Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mania

Czy jezlei czuje sie ogromna milosc do faceta a na okraglo cierpi sie w zwiazku

Polecane posty

Gość janosik-
nie czujez sie najwazniejsze,bo ztego co czytam to ewidentnie nie jestes i zawsze tak bedzie

Gość smutna mania
Witajcie hmm coz u mnie mozna bylko by powiedizec ,ze ok w miare,nawet nie poczekal na mnie dzisiaj jak skonczylam kolosa pisac tylko soebie gdzies indziej poszed,nie wspomne ,ze zastalam go zinna laska potem sie okazlao,ze tata potrzebuje jego pomocy,wie cpowiedizla,ze pomoze no i golabki pzrwiozl:):) ale jak sie okazalo chcial tylk pomoc tatcie mna sie jakgdy by nic nie pzrejmowalpozatym w towarzystwi byl nie po mojej stronie:( chodz w sumie ni epwoinnam sie tak zachowywac jaks ie zachowalm-bo az mi glupio bylo,ale z drugiej strony trzeba byc asertywnym i nie pozwolic by Ci ktos wchodizl an glowe tymbardziej czyms co nekorzystnie wplywa n azdrowie potem siedizelismys ami to za czal z moich nog szydzic,ze sa grube ,z eon przy moich ma takie chudziutkie-coz mial racje,ze jstem gruba-ale taka parwda uslyszana od kogos kogo..........bali jeszcze ocniej chcila by mi masazyk zrobil oczywiscie nei chcial-no bo pzreciez jak mozna moje grube nogi masowac:( zreszta go i tak obchodizly tylko tematy wszystkie inne niz ja poprostu chyab nigdy nie ebde wazna,kropelko mala a jednak sie ludze-chodz zamaist byc lepeij to jest gorzej niebawem milosc sie wypali pozdrawiam was serdecznie sama zmykam do lozka sobranoc:(

Gość smutna mania
wiatjcie,mi wlasnei cuedme jakism udalo mi uruchomic sie kompa,a raczej sasiad mi pomogl... napisze wa tylko,ze wczoraj dostalm sms od neigo,ze nas zkoniec nieuchronnie nadchodzi i w sumi emoimi smsami dawlm szanse mu,nam-ale tego nie chcial dzisija zel sie czulam i nie pojechalam an uczelnie prawie caly dzien spalam i starsznie zle sie cuzalm,nadal mi slabo,coz niestety znowu sie nie amrtwil o zdrowie moje-dopiero jakis czas temu raczyl mcos napisac-widocznie jesetm mu calkowicie obojetna dziisja rozmawialm zkims madrym ,doswiadczony i poiwedzial mi tak ze jezeli to parwdziwa milosc to nie mzoan sie od siebie oddali nie mozna sie stac obcym dla siebie powiedizlam:jesli mnei kocha zrobi cos by bylo dobzre bysmy mogli byc razem szczesliwi-uslyszalm-w suemei to parwda,ale czasem bywa tak,ze ludzie ni potrafia sie dogadac i poprsotu sie rozchodza,mijaja sie-potem zaluja tego do konca zycia wiec wychodzi na to,ze wszystko nie jest takei paroste jakby wygladalo zreszta on z niczego dla mnei nie zrezygnuje i nigdy nie bede wazna,takie zycie a te nogi wczoraj,widocznie juz nie patrzy na mnei przez pryzmat uczuc-skoro wydaj mu sie do kitu

Gość smutna mania
Znalazlam,to pzred chwila na necie,pewnie kazda chciala by cos takeigo uslyszec,wiec wklejam Wybacz ,wybacz prosze,ze jestem taki,ze czasem nie pozwole Ci , zyc tu tak jak chcialabys! Zapamietaj te slowa,kazde me tchnienie,kazda ma mysl jest tylko dla Ciebie,kazde mrugniecie,moj szept w Twoje uszy,Twych oczu nie zastapi zaden z kruszcy. Popatrz prosze, Ja naprawde CIE KOCHAM ,czesto zachowuje sie jak prostak. Wybacz,jakos to wszystko naprawie,BYS BYLA DUMNA ZE MNIE I BYLO TAK ZAWSZE. Przepraszam, ze czasem moja wyobraznia wybiega daleko w KRAINE BLAZNA,ze mysli mam chore ale serce zdrowe,ono bije dla Ciebie bo dane jest Tobie. Zbyt czesto mozesz widziec lzy w mych oczach , zbyt czesto moze mowie Ci ,ze Kocham. ALE JA TAKI JESTEM I CHCE BYC LEPSZY !!!! Musisz naprawde w te slowa uwierzyc!

