Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jozek

Juz niedlugo koniec na zawsze

Polecane posty

Gość Jozek

Dlaczego na zawsze? 'Zwykly' koniec naszego zwiazku mial miejsce juz pol roku temu, ale teraz bedzie juz koniec wszystkiego, definitywny, bo zostaly juz tylko2 miesiace do konca szkoly, matura, studia... i juz sie nigdy nie zobaczymy :((( Narazie widujemy sie codziennie w szkole, a jak juz ja skonczymy... Im blizej do tego zdarzenia tym czesciej o niej mysle i tesknie...

Gość Jozek
Beznadzieja, bo juz myslalem, ze sie wyleczylem, juz o niej nie myslalem, zylem swoim zyciem,a teraz znowu mnie zaczyna brac :(

Gość aaamelkaaaa
bo pewnie zwrocila uwage na kogos innego albo ktos na nia?

dlaczego chcesz ten zwiazek zakonczyc z powodu szkoly przeciez pozniej wlasnie jak bendziecie sie mniej widywali sprawdzicie wasz prawdziwe uczucia do siebie bo nie wierze ze wlasnie po dluzszym niewidzeniu sie nie zatesknicie mocniej do siebie

Gość FREDDA
wydaje mi sie ze autor artykulu chcial "powiedziec" ze zerwal juz z nia ale widuja sie w szkole bo chodza do tej samej. wiesz mysle ze wlasnie bardzo dobrze ze nie bedziecie sie widywac wtedy o niej zaPOMNisz i znajdziesz sobie inny obiekt westchnien z odwzajemnieniem

Gość jozek
Dokladnie, nie jestesmy ze soba od pol roku, ale widujemy sie codziennie, a teraz to sie skonczy. A ona wlasnie od tego pol roku jest z innym. A co najlepsze to ja zerwalem, a po 2 miesiacach juz znalazla sobie nowego ;/