Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

🖐️ Mrowka, młodemu groził zawał przy wysiłku wyczynowym.W ostatnim miesiącu dwa razy płynął 1500 , jużwtedy odczuwał te dolegliwości ,czasy fatalne,nie wiedział co się dzieje ,myślal że jest przetrenowany.potem bylo coraz gorzej .Lekarka jak usłyszała ile On pływa i jaki to wysiłek ,sama powiedziała czym to grozi :-) M z mlodym w niedzielę jada na urlop :-) ODPOCZYNEK Ja jeszcze tydzień zabiegów i dojdę do nich :-) Landrynko ,moja teściowa od zlego ustawienia leków na ciśnienie miała takie zawroty głowy.Zmiana lekarza i teraz jest juz ok. Julka ,gdzie jesteś /:-) Kasia 🌻 dobrze u mamy co? Ciekawa jestem jaki kolorek na włosach Ci wyjdzie :-)

ja tez jestem ciekawa tylko ciagle brakuje mi odwagi i troche szkoda mi mojego koloru... ale w sumie to tylko szamponetka

u mojej blondi szamponetka trzymała dobre pół roku, masz ładny kolor więc jak nie jesteś zdecydowana to lepiej daj spokój, chyba że stanowczo chcesz zmienić image ;) :) podano kawusie

wszyscy nad wodą :) to ja też apropo muszę dziewczę zameldować tymczasowo w Warszawie ma ktoś jakieś pomysły? :))

Mrowka w takie dni to tylko nad wodą i w wodzie ;) Ukroppp :D Lubię słońce, lubię gorąco ,ale dzis to troche bylo przesadzone :O ;)

nad wodą byłam i ja Pablo wrócił i padł usnął o szóstej miałam obawy co do pobudki ale dzielnie spał do rana ;) teraz kawusiaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

kawa !!!!! znowu ukrop dzisiaj zapowiadają, lubie gorąco ale to troche przesada :P choć kilka kropel deszczu by sie przydało, wszystko mi usycha na ogródku :( posłałam Wam wczoraj kilka fotek z wypadu nad morze :) Mróweczko nie znam nikogo w Wawie :( miłego dnia

Dzien dobry :) A u mnie wczora popoludniu bylo ciut chłodniej. Zbieralao się na burzę, minutke popadalao, ale chlodniejszy wiaterek przyniosl ulgę ;) Sylvik zaraz idę na poczte. Teraz zbieram się , bo musze zlatawic cos na miescie . Buziaki Laseczki 🖐️

Kasia - gratuluje :) teraz możesz już odpoczywać a reszta nad wodami? mam nadzieję ze dostanę jakąś kartkę z wakacji :)) tak właśnie sie zastanwiam..... ale was tu nie ma więc nie moge się poradzić :P

Dzien dobry ;) Katarzynku bardzo Ci gratuluję ;) I tak jak Mróweczka napisala teraz duzo odpoczywaj i korzystaj z uroków lata ;) Mróweczko mozesz pisac w czym masz problem ;) Smialo ;) Dziekuje tez za maila ;) Mam nadzieje , ze wszystko się ulozy dobrze ;) Sylvik no wygladalas nad tym morzem ..fiuuuuu fiuuuu slicznie ;) I widzisz bylas tam i nic się nie wydarzylo. Czyli jednak mozesz ;) ;) Bylam wczoraj na rowerze wieczorem i spadlam z niego :( Jestem poobijana jak ulęgałka :P Myslalam ze ze wstydu spłonę , bo wywalima się przed przejsciem dla pieszych przy ruchliwej drodze ;) Teraz kawa i pomysle co na obiad ;)

chcę iśc na kur masażu tylko czy ja nie jestem za stara żeby się za to brac? kurs słono kosztuje i wiadomo ze potem to trzeba jakoś odrobić - a jak się nie uda :( najwyzej będę masowac rodzinę ;) Sylvik - zazdraszczam wypoczynku tam jest przepięknie no i widać że wypoczełaś :))

A jakiego rodzaju masazu jest ten kurs ? Ja myślałam o takim kursie , ale dla mojego syna. Maszystow potrzeba wielu. Gdy rozmawiałam z jedna babeczka powiedziala , ze trzeba miec siłe , aby wykonac dobry masaż. Dlatego pytam co to za rodzaj masazu ? Nieraz widzialm ile faktycznie trzeba włzoyc w to siły , zeby zadowolic klienta. Napisz cos wiecej o tym masazu ;)

