Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

wlasnie maturki ja pisze, z pisemnych zadowolona nie jestem ale zobaczymy jakie bedą wyniki , angol ktorego sie naj bardziej balam na 50 % zdany wiec ok a jutro polak ustny i koniec matur . W czwartek jade do skarbka na stancje . teraz był na 11 dniowym urlopie wiec fajniutko bylo . a w czwartek jade i nie wiem kiedy wracam , moze za tydzień , sie zobaczy . Ciesze sie bardzo i naj prawdopodobniej juz bede szukala pracy . pozdrawiam wszystkich . a to fakt ze forum umarło ...niestety ale nikt nie ma zbytnio czasu siedziec tu tak jak kiedyś . milego dnia zycze .

a ja juz po wszystkim...mam wakacje w pewnym sesnie , czekam tylko na wyniki z pisemnej.. Mam zapalenie krtani i w takim stanie tez bylam na ustnej z angielskiego :D dlatego tez do mojeggo chlopa nie moge pojechac a mialam na weekend , bo biore antybiotyk i siedze w domu... ale jemu to tez trudno zrozumiec... Jak tam u was?

ja mam praktyki, lenie sie jak tylko moge, jest weekend a nawet nie ma z kim wyjsc, wszyscy nagle zajeci... a moj facet od wczoraj do wt bedzie w pracy, tak wiec zostalam sama..ehh.. zycze pomyslnych wynikow z matury, mnie to czeka za rok niestety.. pozdrawiam ;)

czyzby juz nie było dziewczyn ktorych faceci są w MON-ie??:)

Gość reni 24
Witajcie mój facet jest w wojsku a konkretnie w marynarce w Gdyni na szczęście juz niedługo bo wychodzi 24 czerwca. Straszny był początek a teraz odliczamy dni do wyścia:) Rozłoąka bardzo dużo nam dała wiemy co jest dla nas ważne - MY Dziś przyjedzie na ostatnią przepustke :) Pozdrawiam Was i czekajcie na wojaków

dziewczyny sie strasznie rozleniwiły :) ale jak przyjdą wakacje to znów bardziej zaczną tęsknić :) moj chlopak to w nastepnym tygodniu wyjezdza znow za granice i smaa zostane... i moze za rok albo dwa zostanie zolnierzem zawodowym. przynajmniej ma taki plan i dobre znajomosci :P Paulunia a co tam u Ciebie slychac? jak bedziesz to odpisz :) pozdrawiam wszystkie dziewczynki, buziaki

forum widze całkiem padło.. szkoda. Nie mamy juz facetow w wojsku i to pewnie dlatego. Piszcie cos czasem, pozdrawiam :)

lady no ja nie powiedziala bym ze nie mamy faceta w wojsku . ja to zawsze bede go tam miala . skarbek dostal awans ( oczewiscie jest juz starszym szerefgowym zawodowym . teraz dostalurlop na miesiac wiec dzisiaj przyjerzdza :) . ajjj jak sie ciesze :) . Rzeczywiscie tu strsznie cichutko i nie wiem dlaczego . Nie wiem czy pisalam o naszych planach zamieszkania razem ...tzn o planach tak ale nie wiem czy pisalam co z tego wynikło . Raczej nie wiec teraz napisze . Prawie całty miesiac bylismy razem , mieszkalismy , spalismy przy sobie , niestety jego rodzice a raczej mama obrazila sie na niego przez to . ja nie chce sklucac jego i jego rodziców dlatego nie bedziemy mieszkali razem niestety . teraz po tych wszytskich cudownych chwilach jest nam bardzo ciezko . nie widzielismy sie zaledwie półtora tygodnia a misiek tak teskni ze juz szaleje . codziennie mi powtarza ze juz tam beze mnie nie wytrzymuje a ja bez niego rowniez . ciezxko nam sie jest przyzwyczaic do szarej rzeczywistosci . dzisiaj to na tyle z wpisem , odezwe sie niebawem i mam nadzieje ze ktoś tu jeszcze coś napsize . pozdrawiam was cieplutko i rzycze udanych wakacji .

