Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuu7777

martwie sie....

Polecane posty

Gość uuu7777

cykle mam 30-32 dniowe. dzis mija 43 dc i nie ma @. myslalam, ze to ciaza, ale wczoraj rano zrobiony test byl ujemny. od kilku dni czuje sie fatalnie. mam bole w podbrzuszu, bolace piersi, mdlosci - glownie wieczorami. temperatura mierzona rano, po przebudzeniu wciaz utrzymuje sie w okolicach 37st. o co chodzi? zaznaczam, ze w tym cyklu nie mialam zadnych stresow, zmiany kilmatu, itd. bardzo sie martwie juz.. jesli to nie ciaza, to co to moze byc w takim razie?? gdzie jest moj okres? czy niepotrzebnie panikuje?....... pojde do ginekologa, jak to bedzie dluzej trwalo i nic sie nie wyjasni - na pewno. bylam w zeszlym miesiacu (wtedy bylo wszytsko ok), wiec bedzie to dla mnie kolejny duzy wydatek w chwili obecnej. wiec 'zwlekam' z tym na razie....... ma ktos moze jakis pomysl?............... nic nie wskazuje na to, by mial przyjsc okres :/

Gość asiekkkkkkk
typowe objawy ciązy,moja kumpela tak miala i tez test wyszedl negatywny,zrob drugi za pare dni...

Gość uuu7777
tylko, ze to juz kurcze , ponad tydzien po terminie @... test powinien wyjsc chyba, jakby to miala byc ciaza, prawda?................... nerwicy sie nabawie chyba :(

Gość uuu7777
up

jestem w podobnej sytuacji...jeszcze nie robilam testu..czeam na okres..ale cos czuje ze sie moze nie pojawic... a ile czasu minelo od.......hmmm...hmmm? p.s zrob kolejny test..albo badanie krwi..

Gość zuza.
ja bylam w takiej samej sytuacji... objawy byly podobne.. mdlosci pojawily sie 10 dnia oczekiwania na upragniony okres.. szczerze mowiac wiedzialam , ze chyba cos jest nie tak... czekalam 14 dni za okresem.. zrobilam test.. wyszedl pozytywnie.. jestem w 7 tygodniu ciazy.. proponuje zrobic drugi test.

Gość zuza.
3 lutego mialam dostac prawidlowo okres.. to chyba byl poniedzialek.. w srode nie poszlam do pracy.. tak mi bylo zle.. nie mialam temperatury.. milam jedynie na poczatku mdlosci.. aaa... no i przed terminem okresu strasznie bolaly mnie piersi.. myslalam , ze to znak na jego przyjscie.. byl to inny znak.. do dzisiaj sa bardzo czule na dotyk..

Gość uuu7777
ile czasu minelo od...? hm, wlasciwie trudno okreslic, bo duzo 'tego' bylo w tym cyklu ;) wszystko bez zabezpieczenia (jestesmy malzenstwem - dziecko u nas nie jest niechciane, a a wrecz przeciwnie). bezmyslna kobieta - sadzisz ze juz robic kolejny test?? czemu ten ostatni nie wyszedl?... z krwi - nie chce sie kluc, jak nie musze :( ostatnio mialam pobierana krew... zuza, dzieki za wpis (i bardzo Ci gratuluje!!). tez mialam mdlosci przez ostatnie dni - teraz, od jakis dwoch dni, jest ciut lepiej. nawet mniej mnie podbrzusze boli. za to piersi wciaz 'trzymaja'... wczoraj i dzis temp mierzona zaraz po przebudzeniu to 36,9 - 37st. u mnie taka temp nie wskazuje na zblizajacy sie okres...... ile jeszcze czekac???.... kiedy zrobic drugi test?... strasznie sie tym denerwuje....

a nie możesz pójśś do gin do przychodni ? przecież nie musisz prywatnie jeśli jesteś w ciąży to i tak czekają cię częste wizyty

Gość uuu7777
nie pojde do gin nieprywatnie - nigdy wiecej... zadzwonie najwyzej do swojej gin za kilka dni, jak nic 'nie ruszy sie'..... jak myslicie, jest sens powtorzyc test? jesli tak, to kiedy? dzis mija 44 dzien cyklu.... okresu wciaz nie ma, temp poranna w okolicach 37st

Gość uuuippu
:(

Gość Lekka Oliwka
ja nie miałam okresu kiedyś przez pięć miesięcy... a miałam wtedy skończone 21 lat, więc w sumie dojrzewanie za sobą teraz też czekam na okres, zaraz zrobie test a potem si.ę zobaczy :) idź do gina, da ci luteine, ale ja po niej przytyłam sporo

Gość uuu7777
no co ty, jaka luteine.... jesli to nie ciaza, to musial byc jakis powod przesuniecia, wydluzenia cyklu. nie znaczy to od razu, zeby sie faszerowac tabletkami, jakie by nie byly - nie jestem zwolenniczka lekow, hormonow....... daj znac, jak wynik testu, powodzenia!

