Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

To daj mi swój adres do domu, piękną karteczkę Ci wyślę i wiersz Ci tesh napiszę!

a tak w ogole to teraz mam z Bartkiem prawie caly czas kontakt bo piszemy smsy i dzwonimy dzis nawet o malo telefonu nie stracil ale wkurza nas to ze plus ma tak slaby zasieg normalnie ciagle nam przerywa :( on powiedzial ze jak w ciagu 2 dni sie nic nie zmieni to wywali ta karte bo jak narazie to cierpi na tym jego telefon

Natalcia juz wyslalam :) nie mam ich za duzo jak jestesmy razem bo jak mowilam bylo strasznie zimno a pozniej w domu nie chcial chodzic w mundurze ale obiecal ze zrobimy sobie cala sesje nastepnym razem :P

dostaniesz tylko najgorsze jest to ze wysylam z wp i za kazdym razem musze je wgrywac wrrr

Ahhhhh..... ci Marynarze ależ pięknie wyglądali na przysiędze:D kurcze ładniej niż to zielone wstrętne moro:P:P Ewcia super razem wyglądacie:) Paulunia papa słodkich snów:)

powiedzmy, że pisuję, ale nie poematy, to był żart oczywiście :-)

angie juz wyslalam ale ta poczta jest naprawde denerwujaca malutka jak chcesz foty to napisz maila

Dziewcyzny widze zr liczba stron rosnie :D ładnie :D a kja dzisiaj dostałam zaproszenie na przysięge :D poza tym to tak tylko wpadłam zeby wam pokoazac ze o was nie zzapominam i znow wracam do nauki :*

Ewka piękne fotki :-) A ja uciekam, bo nauka mnie czeka. Dobrej nocki zyczę i milusich senków życzę :-)

Mój misiek ma o tyle dobrze ze telefony maja normalne na legalu, nikt nie zwraca na to uwagi pozwolili im na kontakt z bliskimi. W czerwcu mieli jechac na miesieczny poligon i podobno nie jada wogole. Za tydzien przychodzi zima to kadra bardziej skupi sie na nowych a mój misiek moze troche odsapnie bo teraz ma słuzby 24 na 24 cos strasznego i spi po 4 godziny i tak cały tydzien.

Malutka ja tu jeszcze jestem:) Pogadałam sobie z moim Żołnierzem:) Był dzisiaj na pogrzebie jakiegoś... hmmm.. nie pamiętam już kogo ale kogoś ważnego:) Bateria mu się niestety kończyła i strasznie zmęczony był:o i nie pogadaliśmy długo bo mu kazałam już spać iść:) Malutka to Twój ma fajnie z telefonem:o oj żeby u mojego tak było....

No fakt to jedyna rzecz na ktora nie narzekamy bo w Koszalinie to scigali ostro, raz nawet stracił tel na tydzien

no mój to się cały czas musi chować:o nawet ładować nie ma jak:( jutro może nie pogadamy bo nie wiadomo czy będzie miał jak naładować ale może się uda:)

mój 25:) jeden dzień później niż Twój:) ale może to się jeszcze zmieni:) oby tylko na lepsze:)