Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona..30//

jak poznac normalnego faceta???temat chyba znany

Polecane posty

Gość ona..30//

witam wszystkich....powiedzcie jak poznac normalnego faceta???chyba kazdy zdaje sobie sprawe co oznacza "normalność?""a jesli nie wie o co chodzi to napewno on nie jets tym normalnym....

Gość KielceOn
normalny facet nie ma wzięcia w dzisiejszych czasach

no własnie...jezeli sadzisz ze nie ma wziecia...to jaki wg ciebie jest ten normalny?

Gość reno31
hej, chyba powinnaś sama określić jaki dla Ciebie jest ten normalny.... bo ile kobiet tyle definicji "normalności" naprawde chodzi o to by był odpowiedni,czyli taki w którym można sie zakochać.... tutaj trzeba precyzowac wymagania

no jasne ze o takiego chodzi...ostatnio jak myslalam ze na takiego trafilam to naprawde bardzo sie pomylilam i zaluje tej znajomosci do dzis

Gość Dziewczynka19letek
To zależy na co zwracasz uwage

Gość Dziewczynka19letek
Wiesz jest szereg róznych cech które maja dla nas znaczenie a Ty na co patrzysz?

Gość grubaska nie z wlasnego wyboru
na pewno musisz byc szczupla i piersiasta, inaczej nikt nie zwroci na Ciebie uwagi - sama to wiem bo wlasnie brak mi tych cech i faceci mnie odrzucaja... :-(

no wlaasniee....to juz wiem w czym tkwi problem:)faceci nie patrza co ma sie w srodku tylko na zewnatrz

Gość reno31
nikt nie daje gwarancji,że od razu trafisz na tego jedynego....po drodze może być wiele roczrowań i pomyłek....idelanie to trafiają bohaterowie amerykańskich filmów dla zakochanych:)..... ja też szukam,mam swoje wymagania,wiem co sam mogę dać.... do 19latki--->szukam na pewno kogoś starszego od Ciebie pozdrawiam

Gość reno31
hm,możesz napisać w przybliżeniu z jakiej częsci kraju jesteś????

Gość reno31
ok,pytałem bo chciałem sie upewnic czy Ciebie nie znam ( wyszło mi,ze nie)..... myśle,ze mozemy sobie pogadac póki co na forum,bo.....na razie nic konkretnego o sobie nie wiemy i nie ma pewności czy bedzie na się chciało pisać maile..... pytasz o wymagania.....więc nie szukam małolatki,może kogoś w zblizonym wieku,chociaz wiek ma tu mniejsze znaczenie...liczy sie dojrzałość...wiadmo,ze kobieta powinna mi sie podobać i vice versa,dobrze,zeby była aktywna fizycznie(jakiś sport wskazany)....sam jestem aktywny,wiec to wskazanie nie jest z księżyca....podobne zainteresowania.... na początek wystarczy:)

no to mozesz pisac , gdzie sobie zyczysz...w kazdym badz razie na maile czesciej odpisuje a tutaj jestem tylko jak mam czas;) dzis akurat mam go sporo

Gość KielceOn
Mając do wyboru normalnego faceta i zwykłego chama na pewno wybierzesz tego drugiego bo wyda Ci się bardziej pociągający. Potem on Cię przeleci, zostawi, a Ty znowu będziesz szukać "normalnego faceta" ...

Gość reno31
ok,sprawy formalne za nami,hehe mam pytanie,dlaczego właśnie tutaj szukasz "normalnych" facetów???

ja mojego najnormalniejszego faceta poznałam tu,na forum,któż by pomyślał,a jednak...fakt,nigdy nie wiadomo kto jest po tej drugiej stronie ale kto nie ryzykuje ten nie ,żyje:)

Gość reno31
i zrobiło się cicho.... hej,gdzie podziewa się załozycielka tematu??? czyżbyś już znalazła normalnego faceta??? w takim razie gatuluję:)

Gość mariolcia*
hmmm normalni faceci - ciekawy topik;)

Gość marylka32
Od dawna już nie poznałam żadnego faceta, nie mówiąc już o normalnym. Taki jeden tak mi kiedyś dopiekł, że obraziłam się na całą płeć męską. A dziś wiele bym dała, aby mięc przy sobiebliskiego człowieka, z którym mogłabym poprostu być... tak normalnie, który by zrozumiał, przytulił... Niestety, chyba już za późno. Mam wrażenie, że już nic się takiego nie zdarzy :(

Cześć marylka32 , tak myślę, że na miłość i fajny związek nigdy nie jest za późno , najważniejsze to nie czekać na księcia z bajki , który może nigdy się nie zjawić , bierz sprawy we własne ( łapki ) i powiedz sobie \" raz kozie śmierć \" , co Tobie zależy, możesz zawsze tylko zyskać , powiem Tobie na ucho, że kawalerów jest nadal dużo, którzy z lekka sobie odpiścili z tego powodu, że kobiety im dopiekły ale jeżeli trafisz na kawalera to dla dobra związku powinnaś takiego trochę rozruszać i dać szansę , taka jest moja rada :)

Gość marylka32
Kuglarz, dzięki za słowa otuchy :) Niestety (a może i stety) przez 6 lat zaangażowałam się w pracę i wychowanie dziecka (mam 6- letnią córkę) i na mężczyzn nie chciałam nawet patrzeć. A teraz... nawet nie wiem, gdzie ich szukać. Może udzielisz mi jakichś wskazówek ?

Gość marylka32
A co takiego złego widzisz w dziecku ?

Gość ....ty678u
jak poznac normalnego faceta?? nie tracic czasu siedzac na tym forum