Gość ouou
mam pytanie... a właściwie prośbę o radę. on idzie do wojska, nie jesteśmy ze sobą, ale ja coś do niego czuje, nie wiem co mam zrobić. spotykamy się co jakiś czas, ale za kilka dni wyjeżdża, potem wraca tylko na kilka dni i idzie do wojska. a mi pęka serce. on straszne się cieszy z tego ze tam idzie, nawet do końca nie wiadomo gdzie... i boję się ze trochę za późno uświadomiłam sobie że bez rozmów z nim czy, niestety rzadkich, spotkań nie wyobrażam sobie dnia... a problem polega na tym, że nie mogę mu tego tak wprost powiedzieć...

a dlaczego nie mozesz mu tak wprost powiedziec? jezeli jest sam i uwazasz ze on cos do ciebie czuje, mozesz mu delikatnie uswiadomic ze jest dla ciebie wazny. Moze warto zaryzykowac? aniolekczek18 racja z tym wojskiem. Ale przynajmniej widze go teraz prawie codziennie. Pozdrawiam:)

Gość ouou
problem z delikatnym uświadamianiem bo pojęcia nie mam jak to zrobić, totalnym brakiem odwagi niestety i generalnie tym ze ja pewna nie jestem...

hej dziewczynki, pewnie 3/4 z was mnienie zna albo juz nie pamieta...byłam z wami kiedy moj ukochany był w wojsku wyszedł teraz w pazdzierniku. Wsyztsko miało byc pieknie ładnie jak z bajki...a tymczasem dwa tygodnieprzed tym jak miały minąc nasze 3 latya razem, wszytsko sie skonczyło. Nie ma go przy mnie juz 3 tygodnie i strasznie tesknie i powiem wam jedno. Nie kłoccie sie z nimi, dbajcie o nich, bo nawet nie spodziewacie sie jakim bolem jest utrata ukochanego na zawsze, nic przy tym wojsko ktore przetrwalismy, po prostu pamietajcie zeby uich mocno kochac i zeby o tym wiedzieli. Pozdrawiam :*

hej ewciu :) dzisiaj sie juz usmiecham...bo 11 lipca znowu do siebie wrócilismy :) co miłość to miłość i przetrwa, także nie załamujcie się dziewuszki :) :*

a swoja droga to sam sie zatsnawiam dlaczego po sluzbie wojskowej tak wiele zwiazkow sie konczy? zaraz po wyjsciu do cywila moja obecnie wtedy dziewczyna powiedziala, ze to nie ma sensu..po 4,5 roku...

skarbus dzisiaj pojechal niestetty ... moze w piatek przyjedzie na weekend jak bedzie mial mozliwosc bo to chyba weekend wolny bedzie mial bo potem to kazdy weekend zajety sluzbami . ja wlasnie zjadlam obiadek i teraz siedze i sie nudze . wczoraj ze skarbkiem bylismy w olsztynie zlozyc papiery na studia . wiec wczoraj caly dzien w olsztynie bylismy , cudownie było , potem jak wrocilismy to polozylismy sie i tak lezelismy do nocy . lady no u mnie w tym problem ze nie widze go codziennie , teraz byl na urlopie wiec widzielismy sie codziennie ale dzisiaj pojechal juz . moze jeszcze ten weekned sie bedziemy widzieli bo potem kazde weekendy ma sluzby , wiec nie przyjedzie , chyba ze ja bede miala wolny czas od szukania pracy to wtedy przyjade do niego . niestety u mnie w miescie bardzo ciezko o prace . lamia widze ze jednak wszytsko sie ulozylo i jestescie znowu razem :) cudownie :) . tryb chroniony uwiez ze to zalezy od osob , i powiem co ze nie wszytskie zwiazki konczą sie przez wojsko , . jesli sie kogos bardzo kocha to sie to przetrwa .

