Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana24

Mamy na urlopach wychowawczych-2 część

Polecane posty

Hej Dziewczyny 🖐️ Pobudka!!! nie naciągać kołdry na głowę i zostawić budzik w spokoju ! koniec ziewania pora wstawania!... 🌼😘🌼❤️ To ja już kończę wierszyka pisanie Bo musze nareszcie zjeść pierwsze śniadanie A Wam gorąco życzę moje miłe Żebyście ten dzionek radośnie spędziły..... 1000 😘 dla mauszków......

Kasia wysłane Dymek ślicznie, bardzo mi się podobają Twoje dzieła, no i z tych Twoich chłopaków to niezłe przystojniaki, spory jest ten Twój (prawie) trzylatek.

a.n.k.a. - tak sie wczoraj nakręciłam z tym krzyżykowym, że znalazłam jeszcze jeden link o tej tematyce i dodatkowo jest w nim program do konwencji obrazów na wzór haftu krzyżykowego pod Windows....podane jak na tacy, tylko ja musze poczekać na Fila aby go zainstalować i zobaczyć jak działa...:D http://www.ahafty.republika.pl/ program znajdziesz w Galerii jako Własny haft krzyżykowy wśród innych przedstawionych dzieł...:D

Witaj Leia...:🖐️ a mnie wyślesz jeszcze raż, bo miałam pusty ?...:D

wysłałam wtedy kiedy Kasi ale nie napisałam na kafe

Gość
dzień bardzo dobry. dymek twoją pobudkę az tu słychać:),tylko ze ja juz od 6-tej na nogach.musiałam sie przenieść z Julka do salonu,bo spiewanie rozpoczęła ,a sypialnia z Gabi pokojem graniczy... dzięki za pochwały,twoje prace piekne,szczególnie ta poduszka.a pociąg bedzie tez fajny,ale ile to pracy cie czeka! ja wyszywaniem zaraziłam sie od mamy.zebyście jej obrazy widziały!a poza obrazami wyszywa też kartki świateczne,wysle też pokazac. a co do wzoru aniołka.spróbuję zrobić zdjęcie.wiesz,dostajemy katalog z obrazkami i jak cos nam się spodoba,wysyłamy kod obrazka i oni odsyłaja wzór. aga10 ale maszyna!!!!zazdrość moja nie ma granic!!!! alexia a ja od ciebie fotki dostałam i to jakie piekne! miałas odpowiedz na ogloszenie juz? leia ładne te prace kuzynki.wiesz,jak sie ma o tym pojęcie to ceni się chyba bardziej-bo samemu sie wie jaka to mozolna praca. ja jestem bardzo impulsywna osoba i wszyscy pytaja skąd mam cierpliwość do takiego wyszywania.sama nie wiem... kinga to chyba żałujesz byłego,że tak wtopił...a dzieci to sie na ludziach najlepiej znają;) kaasia27 wybacz niedopatrzenie-ja równiez slę 👄 i 🌻 z okazji twojego święta! kreska gdzie ten przepis na nalewkę? synuś boski-wiesz,ze mi sie podoba:) monik_a no to sobie wyobrażam jak sie cieszysz na to nowe mieszkanko,skoro coraz juz bliżej odbiór kluczy!masz juz poplanowane urządzenie go?

Gość
dymek wzór poszedł.nie wiem czy dość wyrazny jest.ja wyszywam mulina anchor.jest droższa od ariadny,ale większa paleta kolorów i efekty sa takie fajne. i to nie jest płótno,ale taka drobna kanwa:)

