Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INGEBORGA

Czy w 20 dc mogłam zajść w ciąże przy okresie co 32 dni?

Polecane posty

Gość INGEBORGA

Jak w temacie. Wiem, że takich tematów jest pełno, wiem też że w zajść w ciażę można zawsze ale odpowiedź jest dla mnie bardzo ważna.

Gość nie uczeń
owulacja jest 14 dni przed okresem. Przy tak długich cyklach oczywiscie mogłaś.

Gość INGEBORGA
Ślub ma być dopiero przyszłyn roku ale cieszyłabym sie gdyby dię udało. Szczególnie, że mam tyłozgiecie macicy i lekarz powiedział mi, że może mi być trudniej zajść w ciaze. A wiec czekam na okres :)a raczej jego brak

Gość KromaA
Owulacja 14 dni przed okresem?? Nie wiedziałam..

Gość nie uczeń
albo inaczej okres 14 dni po owulacji .

Gość INGEBORGA
Justyna M - gratuluje!! widze, że Tobie sie już udało :) Ja dopiero planowałam starania, nawet kwasu foliowego nie zdązyłam kupić (dziś idę) ale tak jakoś przedwczoraj wyszło... ;)

Gość INGEBORGA
------- MAM DO WAS JESZCZE JEDNO WAŻNE PYTANIE !!!! ------ Wybieram sie do ginekologa za parę dni - czy badanie nie zagraża ewentualnej ciąży? Powinnam sie powstrzymać z witytą czy mogę iść?

mozesz isc, ale uprzedz go przed badaniem, dzidziulek jest gleboko i jest maniuni:D a jak juz idziesz to popros o monitoring tzn takie usg, przez pochwe, odrazu bedzie widzial czy jest bejbik! super ze sie cieszysz:D oby:D powodzonka!!! daj znac jak bedziesz cos wiecej wiedziec;)

Gość INGEBORGA
Dzięki!! Po wizycie dam znać :) Dopiero dwa dni temu sie kochaliśmy więc nie wiem czy w przeciagu tygodnia-dwóch ginekolog będzie w stanie określić czy jestem w ciaży. W każdym razie napiszę jak bylo i co powiedział :) Pozdrawiam!!

Gość przecież
po 3 tygodniach od ewentualnego zapłodnienia to on moze co najwyzej podejrzewac ciaze. Przeciez to nie jasnowidz.