Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Marabu Chenille - to jest nazwa, pamiętam jak pare lat temu bardzo modne były z tej szenili swetry, nawet sama taki jeden posiadam na składzie zakupiony, niestety Landri innych danych nie posiadam :( koloer stonowana zieleń, zgniła zieleń coś w tym rodzaju zazdroszcze ci kurcze tej krawcowej, ja chętnie bym sobie coś uszyła tylko nie mam gdzie, wszystkie zapracowane albo mają małe dzieci a ta co szyje juz mi jedną kieckę na wesele skisiła więc dziękuje bardzo, no cóż kreacje na sylwestra to co kto lubi, mogą być spodnie i takie modne w tym sezonie tuniczki, nawet dziergana z jakiejś połyskującej nici ;) np taka http://fotoforum.gazeta.pl/3,0,1274410.html

Dostałam przed chwilką eska os Sylvika. Bidulka nudzi sie okropnie. nikt się NIą nie interesuje , bo lekarzy popołudniami nie ma :O Netu tam brak , wiec laptop na nic , gazet nie czyta bo ilez mozna ? Czeka na jakies badania , moze jutro napisze wiecej . Prosiła o przekazanie Wam pozdrowien, co niniejszym czynię ;)

podano do stołu!!!!! :P koniecznie prześlij jej słowa otuchy od nas i pozdrowionka :) nic ciekawego więc nie będę przynudzać, wizyte u gina zaliczyłam, cytologie zrobiłam, wszystko ok, oprócz tegpo że jeszcze raz będę w tym miesiącu się wykrwawiać bo to co było to nie te dni :( cholera nic dziwnego że człowiek ma lekką anemię ;) idę się posilić kawą może się polepszy :P

Hej Babki 🖐️ Wpadłam sie tylko przywitac , mam sporo sprawa do pozałatwiania . Zycze miłego dnia 🌻 Oluś co z tymi fotami ? Nadal nic nie mam :(

hej, dajcei znac kochane, ktora jeszcze nie dostala zdjec, bo juz sie pogubilam w tym - jakies zwroty mi przyszly i do tego np. do Ciebie Landri wysylalam na stary adres, ale juz wyslalam na ten krotszy :-) pozdrawiam

Domnie dotarły zdjęcia :D:D Sliczny synek , serioo , nie przez grzecznosc to napisałam , ale szczerą prawdę ;) Mozesz byc Oluś dumna ze masz takiego dorodnego potomka :) I pytanie czy na zdjęciach obok Antosia to TY , ta sama Ola ? bo jeżeli to TY , to zmieniłas się bardzo, nie wiem czy poznałabym Cie na ulicy ;) Nie napisze tez czy na korzysc czy tez nie, jestes poprostu bardzo zmieniona ( zakładam cały czas ze to Ty ) . Juleczko co Ty tak skromnie kochana ? :D

hej julii ------------>zdjecia poslalam teraz 3-ci raz i to od Ciebie przyszly zwroty, tak jak bys miala pelna skrzynke....? Landri ----> za ocene Amtosia dziekuje ;-) nooo to ja na zdjeciu... czyzbys sie dopatrzyla siwych wlosow? :-)

Olajda...skrzynka nie jest zapelniona...Nie wiem dlaczego te zwroty? Moze co przekrecilas w adresie, co? Jakby co, to moze Landrii bylaby tak mila i mi przeslala te zdjecia?

ok, w takim razie Landri jesli mozesz to przeslij Julii te zdjecia - bardzo prosze i dziekuje :-)