Dziewczyny witajcie!! Dymek,,chyba zarazilas mnie tymi haftami,obejrzalam to,i stwierdzam,ze przesliczne te hafty,,:) Kiedys tez duzo haftowalam,w ogole mialam jakas smykalke do takich robotek,szydelkowalam,robilam na drutach i haftowalam,,Duzo robilam haftem Richerie (nie wiem jak to sie pisze ;) )ale krzyzykowym tez duzo robilam,,, I tak sie teraz zastanawiam czy sobie znow nie pohaftowac ;) Bardzo ladne te rzeczy ,ktore zrobilas,,,no no,, jestem pod wrazeniem ;) a.n.k.a. powiedz jakies dziewczynie zeby przeeslala mi jakies fotki od Ciebie ,bo ja nie mam zadnych Twoich,,i chyba juz od Ciebie nie dostane,,,albo,,,, sprobuj wyslac na zuzanka.i@poczta.onet.pl To jest moja druga poczta na onecie,,bardzo rzadko ja uzywam,ale jak moj aol nie chce Twojej poczty ( :p ) to wyslij na onet,,,ok??? Bede czekac :) Kasiaaa27,,juz zaraz Ci cosik wysle ;) W sumie nie wiem czemu jeszcze nic ode mnie nie masz ;) Zaraz wysle ,,:) Co do moich ogloszen,,to chyba tutaj sa bardziej pracowite panie niz w Londynie,bo jeszcze nikt nie zadzwonil 😭 Chyba tutaj sobie wola sami prasowac,,,w Londynie to szlo niezla kase na tym zarobic ;) :D Ok,,zajrze (lub zagladne :p jak sie znow jakies pomaranczce nie podoba moje wyrazenie to ma praoblem :p )pozniej,,a narazie smigam jakies sniadanko sobie zrobic,i na zakupki z malym,,poki mam slonce,,Bo u mnie rano sloneczko,nadzieja na ladny dzionek,a po poludniu zawsze pada deszcz i straszna wichura sie zrywa,,:O

Gość
alexia wysłałam na razie jednego maila.zobaczymy...

a.n.k.a. MAM!!!!!!!! Sliczne Twoje curosie,,Gabi to jak modelka!! Ma sliczne wielkie ciemne oczy!! Piekna jest!! Juleczka jeszcze malutka,,,ale tez juz siostrzyczce uroda dorownuje ;) No wreszcie mamy sposob na otrzymywanie poczty od Ciebie ;) :D:D

Gość
alexia ciesze się! to atakuje dalej...

Gość
alexia dzieki za miłe słowa o dziewczynkach.moze nabrałas jeszcze wiekszej ochoty na dzidziusia...konkretniej córeczkę;) idę podsuszyc wlosy i spadam na dwór,zakupki,spacerek.ma byc dzis 18 stopni. mam nadzieje ze u was tez tak ładnie za oknem.jesli tak,to fajnych spacerków z pociechami!

:D Dziewczyny, dziękuję za zdjęcia 🌻 Leia, od Ciebie niestety nadal nic... Anka - zdolniacho!!!!!!jestem pełna podziwu. Dymku, poduszka piękna 🌻 Potem postaram sie sobie nieco poukładać i odpisać do Was (KArolina, wiem ze pytałaś o zakrywanie oka i tort, pamiętam :)) Ana, Alexia - czas na Was! Wczoraj zrobiłam test i Maja będzie miał rodzeństwo:D:D:D Bardzo, bardzo sie cieszę!!!!!!!!!!!!! To narazie tyle, uciekam bo tak sie przejęłam tym testem że od dziś mnie mdli ;p Zajrzę po spacerze/porządkach na podworku,pa!

no i ZAGLADNEŁAM na zlosc pomaranczowym:P Ania a Ty co?Gdzie zdjecia dla mnie?????????? alexia jestem pełna podziwu,ja nie cierpie prasowania ale pewnie za ładne pieniadze byłbym gotowa sie przełamac Aga co lekarz powiedział? Kinga no super:Pmiałas gosci Iza f jak opisałas o tym paznokciu to az mnie zabolało:( Ana jak film?My chcielismy sciagnac ale jeszcze nie ma:-( a ogladnełabym sobie dobra polska komedie.Narazie najfajniejsza to \"Chłopaki nie placza\" Dymek Ty to kobieto poprawiasz mi humor:Dkazdym wpisem🌻 masz zdolnosci przyznaje,moja mama tez cuda rekami wymiata a ja nawet dobrze guzika nie umie przyszyc:P Monika ja mam najblizej wiec nie zdziw sie jak 24 wpadne:D u nas juz jest 8 stopni i piekne slonko od rana:D

