Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ikebana

Odpowiem na pierwsze 7 pytań.

Polecane posty

Gość arturroo gatttiii
czy jesteś pasztetem? :classic_cool:

Gość czy Bóg jest doskonały
? a jeśli tak to jak się wyraża Jego doskonałość?

Gość nie zaczernię się
Po co żyję?

Gość fdsd
czy wolisz na twasz ,a moze raczej z połykiem?

Trzeba mnie znać żeby wiedziec jakie pytania zadawać. :)

Gość z iloma spalas/ les

Gość truly lovely deeply
czesc Ikebanko bardzo prosze o interpretacje mojego szescianu, gdyz jest to dla mnie wazne oto, co widze : szescian cieply i plastikowy. kazda sciana w innym kolorze: niebieski, bialy, czerwony, zielony, zolty, rozowy. brzegi gladkie, jakby lekko zaokraglone. schody bardzo szerokie, kamienne. szescian stoi na szczycie, tak jakby na ostatnim schodku. tylko, ze ten ostatni schodek jest dluzszy niz poprzednie. kazdy nastepny schodek jest nieco wezszy niz nizszy (wszerz), ale tak samo szeroki, tak jakby w glab. z gory bardzo Ci dziekuje

Gość arturroo gatttiii
bo Ty jesteś brzydsza :classic_cool:

Gość mvnbrt
7 pytan juz jest zadanych odpowiadaj po koleji

Czy jesteś wolna i czy pozwolisz się na kawę zaprosić ? 🌻 dla Ciebie :)

Gość se czytam.......
na jakie pytania chcesz odpowiadac ikebana?

licze pytania potem bede odpowiadac nr 1 ; pytanie Truely lovely.... odpowiem jak nazbieram siedem.

Gość mvnbrt
kuglasz za pozno twoje pytanie jest 10 te

może ktoś mi pomoże ? ja chciałabym wiedzieć skąd się wzięło ogólnoprzyjęte nazewnictwo? dlaczego drzewa nazywa się drzewa a nie np. kamień; dlaczego na rękę mówimy ręka, a nie głowa ? nawet nie wiem, gdzie powinnam szukać, hę ? to chyba z filozofii, co ?

Kochana nic innego nie mozemy juz zrobic... Nie mozemy zmusic ich... Dalysmy wybor. JA mu to powiedzialam w piatek 16.02. Nie mielismy kontaktu cala sobote, niedziele i poniedzialek. Dopiero zadzwonil po 23 w poniedzialek... Po 3 dniach We wtorek i srode tez mielismy kontakt, ale powiedzialam mu, ze jezeli mamy miec tylko taka znajomosc przyjacielska to nie chce zeby dzwonil Nie wiem czy dobrze robie. Poprosilam go, zeby dal znac jak zrozumie, ze nie potrafi zyc beze mnie, ze zrobi juz wszystko zebysmy byli razem... Wiec czekam... Czekam czwartek, piatek i teraz sobote.... nie wiem... Obserwowac... O Boze, ale ile jeszcze!!!! Wiesz co.. Powiedzial mi z tydzien temu, ze chce sie ze mna spotkac za tydzien. Powiedzialam, ze nie chce, ze nie potrafie tak jako przyjaciolka!!! Dobrze?? Czy jezeli zaproponuje jeszcze raz to sie zgodzic? Nawet jesli bede czuc, ze nic takiego nie przemyslal i te dni bez odzewu malo mu daly?? Nie wiem.... BO zawsze po takim spotkaniu, z ktorego nic za bardzo nie wyszlo, czuje sie strasznie!!!!

nr 2: chivas odpowiadam od razu; świetnie. Zapamiętałam cię jako kartonowego chłopca z wybujałymi schodami.... :) pozdrawiam.

Ja mu wytlumaczylam dlaczego nie chce sie z nim widziec... On wie, ze nie moge sie z nim spotkac jak z kolega!!! Zrozumial to.Wiec teraz nie wiem czy sie spotkamy, w koncu zalezy tylko od niego. Jezeli bedzie wiedzial, ze ma mi do zaoferowania cos wiecej niz tylko przyjazn, to oczywiscie sie z nim spotkam!!!! Nie chce wracac ciagle do punktu wyjscia, raz dobrze, za pare dni zle. Chce, zeby byl zdecydowany!!!!! Zeby wiedzial czego chce!!! Echhh....

Gość el komendante
czy tabela Carnota jest sferą???

Gość mvnbrt
to bylo pytanie nr 11 ,a nie 2 ..Cos mieszasz..Moglas napisac w temacie ,ze odpowiesz na 7 pytan ,a nie pierwsze 7

ja poprosze jeszcze pare informacji o moicm pluszowym szescianie :)