Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Zaraz powysylam zalegle zdjecia ale najpierw musze kawe wypic. Bylam wczoraj ostro zla wiec jak na Katarzynka za mocno warknelam to sorry. Dzis tez nie jestem specjalnie w formie bo @ :( Ale przynajmniej do soboty bede wolna od obciazen bo planowalam skoczyc na lyzwy. Wczoraj robilam krzesla do kuchni i teraz w komplecie ze stolem wygladaja jak z bajki.

Fotki poszly. Pewnie wam ostro skrzynki zapchalam ale wpakowalam prawie wszystko co bylo wysylane do innych do jednego maila. Spadam do warsztatu troche pomajsterkowac.

a ja od rana siedze i lepię ciastolinę ;) ale zaraz małe wysyłam trochę na dwór to usiądę do sweterka dziś humor jest ok, ale wczoraj wszystko mnie denerwowała - ki ciort? nawet warknełam na szwagierkę - bo do mnie zadzwoniła po prośbie :P oj źle się dzieje w państwie duńskim, źle, może to już jakaś meno albo cóś takiego, ale pewnie też lada chwila dostane @, no muszę znaleźć jakiegoś winnego bo ja przecież jestem kobita do rany przyłóż ;) :)

Wyslalam Katarzynkowi i Maji moje zdjecia i te z choinkami co ty juz mialas. Ale jak chcesz to dosle ci zaraz moje krzesla :P i choinke sprzed drzwi.

No to ty tez teraz masz Landrii babsztylu wstretny. Ide nareszcie cos zjesc a pote jeszcze lece poszukac gladkiego czerwonego obrusa ;)

Tak, tak nie gniewam się, przeciez faktycznie nie wysylałam Ci mojego adresu. Krzesła faktycznie jak z bajki, ale Ty tam masz wszystko takie ładne jak w bajce :)) u mojego Lubego znów sie zaczyna akcja o to jak rozegrać święta, dobrze że mnie tu nie będzie. znalazłam kurtke zobaczcie i powiedzcie co myslicie http://moda.allegro.pl/wyprzedaz-kurtka-nera-campus-roz-l-i1346480841.html

No właśnie pisałam do nich jak to jest. Bo niby można podpiąc każdy polar, ale zastanawiam sie jaka jest bez tego polaru... potrzebuje takie cos do latania, nakładam i ide... ale chyba przejde sie do sklepu i sama zobacze

Oooooo Katarzynek dostalam Twoje fotki!! Ale ty slodka jestes!! Taka sliczna buzia. Super!! I te loczki. Wow :D

a ja dziergam dziergam dziergam ;) krzesełka są spoko ale mnie urzekły te podusieeeeeeeeeee :) sama je szyłaś Taktaku? w końcu to zdolna z Ciebie osóbka więc bym sie nie zdziwiła :) no i kkurde zawstydzacie mnie tymi ozdobami światecznymi które same robicie z takim zapałem bo ja to wypatrzyłam dziś w biedronce takie fajne ozdóbki z filcu i chyba się skusze ;) :)

hej Tak taku dzięki za fotki nic dodać nic ująć wszystko bajkowe :)a Ty idealnie się komponujesz do takiej scenerii :P Masz zdolności i ręke do takich rzeczy tylko pozazdrościć :) bo ja to lewe ręce do robienia takich rzeczy niestety :( Katarzynek mnie jeżeli chodzi o fason to bardzo się podoba ta kurtka ale nie widć czy ciepła a pozatym wiesz nie ma to jak przymierzyć i zobaczyć jak się będziesz w niej czuła :) Landrynka mimo że kawa podana była z rana to ja chyba z niej teraz skorzystam :P bo głowa mnie coś zaczyna boleć pewnie ciśnienie spada :( Złośnice jak kobieta ma @ albo jest przed to wszystkie jej kaprysy są usprawiedliwione :P takie mam zdanie :P