Gość uuu7777
:(

Gość uuu7777
straszne... nigdy tak beznadziejnie sie nie czulam psychicznie... na niczym skupic sie nie moge i w ogole...............................

ja robilam test i wyszedl negatywny...niedlugo robie kolejny..jeszcze 3 proszki i powinnam miec okres...poczekaj jeszcze troche.z tydzien..i zrob go..A co do krwi..wtedy mialabys pewnosc:))

Gość uuu7777
bezmyslna kobieta, jakie proszki??.... mozesz byc w ciazy i bierzesz jakies proszki? naprawde nie wiem, co robic..................... podbrzusze przestalo mnie bolec. czuje sie lepiej. nic poza tym :( z jednej strony, wiem, ze dopiero robilam test - wiec nie ma na razie sensu robic kolejnego (w jakim odstepie czasowym ppowinnam zrobic??). zrobic badanie z krwi nie bardzo mam ochote... choc, tak sobie mysle, ze jesli i tak mam 'testowac' powiedzmy w przyszlym tyg, to moze faktycznie juz z tej krwi zrobic badanie?..... bede juz na 100% wiedziec, na czym stoje. eh, smutno mi, martwie sie... jesli to nie ciaza, to cos powaznego musi sie dziac :( jesli ktoras z Was ma ochote cos napisac, do mnie, bedzie mi milo...

Gość uuu7777
@ wciaz nie ma...... temp poranna 37st........ zwariuje... :/

Gość malamiii
Hej! ja tez zyje w stesiku teraz. Miałąm małą wpadke chyba w okresie płlodnym, nie wiem czy dokładnie doszło do wytrysku.Ale możliwośc istnieje. robiłam test bo okres spózniał sie 4 dni, wyszedł negatywnie. Dzis 5 dzień a ja nadal nie mam okresu:( Mierzyłam temp ciał to nie mam podwyższonej.Moze to stres jest powodem opóznienia.. nie wiem ale zawsze do 31 dnia miaąłm okres.

Gość uuu7777
hej malamiii... u mnie jest podwyzszona temp caly czas. i mija 45 dzien cyklu..... juz nie funkcjonuje normalnie - naprawde..... bardzo sie martwie

Gość malamiii
hej! a testy robiłas???

Gość malamiii
już sie doczytałm. no faktycznie dziwne to u Ciebie. Najgorsze są te nerwy, ja mam bardzo słabą psychike i ledwo co funkcjonyje, ciągle mysle i myśle, chciaż po tym jednym tescie co zrobiłam troche mi ulżyło. ale jak okres dostane to dopiero sie uspokoje.

Gość uuu7777
malamiii, nie bylo u Ciebie powodow do tego, zeby sie okres spoznil? jakis stres, wyjazd, zmiany dietetyczne, itd?? skoro temp nie masz podwyzszonej, to chyba ciaze mozesz wykluczyc - zreszta test to potwierdzil. u Ciebie to dopiero 5 dzien spoznienia okresu. poczeka jeszcze - zycze Ci, zeby sie ulozylo po Twojej mysli! u mnie jest troche gorsza sytuacja... zawsze mialam regularny cykl (30-32dn), nie mam wiekszych klopotow zdrowotnych obecnie, nie mialam nigdy zaburzen hormonalnych. stresu tyle, co zawsze... bola mnie piersi i sa jak dwa baloniki :( jakie zmiany hormonalne moga jeszcze miec takie objawy? moze jakis hormon mi 'szaleje'? nie wiem, moze prolaktyna?? dawno jej nie sprawdzalam (bo tez nie bylo po co...).... eh...

wiesz biore proszki...ale zapomnialam 2 tabletek..i przez to sie martwie...bo wtedy uprawialam sex:/ boje sie, ze jednak moglo byc.. mnie jakos piersi nei bola ale to chyab za wczesnie...narazie odbiaj mi sie..i leci mi krew z nosa...jestem jakas oslabiona..ale mam nadzieje, ze sobie wkrecam wszystko..ze bedzie ok i to nie ciaza..jeszcze ejdna tabletka zostala..jak nie bede miec okresu to test a potem badanie kwri..

Gość małamiii
uuu777 no miałam troche stesu ostatnio w szkole przez ten miesiąc i te ostatnie dni też w stresie siedze bo nie wiem dokońca jak to sie zakończy.no i wqyjazd tez byl na ferie ale nie daleko.ale jednak zmiana klimatu była.

Gość małamiii
a temp właśnie mierzyłam to mam 36,8 wieksza troche niż zawsze. A ty jaka masz ponad 37 stopni??

Gość uuu7777
37 st. ale mierze zaraz po przebudzeniu. w ciagu dnia troche zawsze temp sie podnosi i nie jest to miarodajne.... caly czas mi zimno jest..... spac mi sie chce...... to chyba grzech, ale komplenie nic nie robie (a roboty tylee), nie potrafie sie zmobilizowac, nie mam sily.......

Gość uuu7777
:(.......................