Katarzynek gratulacje 🌻 Mrówka a wiesz że ja dziś myslałam o takim kursie hehe ale nie dla siebie a dla męża żeby mnie masował :P bo w tv pokazywali dzis takie masowanie relaksujące mmmmmm chciałabym tak :) Landrii ofermo hehe (żart), wydaje mi sie że to z wiekiem przychodzi, ja spadłam ze schodów Ty z rowera hihi ale artystki z nas :P a Julka pewnie już w Polsce że jej nie widać?

tu macie linka - czytajcie ;) http://www.akademia-zdrowia.pl/index.php?ids=15 na poczatek trzeba zacząć od klasycznego czyli chyba relaksacyjnego i dopiero potem można zrobić drugi kurs zdrowotny tak jakoś, no i chodze i myślę, zapotrzebowanie może jest w większych miastach, może bym się i po tym załapała gdzieś do pracy, problem w tym tylko że pewnie musiałabym zrobić dwa te kursy - sama jeżdzę do masażysty to wiem że po masowaniu jeszcze mnie gość ustawia a nie tylko wymasuje no nic miejsce zarezerwowałam zobaczymy

Czesc Laseczki, ja juz od ponad tygodnia w domku :-) Pogoda marzenie, dzis sie jedynie ochlodzilo, ale to ulga po takich upalach. Dobrze, ze mam morze w zasiegu reki ;-) Przyjechalam moim autkiem, moj polecial z powrotem samolotem.... Kilka dni, a juz zdazyli mi ukrasc jedna tablice rejestracyjna, normalnie brak mi slow.... Mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze :-) Buziaki i pozdrowienia!

Czesc Laseczki, ja juz od ponad tygodnia w domku :-) Pogoda marzenie, dzis sie jedynie ochlodzilo, ale to ulga po takich upalach. Dobrze, ze mam morze w zasiegu reki ;-) Przyjechalam moim autkiem, moj polecial z powrotem samolotem.... Kilka dni, a juz zdazyli mi ukrasc jedna tablice rejestracyjna, normalnie brak mi slow.... Mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze :-) Buziaki i pozdrowienia!

Mrówka nadal leje???? :P u mnie pogoda super, ciepło ale pochmurno, jest czym oddychać :) od jutra znowu upaly zapowiadają, już sie boję :(

gdzie sie wszyscy podziewacie?????????????????????????????????

Hellou ;) Jetsem Sylvik, jestem ;) ;) Nie bylo mnie w domu jakis czas . A wiecie co robilam / bawilam sie w handlare na podmiejskich targowiskach :P :O:O Probowłam sprzedac ciuchy , z ktorymi zostalam . I musze Wam powiedziec ze nawet niezle , ale dobrze ze to tylko tak na moment. W zyciu nie moglabym byc osobą , ktora handluje na wszelkiego typu placach i bazarach :O To nie dla mnie !!!!!!!! U mnie znopwu gorąco sie robi. Bylam juz na zakupach , teraz jakis obiad i zaczynam przeglad szafy , bo na 90 % wyjezdzam nad morze na kilka dni. No i czas powyciagac cos bardziej "eleganckiego " :PJak się uda to już w niedzielę bede cieszyc oko widokiem morskich fal ;) Dzis tez mam w palnie zrobic sobie "male odrosty" na czuprynie ;) A co u Was / Julka , jak Ci przebiega urlopowanie / ;) Mróweczko, Sylvik, Katarzynek i cala reszta ...🖐️ 👄 ;)

Julka A jak będe w łebie , to bylaby szansa na male spotkanie / czy nie ten rejon /

Hej :)) Kawa , ktoras chętna tak rano // Przezylam wczoraj dziewczyny horrorr:O Mama mi sie zadlawila, wzywałam pogotowie , z tego wszystkiego i mnie by trzeb abylo reanimowac . Jestem tak wykonczona tą sytuacją , ktora ostatnio się u mnie dzieje , ze najchętniej zakopalaabym się gleboko pod ziemie :O Ale najważniejsze, ze wyjezdzam. Moze tam odspanę troche od tego wszystkiego. Buziaki .