Shenen GRATULUJE🌻🌻🌻 bardzo sie ciesze razem z Toba ze wkoncu sie Wam udało,super

Gość
shenen O JAK SIE CIESZĘ!!! ŚLĘ SERDECZNE GRATULACJE!!!!I MOCNO TRZYMAM ZA WAS KCIUKI

Shenen - GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki za te mdłości...:D:D:D a.n.k.a. - dzięki za zdjęcia ..:D ja Tobie wysyłam tylko nieiwiem na jaki adres bo już jedną wysłałam na ten stary i niewiem czy dojdzie..:O daj mi znać, bo chcę wysłac jeszcze parę i zmykam się szykowac do Poznania, bo nagle sie okazało, że Sylwia robi kawkę urodzinową, a ja zostałam na zadupiu to teraz autobusami musze sie telepać..:O:O:O a jerzdżą co godzinę..:O Do reszty macham tak mocno, że aż mi ręcę odpadają...🖐️ Neia - fotki doszły...śliczna królewna...:D ach te oczka urokliwe...🌼 Shenen - tak mi tą wiadomością zakręciłaś w głowie, ze zapomniałam co mam jeszcze napisać.....dodam tylko, że wiedziałm iż starania się powiodły...???? bo ja jestem Medium i śnił mi się mój tradycyjny sen, ze jestem w ciąży...a zawsze zwiastuje ciąże u którejś z moich bliskich znajomych...:D taki tam bełkot..:D jeszcze raz GRATULUJĘ 😘 Uciekam dalej przesłać obrazki i uciekam się szykować do jazdy...:D Kurcze czy ja będę pamiętać jak autobus wygląda ????? :D:D:D:D:D

Shenen,,GRATULACJE!!!! 🌻🌻🌻 Super,ze Wam sie udalo,,juz macie problem z glowy,,, ;) Teraz tylko zis euzbroic w cierpliwosc,,przeczekac 9 miesiecy,,i juz bedziecie miec mala iskierke przy sobie :D Super!! A co do mnie,,to ja juz nie wierze,ze bede w ciazy,,jakos odeszla mi wszelka nadzieja,,Juz tyle sie stramy,,jakies pol roku lub wiecej,,,ze juz nie wierze,ze nam sie uda,, No ale trudno,,przyjdzie sie pogodzic z ta mysla,,wazne ,ze mamy Alexa,,zalamana bym byla jakbysmy wcale dziecka nie mieli,,znam takie osoby,ktore sie staraja i nic z tego,,lata uciekaja,a nie maja zadnego dziecka,,wiec z nami nie jest tak zle ;) Zaraz bedzie Ana w ciazy,, :D Szczescia ida parami :) Bylam dzis z malym na dworze,na spacerku,ladna pogoda byla,,troszke na swiezym powietrzu dobrze mu zrobi,,;) Jak znam zycie to zapewne po poludniu znow bedzie deszcz i wietrzysko :O Teraz dopiero jem sniadanko ;) Kreska,,wlasnie o to chodzi,ze malo kto lubi prasowanie,,ja tez za bardzo nie znosze,,i dlatego te wszystkie paniczki wola zaplacic pare funtow,a miec wyprasowane bez wysilku. Tak bylo w Londynie. Prasowalam u mlodych osob,ktore wolaly ten czas spedzic ze znajomymi w kawiarni,mi zaplacili 20 funtow,dla nich to nic,,a dla mnie za 3 godziny pracy to super pieniadze :D:D No ,ale widze,ze tutaj chyba nie sa takie paniusie wygodnickie :O Pisalam o tej wyprowadzce,,mowiac \"ta wyspa\" mielam na mysli Irlandie Polnocna,,tutaj jestem ;) Tamta Irlandia jeszcze jest spoko,tam jest 93 % Katolikow,,a tutaj 53 % protestantow i jakies40 % katolikow,,katolicy sa tutaj dyskryminowani,protestanci sieja zamet i strach,chca usunac katolikow,chca ta wyspe dla siebie. Tak bylo wiele lat temu, i chociaz juz niby jest spokoj,IRA dawno zawiesila bron (w 2005 roku) to nadal sa zamieszki ,podkladanie bomb,palenie domow,samochodow,,,,itd.. Dlatego chcemy uciec stad,na tamta wyspe,bo do Irlandii nie mozemy,to jest zupelnie inne panstwo,tam jest euro,stracilibysmy benefity,na nowo musielibysmy zalatwiac rezydenture,Insurance Number,Home Office,a przenoszac sie na tamta wyspe,czyli do Anglii,Walii lub Szkocji,wszystko nam zostaje,nic nie tracimy,bo u nas sa prawa i system brytyjski czyli wszystko u nas obowiazuje tak jak w Anglii. Nie wiem czy to zrozumiale napislam,,ale jakos tak chcialam wyjasnic ,zebyscie w miare mialy rozeznanie ;)Bo ktoras dziewcyna sie pytala o to,,,;) Pozdrawiam,,papa!! Do potem 🖐️