Oluś Ty na tych zdjeciach wygladasz jakbys w objęciach trzymała swojego młodszego brata :) Wygladasz na 15 lat, nie ta Ola ktora pamięatm z Krakowa i Bukowa ;) Zgodnie z prosbą przesłałam do Ciebie Julii fotki Oli i Antosia :) Tez mi serwer odrzucał jedna wiadomosc , a wiec moze się ona zdublowac no i mam nadzieje , ze dotarło do Ciebie wszystko w komplecie. kurde nie moge spac , bo od 19 córa moja walczy z wysoką gorączka , prawie ze majaczy i za cholere nie moge tego swiństwa jej zbic . Teraz posunęłam sie do radykalnych metod i wsadziłam jej czopek :P Mam nadzieję , ze to pomoze i zarowno ona jak i ja nareszcie uśniemy :)

mRÓWECZKO tak własnie zrobiłam , gorączka zeszła i przespłaysmy noc. Dzis wizyta u lekarza i diagnoza zapalenie gardła :( Fajny link , poprzegladam w wolnym czasie dokladnie. Jutro i pojutrze spedze czas w rozjazdach :O.Moze w poniedziałek odpoczne :P Trzymajcie sie Babeczki🖐️ Julii dotarły fotki Oli ?

hej hej :) jestem w domku ale tylko na przepustce :( mam już dość szpitala, człowiek zamiast być zdrowszy to jeszcze gorzej się czuje :( Co robili mi jakieś badania to oczywiście coś znajdowali, postraszyli a potem drugi lekarz mówił że to nic groźnego i nie ma się czym przejmować :( wiecie co? mam dość bo od poniedziałku dalsze badania i leżenie w szpitalu. Oczywiscie nie wiem jak długo to potrwa a niestety to sprzyja gorszemu samopoczuciu, nawet w domu czuje niepokój :( Poprosze Landrii o fotki od wszystkich Pań, bo moja skrzynka pusta :( :) ide umyć włosy bo farbe nałożyłam, trzeba jakoś jutro wyglądać ;)

Sylvik👄 własnie miłam pisac eska do ciebie, zeby się dowiedziec co i jak :) Ja Ci mówię dziewczyno , bierz nogi za pas i zmykaj stamtad bo to lezenie w szpitalu to nic dobrego dla Ciebie , a jeszcze podczas takiej aury i w takim okresie to juz padaka:P znajdx dobrego psychiatrę i z nim pogadaj , tyle osob co sie z tym boryka i wiekszosc wychodzi na prostą i radzi sobie cąłkiem dobrze :) I poszukaj sobie jkaiegos hobby , ktore w dlugie zimowe wieczory zajmie Ci czas i głowę , sprawdzona rada i jakze skuteczna :) Zdjecia powysyłam jak wroce do domu :)

Sylvik popieram Landrynkę tam człowiek nie zdrowieje rób badania jak musisz i wiej stamtąd bo tam się może tylko pogorszyć, trzymajcie się babeczki :)

jasne że macie racje, ale teraz musze prosić o wypis :P nie chcą mnie wypuścić, najpierw jeden lekarz powiedział że dziś wychodze a po niedzieli tylko mam się zjawić po wypis a dziś zmiana planów i dalej mam leżeć :( mam nadzieje że długo to nie potrwa, prosiłam już o konsultacje psychiatryczną ,bo to na milion procent moja wyobraźnia, i mam nadzieje że mnie wyślą na diagnoze, a jak sie nie zgodzą to już M powiedział że prywatnie mnie wyśle :) i chyba tak będzie najlepiej :) czekam na fotki :)

no to zaczęłam optymistycznie nową stronkę :P szkoda że tak daleko mam do Was bo byście mnie nauczyły dziergać na szydełku i miałabym zajęcie na wieczory :)

Sylvik ja w ogole bardzo żałuje, ze wszystkie jestesmy tak porozrzucane po swiecie :O czasami tak sobie po cichu mysle, ze fajnie byłoby się spotkac kiedys razem , usiasć sobie , pogadac tak normalnie jak tu, tylko slowem mówionym ......... nauczyc szydelkowac to trudno na odległosc , ale pohaftowac jak najbardziej ...........moze się skusisz ? wierz mi, to wciąga ;) Zbieram sie pomału na chate , dosc tego siedzenia z dala od domu :)

