Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko na niebie

mój chłopkanie odzywa się juz 4 dzień

Polecane posty

Mialam poodbna sytuacje Najlepiej olej go,nie odzywaj sie, jak mial czelnosc Cie olewac tyle dni to niech spada jesli nie bedziesz wykazywac zadnego zachowania to jemu albo bedzie na reke i Wasz zwiazek sie skonczy (widac nie byl Cie dzieciak wart i lepiej ze koniec) albo nagle sie obudzi,przestraszy i bedzie pukal do Twych drzwi.... 3maj sie

autorko topiku napisalam ci maila jednak po glebszym zanalizowaniu tego co tu piszecie ja swoje wnioski oczywiscie wyciagnelam inne.niewiem czy sie zgodzisz z tym co ci napisalam mam nadzieje jednak ze sie nie pogniewasz.buziaki i pozdrowionka🖐️

kurcze julko wyczytalam wlasnie ze probowalas sie do niego dodzwonic a on nie odbiera telefonu.skoro tak to ja tez nie odzywalabym sie juz do niego.wkoncu co wiecej mozesz zrobic?jak niechce z toba rozmawiac to juz nicna to nie poradzisz czekaj na jego odezwe..chyba troche namieszalam tymi mailami.mam nadzieje ze wszystko sie ulozy.buzka🌼

Gość hej zastanawiam sie
jak tam u was leci, pogodziliscie sie juz?? gadalas z nim w ogole??

hej:) I co tam sloneczko na niebie u Ciebie?:) Jestem ciekawa jak Twoja sytuacja. Prosze napisz i nie trzymaj mnie w niepewnosci?) Pozdrawiam serdecznie, pa.