Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Tak Tak dobrze, ze chciaz tyle napisałas . Przynajmniej wiadomo, ze zyjesz , bo po tym Twoim ostatnim wpisie rozne głupie myśli mi krązyły po głowie :O Trzymaj sie Babeczko 👄

co to zawiało was? ;) nie moge dopchać się na wymianę opon zimowych a niech to , chyba pojade dzis do miasta na letnich, brrrrrrrrr, zaparzam kawusię kto się łapie? żadnych deserów ;) tak taku fajnie że coś tam maznełaś, trzymaj się

Dzien dobry. Ja tylko podpisze listę obecnosci , pomacham i znikam. NIc mi się nie chce, nawet pisac :O

Landrynka, co z Tobą? coraz bardziej nad tym czarnym się zastanawiam, chyba przydałby Ci się raczej czerwony.... i co tu tak pusto, ja dziś miałam troche wyjazdów ale wszystko pozałatwiałam i opony już też zmienione, teraz siedzę nad czernią Landrynki ;) jak nikto nie ma to idę dalej dłubać, małe właśnie usneło więc mam chwilę wolną

Dzien dobry :) Wczoraj miałam fatalny dzien , byłam zła na cały świat i zbierałao mnie na płacz :P JUz dziś sie z tego śmieję, ale wczoraj faktycznie nie było mi do smiechu :) Mróweczko wierz mi, ze czarny jakos najbardziej mi pasuje, mysłałam o czerwieni , ale mam mało ciuchów w tym kolorze i nie bardzo mi pasowało to wdzianko . Niestety jak sie zgodziłas to musisz się teraz męczyc :P. Odnosnie pytan, ktore mi zadałas. Nie było osdoby kompetentnej i musimy odłozyc to na jutro. Ale pamietam i na bank Ci wszystko napisze. U mnie dzis piękna pogoda, humor juz jest ok :D. Wszystkim Wam zycze rowniez słonecznego dnia i usmiechu. Pozdrawiam🖐️

spadło trochę śniegu i już problemy, codziennie brak prądu właśnie mi włączyli, niewiem co oni kombinują, oszczędności jakieś czy co, idę włączyć pranie, prasowanie też się kłania :) no i jeszcze wyjazd do miasta znowu jak mi sie niekce :( kawusia już była ,,,,,,,,starczy marudów ;) idę sobie ale jeszcze tu zajrzę a gdzie inni?

Mroweczko duuuuuużo :P ( szczególy na maila ) Postanowiłam dzos, ze pójde wczesniej spac i własnie zmykam do łozka . Ciekawa jestem kiedy usnę i czy dospie dp samego rana ;) Dobranoc Dziewczyny :D 🖐️

Landri poczta odebrana i odpowiedz wysłana :) Juli> przeraził Cię ogrom mojego zamówienia ;) :P Sylvik pisz co i jak nie ukrywaj się reszta czyli tak tak> pozdrawiam :) kawa wypita, idę teraz ogarnąć to i owo i popracować, po południu wywiadówka u syna, iść czy nie? oto jest pytanie ;)

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ) :)

zastępuje syna w pracy więc korzystam z neta i pisze :P nadal nie wiem kiedy mi w domu neta podłączą :( M już na mnie psy wiesza że do świąt pewnie nie podłączą :( a nie ch to.... zachciało mi się zmiany operatora Mróweczko paznokcie tak sobie lubią czasem na początku nauki się zapowietrzać (zmora nowych tipserek) :) a i niestety później czasem zdażają się klientki z taką płytką co nic się na niej nie trzyma :P .Powietrze może podchodzić jak źle zalane tipsy, źle odtłuszczone, źle zmatowione itp. a czasem nie ma żadnej przyczyny bo taka poprostu zdaży się płytka :) Landrii mogłabym wpaść na kawke z tipsami, ale problem z dojazdem, bo niestety znowu źle się czuje i nie ma szans na wyjazd dalej niż 13 km od domu :( a m=było już lepiej i niestety czuje się tak jakby tabletki przestały działać :( chyba jednak szpital lub sanatorium mnie czeka :( Taktaku trzymaj się i nie poddawaj złym nastrojom 👄 i dla pozostałych Pań też słoneczka i dobrego samopoczucia życze :)

pobudka :) :P troche popatrzyłam, niezłe te drewniane szkatułki pudełka, uwielbiam takie rzeczy, co prawda wyczytać niewiele wyczytałam oprócz ceny bo tyle się rozeznaje ;) takie papierowe kartki jakby kto miała zacięcie, czas i chęci to może by zrobił, miło ze tu zajrzałaś tak taku bo jak sama widzisz pusto to chyba już ten czas przedświateczny czy co? a może ostatki :) zawijam rękawy i się też dziś biorę, na jutro zapowiedzeni goście, więc porządki, potem tort i sałatka, niby niewiele ale jak znam życie zejdzie do wieczora, szczególnie że mam małego pomocnika :D trzymajcie się Juli> no niewiem czy zamówiłaś? daj znać Landri> pewnie ma duży ruch w sklepie szczególnie teraz przed Mikołajem :) Sylvik> a jakiego używasz żelu? jakiej firmy?jednej czy różnych? no i szkoda że znowu gorzej się poczułaś, i szkoda że nie wybrałaś się do Warszawy to przy okazji byś zaliczyła u mnie kawusię z dużą dozą optymizmu a ja bym zrobiła sobie paznokcie ;) no dobra kawa mi się skończyła, spadam :D

