalam z nim jak zwykle 5 smsow i znow poszedl na sluzbe takze do jutra do 15 znowu nic...