Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Hej !! Ja piję ,ale dopiero teraz, niedawno wstalam i znowu mnie cholera głowa boli. Ale to chyba z emocji i nadmiaru wrażen( oczywiście pozytywnych ) ;)) Nie,. jeszcze nic nie znalałam. Mailam wkopac sie do szafy i cos pokombinowac, ale stwierdziłam, ze czas zaczac inwestowac w ciuchy , bo pewnie nie raz bedzie podobna sytuacja , wiec jakies "kiecki: się przydadza . Dzis ide popoludniu z córa na miasto. Moze cos wyszukam fajnego. TakTak mi podrzuciła fajny pomysl i nim sie bede sugerowac . A jak nie to cos wymysle, wiem, ze musi byc raczej wieczorowo i dosc stonowany stroj :P No i słuchajcie, musze sie Wam pochwalic. Bede pierwszy raz w zyciu leciec samolotem !! ;)

Dzien dobry Wlasnie skonczylam i czekam na autobus Po raz pierwszy wyszlam w adidasach i spodniach dresowych i jakos dziwnie sie czuje Dresy to tylko po domu nosze ale wczoraj kupilam w lumpku z metka 250zl za 35 Byl wyjsciowy sweterek z ozdobnymi tasiemkami i od razu pomyslalam o Landri A gdzie to Landri lecisz? Nasza mama ma po raz drugi przyleciec do Norge boje sie tylko czy spowrotem da rade sama No ale moze szwagrowi tez bilet kupimy

Witam wszystkich! Ja pracuję, ale po sieci codziennie buszuję :) zapraszam na mojego bloga aganowa.blogspot.com pozdrawiam

A banana ma ? :P ;) Dzien dobry :). Ciuch kupiony, prezentacja w najbliższym czasie. Jednka zadnej spodnicy , ani bluzki nie kupilam, bo nie bylo nic godnego uwagi. Bialych koszul to jak na lekarstwo, czarne bluzki swiecące jak neony :O Kupilam sobie sukienkę taka przed kolana , ktora bedzie robic za tunikę . Kolory szaro-czarny. Szary jest ze strechu polyskujacy , taki lekko metaliczny. Jak sie mojemu tacie spodobala to znaczy, ze nie jest żle ;) Teraz kawa, rower, potem mysle co dalej ;)

A ma! Ale tylko jednego to sie nie dzielila :P Ja musze zmienic konto bankowe a termin mam dopiero w przyszlym tygodniu dlatego dzis musze polazic wszedzie i poplacic rachunki. Ale mam wqrwa. Zwlaszcza ze dzis w nocy dostalam @. Pije moja kawusie do konca i ide robic oko :P Landrii kiedy lecisz?? :D

W sobote wylatuję po poludniu ;) Tez mnie czeka latanie po bankach , ale to dopiero w przyszlym tygodniu .Musze otworzyc konto firmowe. Dziewczyny od dzis rozpoczęlam dzialanosc gospodarczą . Stawiam wirtualną butelke czegos mocniejszego i trzymajcie Dziewczyny kciuki z powodzenie !! ;)

Nooo Landrii gratuluje i zycze powodzenia. Przylaczam sie takze do toastu ;) Ja zalatwilam swoja runde i poplacilam prawie wszystko. Tylko smieci i kominiarza nie moglam bo kurde zlikwidowali sobie kase i trzeba przelewem placic. No ale w takim wypadku moga sobie do przyszlego tygodnia poczekac. W kazdym razie stepper sobie dzis odpuszczam po tej wycieczce rowerowej ktora dzis zaliczylam. Ide nareszcie zjesc sniadanie.

No Landrii...gratuluje! No i czekam na fotki :) U mnie jest ostatnio tak piekna pogoda, ze albo jestem gdzies na dworzu, albo na balkonie. Wczoraj chodzilam w sukience bez rekawkow....wrocilam o 17 i na termometrze bylo 29 stopni. W poniedzialek puscili film, moj drugi debiut :D widzialam siebie przez sekundke, moze i dwie :D

a..ok :) bo wiesz ..dzis wlasnie zmarl na zawal Lucio Dalla..... ten utwor, to jedna z najpiekniejszych piosenek , ktore znam....

Wlasnie czytalam-szkoda. Musze powiedziec ze oryginal zawsze jest najlepszy chociaz wersja Caruso od Andrea Bocelli, Michaela Boltona czy Julio Iglessiasa sa tez swietne.

Opowiem, opowiem, narazie muze zejsc z obloków na ziemię ;) Musialam się dobrze obudzic, za chwilke jade do biura ksiegowego. Po poludniu na spokojnie usiądę i opisze wrazenia ;) Teraz krótko : inny swiat, nie wiem czy nie za wysokie progi jak dla mnie .

Hello-----dzisiaj nieciekawie za oknem....szaro, popaduje, a mnie dopadl do tego bol glowy. Wczoraj byla pierwsza wiosenna burza..i nas w domu zamknela. Mroweczko....odnosi sie do ksiezyca, taka piesn-modlitwa :) Ksiezyc, znasz czas wiecznosci... i waska sciezke prawdy.... spraw by bylo wiecej swiatla w mym sercu, w sercu czlowieka,ktore nie wie....nie wie... ze milosc moze schowac bol, jak ogien moze spalac dusze.... Landrii....mialy byc fotki kreacji!? Gdzie?????????? No i czekam na relacje ;) Taku, a jak wyszly wlosy? Blingus..jak po urodzinkach? Dla reszty po calusku :D

Julii-> super wyszly, naturalnie, nie zolte. Jestem super zadowolona. Bede teraz tylko juz ten numer kupowala. Lece do Baumarktu kupic nasiona. Powpli mozna sie brac juz za warzywnik i kwiatki do doniczek tez powoli juz wsypywac. U mnie dzis slonecznie choc nie za cieplo ale w wiosennej kurtce mozna juz powoli latac i czapka tez juz nie potrzebna. Buziaki dla Was 👄

jej no jak ja wam zazdroszczę tego ciepełka dziś sprawdzałam ziemia zamarznieta a rano było tylko +2a teraz +3 no kicha i już dobrze ze chociaz swieci słońce no i jak pozostałe dzie3wczyny czekam na relacje Landrii :) Julia - dzięki tak ogólnie już mam pojecie, ale głos ma gosc niesamowity :)