Mróweczko ja pracuje na Christrio bo na nich się uczyłam. Kiedyś kupowałam jakieś żele na allegro bo tańsze są ale i jakość ich była różna :P

Czesc! Bielusko za oknem, az milo :-) Szkoda tylko, ze mrozu nie ma i snieg szybko ginie... Ale az fotki porobilam :-) Mroweczko , jeszcz nie zamowilam, bo musze to zrobic z mezem, on ma konto na ebay i tym ich pay pall ( trzeba od razu zalacic), postaram sie przysiasc z nim wieczorkiem i zamowic...po 8 szt. tak jak pisalas? Wczoraj mialam gosci na kolacji, caly dzien pichcilam w kuchni, a dzis czeka mnie sprzatanie w kuchni..No ale przynajmniej gotowac nie musze, bo zostalo nam jedzenia na dwa dni przynajmniej..A w niedziele nastepni gosci..Ech..sama sobie robote wolam ;-) W przyszlym tygodniu i ja obie pazurki zrobie, a co ...ale ja robie akryl na tipsach... Pozdrawiam Was wszystkie, buziaczki!

w przelocie pomiedzy sałatką a tortem a potem już zalegam, ufffffffff a moze nawet podziergam chociaz niewiem nie mam już na nic dzis sił ;) na wtorek operacja \"fryzjer\" :)

Ja juto ide do fryzjera :D Zamierzam juz obgadac sprawe fyzurki Sylwestrowej ;) Pazurki tez bede robic ale w przerwie pomiedzy swiatami a Nowym Rokiem . W tym roku na balu sylwestrowym zalezy mi, zebym wyglądała zjawiskowo- cokoliwek to znaczy :P Mróweczko musisz byc cierpliwa. Jak tylko cos bede wiedziec w wiadomej sprawie od razu pisze Ci maila. Niestety na mojej zmianie nie bylo w tym tygodniu nikogo , kto mogłby mi pomoc to wszystko ładnie napisac. No i dziergaj dziergaj , bo kasiorka sie pasie i czeka na wysłanie :P Ogolnie to miłam dzis dzien do D :O I to przez wielkie D !!!!

wczoraj gościłam się ja :) dziś u mnie, więc zaraz sie mobilizuje i biorę za obiadek, moje małe odzwyczaja się od smoczka, więc ciężka noc była :( miłego dnia, za oknem słoneczko, nie jest źle :D

Wszystkim zycze miłego dnia, uadnych imprezek , usmiechu, słonca itp.....:D 🌻 Pozdrawiam cieplutko :)

Gość hahahahahahahahahahahah
żebyś się nie przemęczyła :P

Gość hahahahahahahahahahahah
właśnie :D pewnie się dobrze hajtnęły i teraz ich jedyny obowiązek to obiadki i pranie :P

Gość jakbys dobrze pomarańczowa
pisdo przeczytała, to wiedziałabys ze został tylko tutuł , a reszta to juz pracujące osoby Poza tym , jezeli mnie na to stać to sobie siedzę w domu i c.h.u.j ci do tego co robię , czy pracuję czy nie . Zajmij się swoją doopą i nie wtyklaj jej tam, gdzie nie jestes mile widziana . S.p.i.e.r.d.a.l.a.j

Witam w pierwszym dniu najpiekniejszego miesiaca w roku! :-) Ale sie ciesze! Po weekendzie ok, zaliczylam imprezke imieninowa, a wczoraj mielismy gosci na kolacji, wiec tez bylo wesolo. Mroweczko, towar zamowiony, pytalam sie o ta\"dive\", jak bedzie to da mi znac, a Ty mi napisz czy w razie czego jstes zainteresowana... A jak tam u Was? Buziaki i milego dnia!

dzięki Juli :) tym diva jak najbardziej zainteresowana jestem, korci mnie żeby sprawdzić co to takiego :) kończę już rekawy Landrynki, może dziś albo jutro finito :)))))))) teraz zrobiłam chwilę przerwy na kawusie a potem dalej robota, nie cierpię czerni :( jutro mały relaksik u fryzjerki, w srodę niestety pogrzeb co prawda w dalszej rodzinie, niemniej jednak jak to prze mikołajem i świętami macie pewnie masę roboty, to wytrwałości życzę :)

Dzien dobry :D Ja mam robote , ale w pracy :O W dodatku ciagne sama cały tydzien , bo zmienniczka sie rozłozyła na gronkowca . Podjadła sobie rybki wedzonej i mysłałam, ze juz zejdzie z tego swiata. koszmar okropny :O Mróweczko czekam na wiesci o zakonczeniu pracy i smigam do banku :P Teraz czas na goracą kawę , bo co prawda piękne słonce lae pizga niemiłosiernie i troche wymarzłam w drodze ;) Buziaki dla Wszystkich[usta[

Landrynko lepiej nic nie mów właśnie zeszyłam i.........zaczynam wielkie prucie!!! co prawda nie podałaś mi wymiaru od pod pachy w górę ale wyszło mi ramię za dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie, niewiem dlaczego bo przeciez robiłam tak samo jak osattnią tunikę, widać nitka musi być grubsza. choooooooooooooolera, a miałam to dzis skończyć, no nic, może jutro będzie finito,

Landrynka - zdjęcie na emaila wyśłałam reszta jak wrócę , pozdrawiam cieplutko

Witam was , przyjmiecie mnie do siebie ?? ja tez niepracujaca u buszujaca :)