Czesc wam wszystkim :) lamia_007 Milosc wszystko zwyciezy :) Ciesze sie ze wam sie ulozylo.. Aniołeczek a Ty juz po maturce fajnie ze zdalas i idziesz dalej na studia.. A u mnie jak zwykle ... on pracuje widujemy sie co tydzien czasem co dwa .. jest jak jest ..Ostatni sie rozstalismy tzn ja to zakonczylam...nei wiem jak to zrobilam ale to bylo wszystko pod wplywem tych wszystkich emocji ...i przez jego przyjaciela ktorego zna 14 lat...i on mi powiedzia ze moj mnie zdradza...kolejny raz jakies podejrzenia...nie ma mowy...prosil mnie zebym wrocila kolegi o maly wlos nie połamał na smierc...chodil do mnie mowil ze to wszystko bzdura.jest jak jest...czyli ? dziwnie... To wszystko jest pomatfane i musialabym wam wszytko od poczatu wyjasnic bo w skrocie inaczej brzmi a wa to i tak z pewnoscia nie inetersuje bo kazdy ma wlasne problemy

lamia cieszę się Twoim szczęsciem :) i proszę mi się więcej nie rozstawać :D a mi tez tego forum jakoś brakuje... pozdrawiam was wszystkie :*

hej dziewczynki!!Mój facet poszedł do wojska 5 sierpnia...;/minęły zaledwie 3 dni,a ja już nie daję rady;(Strasznie za nim tęsknię...Najgorsze jest to,że nikt nie potrafi mnie zrozumieć ani rodzina ,ani przyjaciele...Dlatego postanowiłam napisać...Najważniejsze jest wsparcie...

hej makoteczka :) głowa do góry, Twoj chlopak mial rzeczywiście pecha ze sie zalapal ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :) nic się nie martw te 9 miesiecy wam szybko minie ale teraz o tym nie mysl. Mysl o tym ze niedlugo go zobaczysz na przysiędze. A w ogole czy on jest tyeraz daleko od Ciebie i w jakiej jest jednostce?

Czesc Kobietki. Moj Kochany chce isc na 3 miesięczne szkolenie wojskowe i zostac na stale w wojsku. Jak myslicie? Dobrze robi? Słyszałam dużo złych rzeczy o wojsku, że dużo piją, w pracy ciagle stres itp. :( Wsyzscy mówią, że lepiej żeby poszedł do innej pracy...

gleba, wojsko to dobra perspektywa dla faceta, tam zawsze byly i beda pieniądze. a czy dobrze robi? zalezy gdzie trafi. Moj chlopak pracuje w wojsku i nie zauwazylam zeby narzekal, tylko jedynym problemem jest to ze ciagle musi byc pod telefonem, cos sie dzieje i jedzie. moim zdaniem w wojsku nie jets tak wcale zle jak sie slyszy... pozdrawiam;)

ja tez uwazam, że w wojsku jest dobra robota dla facetów a jeśli chodzi o to, że tam się pije czy coś to trzeba spojrzec prawdzie w oczy, że wszędzie się pije i to wszystko zależy od psychiki

Dziekuje Kobietki za pocieszenie, pewnie macie rację, nasłuchałam sie od rodziców, że po co on idzie do wojska, jakby nie mogl sobie znaleac innej pracy, ze tam pija itd. Nie wiem jak to wyglada, w wojsku nie bylam, wiec wolalam zapytac :)

Gość kociaczek0
Cześć Dziewczyny.. Mój facet poszedł 2 września a ja już bez Niego wytrzymać nie umię. Boje sie że zmieni się na gorsze... Wiele osób twierdzi że facet po wojsku jest zimny itp. Czy mają racje?