Witam. Juz nie pamietam kiedy tu bylam. Kurcze wczesniej logowalam sie przez opere a teraz przez firefoxa i musze poszukac na nowo moich tematow. U mnie juz snieg ,u Olajdy chyba tez chociaz kto to wie. O zdjecia tez prosze.mado_79@tlen.pl Pozdrawiam

Witaj Bling po tak długiej przerwie :) napisz co nowego u Ciebie :) Landrii wyszywaniem kiedyś się zajmowałam ale tem moje dzieła i tak lądowały w szafie albo u mojej mamy :P nie powiem, wciągało mnie to :) Dzis znowu do szpitala, mam nadzieje że teraz już na krócej :) odezwe się jak wróce

nie powiem miłego pobytu bo o taki to raczej tam ciężko, ale wracaj szybko :) na dworzu rewelacja idę dalej się wietrzyć :) Juli> szkoda że nic nie znalazłaś bo już widziałam przykrycia w salonie z tego :( u nas nie jesień a wiosna dosłownie a jak u Ciebie Ola? choinek mam już 7 idzie powoli ;)

snieg , brrr juz na samą myśl jest mi zimno :( Im bardziej jestem starsza , tym bardziej nie cierpię sniegu i ogólnie zimy :) Sylvik no to trzymaj sie babeczko i czekmay na Ciebie i dobre wiesci ;) Mrówka u mnie we Wrcoławiu dziś było przepięknie, niestety troche ponad 60 km od, juz tak pięknie nie było :( Mgła , pochmurno i ogolnie do bani, ale za to podjadłam pysznego ciasta i nawet przywiozłam całą blache do domu . Sylwester tuż tuż a ja zamiast wziąc się za sibie, zeby zrzucic parę kilo, to obzeram się słodyczami Czy mogłaby ktoraś z Was na mnie warknąc ? :P Blinguś myśle, ze Ola nie miałaby nic przeciwko , wiec Tobie tez pchnęłam fotki Jej i Antosia :) Miłego wieczorku 🌻

Dziekuje za fotki,Ola przyslala mi je takze. Wyglada tam jak nie Ola. Pamietam fotke z siostrzenica i jakos ta dziewczyna nie pasuje mi do tamtej. No ale niestety wlasne dzieciatko i bycie mama zobowiazuje i czlowiek czesciej zmeczony, i ogolnie zajmuje sie dzieciatkiem. Chlopczyk fajny, robi smieszne minki,usmiecha sie czesto ,mama na pewno zadowolona z pociechy. Ja zapijam winkiem koniec niedzieli, w srode dopiero do pracy, moze te wolne dni sobie jakos zagospodaruje,jesli pogoda dopisze do wybiore sie do kolezanki zobaczyc jak sobie radzi z remontem . Nudno i szaro buro,ale coz uroki zblizajacej sie zimy,i jak ciemno juz brryyyy

Landrynka nie ma co warcześ tylko kreacje trzeba uszyć większą :P w pewnym wieku kobieta ładniej wygląda zaokrąglona, więc te dwa lub trzy kilogramy to żadne za dużo jak na Ciebie :P no chyba żeby ze 20 to inna sprawa ;) za oknem pochmurno mżawa i wogóle do dupy, mam doła finansowego a to wpływa na mnie dołowato ogólnie więc idę nie będę narzekać :(

Landrii dziekuje za zdjecia :-) Doszly wszystkie, jeden mail powtorzony, wiec tak jak pisalas. Antos slodziutki,duzo zdrowka dla niego, no i dla Ciebie Olajdo! i szczescia! Mroweczko, moze na etykiecie jest jakis kod, moze byc cyfrowy, cokolwiek....Moj kochany napisze maila do fabryki, aledaj jakas jeszcze informacje! Buziaczki! spadam, bo mam troszke roboty! Trzymajcie sie! Sylvik.....glowka do gory! wychodz juz i badz z nami! 😘