Hej !!!! Shenen wspaniałe wiadomości.....gratuluję Wam serdecznie i trzymam mocno kciuki 🌻👄 Dziękuję za życzenia urodzinowe :)🌻 Anka bardzo ładne są te obrazki....wyglądają jak namalowane....;)...podziwiam ludzi, którzy robią takie \"cuda\" :) Alexia bardzo ładnego masz synka...i jaki fotogeniczny :)...a te zdjęcia z kwiatuszkami na łące....:)...i Ty piszesz,że u Ciebie jest zimno i pada deszcz? :) Leia Twoja córka jest bardzo ładna i ma rewelacyjne niebieskie oczy..:) Ja zaprowadziłam dziś Alę do przedszkola i zostałyśmy od razu z Zuzą, bo przyjechał pan iluzjonista i pani nas zaprosiła na występ...niestety po jakiś 15 minutach Zuza się rozpłakała i chciała iść do domu....:(..a jak chętnie obejrzałabym do końca ten pokaz..:) IzaF jak Twój paznokieć? Dymku szkoda,że wczoraj nie zajrzałam jeszcze wieczorkiem, byśmy sobie \"pogadały\" :) Udanego wyjazdu do Poznania :) zmykam sobie zrobić kawkę.....Zuza śpi, więc mam chwilkę wolnego..:)

Gość
dymek doszły maile od ciebie.dzieki.fajne wzory.moze sie na cos skuszę,choc teraz czasu tak nie ma,no a i wieszac juz nie ma gdzie...;) kreska sorrki,juz wysłałam do ciebie.nie wiem jak cie pominęlam... alexia a ty przestań,zobaczysz,ze niedługo i ty taka nam tu nowine przekazesz! byłam w parku,wyciągnęlam Julkę na placu zabaw z wózka,pokazać jak się dzieciaczki bawią-az sie z wrażenia zapluła:Dniedługo do nich dołączy. a rano chciałam Gabi dac półbuty,które kupiłam jakos w pazdzierniku-i MAŁE!!!nie,no zwariowac idzie!35 rozmiar i juz wyrosła.

Shenen kochana GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo sie ciesze razem z wami:D Kreska nie ma sprawy zapraszam:)...adresu dokładnego jeszcze nie znam ,wiem tylko że to bedzie ul.Staszica...

Shenen wielkie gratulacje :) cieszę sie razem z tobą a jak Majeczka wie już że będzie miała dzidziusia w domu?? ;) zaczął sie wysyp na naszym topiku zobaczycie jak teraz starającym sie sprawnie pójdzie :) a teraz mówię cześć :) bo na samym początku musiałam te gratulacje złozyć :) nowy topik zapoczątkował nam nowe dzieciaczki :) my zamówiliśmy dzisiaj glazurę do łazienek jutro jedziemy po oświetlenie do łazienek wróciłam do swojej formy dzisiaj a na poprawę humoru kupiłam sobie buciki :)