Gość aniolekczek17
ale mnie tu dawno nie było :) . pełno spraw na glowie a jak skarb jest juz na zawodostwie to jakos zapomina sie o tym klubie zwlaszcze ze wakacje i moglam sie z nim czesciej widziec . teraz od pazdziernika u nas studia i praca wiec pewnie bedziemy zadziej sie widywali ale bedzie dobrze , poradzimy sobie ze wszystkim. jutro na weekend skarbek przyjerzdza . poza tym ostatnio ja u niego czesto bylam . suri , no apmieta sie te nasze dlugie rozmowy , jakoś zauwazylam ze od tamtego czasu gdy skonczylo sie niektorych wojsko ( u mnie to wieczne 500 ) to forum strasznie ucichlo , kiedys pisalysmy tutaj nasze radosci , smutki , żale , teraz zostala ta stronka i tylko czasami ją ktoś odwiedza . ale powiem wam ze ktoregoś dnia chyba siade i zaczne czytac o czym pisalysmy :) tak po wspominac . :) . makoteczka , naj gorsze sa pierwsze dni , ostatnio zapewne mial przysiege , jak bylo? Gleba , wiele opini , wiele bzdur . nie ma co sluchac , o kazdej pracy mozna tak powiedziec , same bzdury . czy dobrze robi ? jesli chce to tak , jesli mu na tym zalezy . MOj facet zostal na stałe w wojsku , on o tym marzyl od dzieciaka , wiec poszedł tak bo kocha ta prace . kociaczek , to zalezy od psychiki faceta , nie ktorzy sie zmieniają inny nie . choć powiem ci ze prawie kazdy facet sie w jakis sposob zmienia , ale uwiez ze nie musi byc zimny . facet po wosjku czasami jest bardziej agresywny , ale powtarzam nie zawsze tak musi byc . a to nie znaczy ze dla ciebie musi taki byc .

ale mnie tu dawno nie było :) . pełno spraw na glowie a jak skarb jest juz na zawodostwie to jakos zapomina sie o tym klubie zwlaszcze ze wakacje i moglam sie z nim czesciej widziec . teraz od pazdziernika u nas studia i praca wiec pewnie bedziemy zadziej sie widywali ale bedzie dobrze , poradzimy sobie ze wszystkim. jutro na weekend skarbek przyjerzdza . poza tym ostatnio ja u niego czesto bylam . suri , no apmieta sie te nasze dlugie rozmowy , jakoś zauwazylam ze od tamtego czasu gdy skonczylo sie niektorych wojsko ( u mnie to wieczne 500 ) to forum strasznie ucichlo , kiedys pisalysmy tutaj nasze radosci , smutki , żale , teraz zostala ta stronka i tylko czasami ją ktoś odwiedza . ale powiem wam ze ktoregoś dnia chyba siade i zaczne czytac o czym pisalysmy :) tak po wspominac . :) . makoteczka , naj gorsze sa pierwsze dni , ostatnio zapewne mial przysiege , jak bylo? Gleba , wiele opini , wiele bzdur . nie ma co sluchac , o kazdej pracy mozna tak powiedziec , same bzdury . czy dobrze robi ? jesli chce to tak , jesli mu na tym zalezy . MOj facet zostal na stałe w wojsku , on o tym marzyl od dzieciaka , wiec poszedł tak bo kocha ta prace . kociaczek , to zalezy od psychiki faceta , nie ktorzy sie zmieniają inny nie . choć powiem ci ze prawie kazdy facet sie w jakis sposob zmienia , ale uwiez ze nie musi byc zimny . facet po wosjku czasami jest bardziej agresywny , ale powtarzam nie zawsze tak musi byc . a to nie znaczy ze dla ciebie musi taki byc . pomylilam nick powyzej , wiec ta powyzsza wypowiedz top takze moja :) . taka sama jak ta .

Gość Czeriiii
Cześć dziewczyny! Mam pytanie-wiecie moze coś o jednostce wojskowej w Skwierzynie (koło Zielonej Góry) ?? Mój chłopak idzie tam w listopadzie :( Próbuję go odwieśc od tego wojska jak tylko się da, ale nie wiem czy sobie z tym poradzę :( Myśl o tym , że go nie będzie nawet nie przechodzi mi przez myśl, nie wyobrazam sobie tego :( Na domiar złego ostatnio słyche o samych historiach z wojska na temat zdrad itp. , itd. Nie wiem już czy wierzyc w to czy nie... :( Po prostu psychika mi siada ;(

Czesć dziewczyny ! ale awno mnie tu nie było Co tam u was słychać ? Aniołeczek widze ze wam sie uklada jak zawsze :) To dobrze gratulacje :) Wojsko wojskiem ale ja juz tam swojego bym nie chciala wysłac wystarczylo 9 miesiecy!