Mrowka uszylabym jakbym w koncu sobie sprawila maszyne. Poduszki sa kupne. Krzesla wlasnorecznie skrecane i malowane i serduszka z imionami tez dzis wycinalam, malowalam, przewiercalam i opisywalam sama ;) Stawiam wino grzane z przyprawami bo chyba faktycznie jak baba ma @ to wsciekla jak osa. Potrzebuje cos na rozluznienie. Aha, Maja przylaczam sie do reszty: w niebieskiej sukience wygladasz bardzo ladnie :) Aaaa i wiem co jeszcze Sylviku w Kauflandzie maja takie podkladki, biezniki i poduszki gobelinowe jak moje. Do wyboru byly czerwone i bezowe. Cena za dwie podkladki cos kolo 3 euro.# Oooo i jeszcze cos, Landrii tak sobie od dwoch dni mysle i ciagle zapominam zapytac. Czy ty masz jeszcze kontakt z pierwsza zalozycielka topiku? Nie wiem co mnie tak naszlo...

a ja druga :) z rana musiałam skoczyć po nabiał do sklepu bo jak rano nie ma mleka to............... pusta lodówa ;) a teraz podaje kawusie z mlekiem i cukrem :))) no i zaraz biegnę napalić bo niestety sama z Pawłem zostałam na włościach i trzeba zawijać rękawy

Pierwsza to byłam ja , ale ze nikogo jescze tu nie bylo z rana, wiec poszłam po kawe, sniadanie i jzu się zleciałyscie ;P Taktaka no niestety nie mam kontaktu z naszą jak to dawno pisałysmy Mamusią ;) Urodziła dziecko, chyba zmienila miejsce zamieszkania i slad po niej zaginał. Czasami jescze Bling cos od Niej przekazywala -jakies info, wiadomosci, ale od jakiegoś czasu i to dosc długiego -cisza. Sama jestem ciekawa jak się u niej układa. Wczoraj bylam popoludniu z córą. Tak dawno tam nie byłam, ze szok. Dlatego z przyjemnoscia pojechalam. Córka wyszukala parę drobiazgów do swoejego pokoju, ja narazie tylko ogladalam ;) Dzis siedzew domu popoludniu. Mam zamiar pokonzcyć wszystkie zaczęte ozdoby . I moze w koncu porobie fotki . Zaczęłam wczoraj bombkę "szyszkę" cekinowo-wstążkową, ale chyba zmeczenie dalo znac o sobie, bo zamiast bomki wyszlo cos dziwacznego i wszystko poodpinalam i zaczynam od poczatku ;) To tyle narazie.............

Pewnie w ikea ? :))) ja sie dzis wieczorem do rodziców wybierm, dojade pewnie ok 24.... ale jutro mam odebrać ciasta i po tate jade. Okazało sie że noge tez ma porażoną i ręka niby sprawna tylko mrowienie miało byc a tu z pisanie mega problem... jakaś noc okropna taka... P poszedł spać przed 21... brzuch go bolał z przejedzenia ( śmiałam się, że w jego wieku to już częściej tak bedzie) ale pozniej sie wystraszyłam bo zwijal sie z bólu... ja sie pouczyłam i tez wczesnie poszłam i tak ok 5 wstalismy i gadaliśmy... i chyba taroche taka nieogarnięta jestem przez taka noc

A ja musze dzis dla bachorni pierogi lepic. Pani sobie wymyslila ze zrobia sobie w klasie miedzynarodowa kolacje. U Kaski w klasie jest 5 narodowosci. Polka, rosjanka, czeczenka, wietnamczyk i niemcy. Maja niby sami gotowac i przygotowywac ale jakos tego nie widze. Wiec sama ulepie i troche farszu i ciasta dam extra zeby sobie rozwalkowali i probowali lepic. Reszte niech sobie odsmaza. Takie i tak najlepiej smakuja. Nie wiem tylko po co w takiej sytuacji placilam za te kolacje skoro sama musze ja przygotowywac?? :/