Leia dzięki za fotki :) W końcu je dostałam śliczna masz córeńkę rozumiem że na innych zdjęciach z malutką to jestes ty :) Napatrzę się na te wasze córeczki to może się zarażę :)

byłam na spacerze, przecudna pogoda, ptaszki ćwierkają, koty..... ludzie zresztą też przy okazji GRATULACJE SHENEN, czuję, że to dopiero początek.....czy u Was też jest tak ślicznie. MONIKA coś się boje ze Ci sie całe kafe z okolic zjawi na tą parapetówę, tu wszyscy podsłuchują.....hheheh

widze ze cos tu pusto,pewnie korzystacie z pogody.My tez bylismy na dworze 2 razy,najpierw 2 godzinki i po drzemce ponad godzinke,no i własnie zaciagnełam Oskara do babci a sama przybiegłam zjesc kolacyjke tzn pekinska z ziołami +woda z cytryna;-) wkoncu dodzwoniłam sie do mojego \"zebisty\":Dbo boli mnie zab od kilku dni,a on ze najblizszy termin na 15,no ale tak mu marudziłam ze dał sie namowic na jutro wieczor Ania dziekuje,przepiekne obrazki,duze brawa🌻,no i nie zapominaj wiecej o mnie:P narazie na tyle bo ide do mojego dziecka

Czesc 🌼 Monika - przepraszam ze dopiero teraz ale gratuluje mieszkanka :D Bardzo ciesze sie z tego 🌼 I wpraszam sie na parapetówe :P No, to moze mi sie nie udac ale piwko wirtualnie z tej okazji wypije :P Shenen - Kochana gratuluje :D :D Napewno jestescie bardzo szczesliwi a ja jak to przeczytałam to odrazu sie uśmiechnęłam ;) Super sprawa - no to Maja bedzie miała rodzeństwo :) kreska - to jutro masz \"miłą\" wizyte :P Ale ból nalezy szybko likwidowac ;) IzaF - no to widze, ze z sala idzie coraz lepiej i coraz szybciej ;) Dziewczyny wzory wysłałyście mi super, jednak ja czegos takiego nie tworze :( Chcociaz moze po tych fotkach sie skusze :P No i wybaczcie - tylko tyle popisze. Własnie Julka sie obudziła a musimy korzystac z pogody :P Buziaki 😘❤️

Leia przecież was wszystkie zapraszam:) A tak przy okazji ...weszlismy wczoraj do BIG STAR-a i były spore obnizki,kupiłam sobie super kurteczke na zime za 30 zł i spodnie za 50zł,wiem że kolejne oniżki sie szykuja na 8 marca ,więc dziewczynki jeżeli lubicie tą firme i macie gdzieś blisko ten sklep to zasówajcie napewno cos dla siebie znajdziecie:) Byliśmy dzisiaj w przedzskolu w Siechnicach,żeby sprawdzić czy nas ktoś z kolejki nie wykopał,noi najpierw okazało sie że nie ma szans żeby niunia od1 kwietnia mogła tam chodzic,ale po dłuzszej rozmowie z p.dyrektor okazało sie że wczoraj jakieś dziecko zostało wypisane w 4-ro latkach i Natalka bedzie własnie do tej grupy chodziła:D Juz dzisiaj Natalka pozanła dzieci z grupy,a panie oprowadziły ją po sali. Tak sie cieszymy wszyscy z tego faktu ze cały czas tylko o tym teraz mówimy:D:D:D...poprosu szczęście,inaczej dopiero od wrzesnia by chodziła do przedszkola.

Kinga będzie mi miło jeśli wypijecie chociaz piwko wirtualne z nami:)

Monika chodziło mi raczej nie o nasz topik a całe kafe ciąża,poród, macierzyństwo.... hehehe

Monika przyznam ze z cena kurtki mnie zaskoczyłas,naprawde bardzo tanio,ale nie wiem kiedy bede we Wrocku fajnie ze udało sie wam z tym przedszkolem a reszta gdzie sie podziała???????????? czy ma ktoras z Was jakis ciekawy pomysł na dekoracje wielkanocna(oczywiscie w miare prosty,bo pisałam juz ze moje zdolnosci manualne sa znikome:P)