Gość smutna mania
ja na takie liczyc nie moage ,ale wam zycze szczescia,chodz wsuemi lepeij,byscie takowych nie usluszeli,bo lepiej nie cierpiec to ja zmykam sie uczyc caluski dla was

Gość smutna mania
jeszcz emusz eto wam wkleic bo to mi najbardziej jaos dizla na mnie jets najpiekniejsze "Kiedy nikogo nie będzie i pomyślisz, że nikomu nie zależy. Kiedy cały świat opowie się przeciwko Tobie i poczujesz się osamotniony. Ja będę obok Kiedy ten na kim najbardziej Ci zależy, nie będzie dbał o Ciebie. Kiedy ten, komu dasz swoje serce, rzuci Ci je w twarz. Ja będę obok Kiedy osoba, której zaufałeś zdradzi Cię. Kiedy ten, z którym dzielisz wszystkie myśli i tajemnice, nie będzie pamiętał nawet o Twoich urodzinach. Ja będę obok Kiedy wszystko, czego będziesz potrzebował, to ktoś, kto Cię wysłucha. Kiedy wszystko, czego będziesz potrzebował, to ktoś, kto otrze Twoje łzy. Ja będę obok Kiedy Twoje serce będzie tak bolało, że nie będziesz mógł nawet oddychać. Kiedy będziesz chciał już tylko położyć się i umrzeć. Ja będę obok Kiedy zaczniesz płakać słysząc smutną piosenkę. Kiedy łzy nie będą chciały przestać płynąć. Ja będę obok Więc widzisz, będę obok aż do końca. To jest obietnica, którą mogę Ci dać."

Gość smutna mania
aha to dlaszy ciag jeszce tego wyzej jakso nie wkleilam na poczatku Dla Ciebie naprawde zrobilbym wszystko....OTWORZYL NIEBO... przyciagnal je blisko,by moglabys po nim stapac jak aniol , ja pragne tak bardzo Toba sie zajac ! Swiat to nie zajac i nie ucieknie,niech sobie trwaja te chwile piekne, bez nas to wszystko traci swoj urok,bez Ciebie w mym zyciu jest tylko ponuro. Jestes dla mnie poprostu krolewna,jak Cie opisac gdy slowa bledna. Zycie jest jednak troszke za krotkie,by byc oddzielnie,by byc w pojedynke , ale ja czekam tu i ZAWSZE BEDE , NIECH TO CO CZUJE ZABRZMI WSZEDZIE!!!! a tego by uslyszec wam zycze bo to same peikne slowa

Gość smutna mania
smutna manie soebie pisze bo dano nic nei pisal,a do neij te znikt nie pisze a facetm to ma tak ,ze czeka tydzieni tak bardzo pragnie,by ten facet przez ten czas,udowodnil,ze bardzo ja kocha i ze wszsy sie na tym forum myla tak bardzo by smutna mania nie chcial by ja ten facet zawiodl,bo go kocha,ale wie smutna manai,ze ten tydzien i juz ani dnia wiecej,bo skoro pzrez3lata nie moznabylo a przez tydzien szansy te znei to nie warto tego ciagnac i smutno jeszcze bardziej smutnej mani,bo wie ona podswiadomie,ze ten facet nie zrobi nic:(((((((((((((((((((( a ona go Kocha...:( ale wkoncu nadchodzi wiosna....

dobre to wiec wklejam Jak rozpoznac mezczyzne-pomylke i nie marnowac na niego czasu i energii? 1)ON lubi uwodzic.Kiedy facet interesuje sie kobieta,to stara sie o jej wzgledy.Zaprasza na randki,proponuje wspolne wyjscie,sle sms\'y itd. Jesli tego nie robi,to dlatego,ze nie chce, a nie,ze brakuje mu wolnej chwili. 2) Kiedy mu zalezy,potrafi zadzialac.Jesli podobasz sie mezczyznie i on chce cie zdobyc,badz pewna,ze zrobi wszystko,aby byc z toba.kazdy facet ma tyle sily,by podniesc sluchawke i wykrecic nr,jesli tego nie robi znaczy,ze nie chce. 3)ON sie niczego nie boi.Jesli jestes zainteresowana facetem,ale on nie odwzajemnia twoich uczuc,nie tlumacz go,ze jest niesmialy i boi sie odmowy,bliskosci itd.jesli naprawde ciebie pragnie nie przestraszy sie. 4)lubi czuc bliskosc. ale nie twoja,dlatego mowi ci,ze boi sie bliskosci.mezczyzna,jesli kocha,to niczego tak nie pragnie ,jak byc obok ciebie.chce wiedziec,jak wygladasz w stringach,kochac sie we wszystkich pozycjach itd. mezczyzni o niczym innym nie marza , jak o bliskosci i seksie z kims,na kim im zalezy. 5)nie boi sie zaangazowac.nie wierz kiedy mezczyzna mowi,ze boi sie bliskosci.ON boi sie twojej bliskosci,ale rowniez konfrontacji,dlatego nie powie wprost. 6)nie zdradza cie. jesli twoj facet robi skoki w bok, to nie szanuje cie i NIE zalezy mu na tobie.to sie nie zdarza przypadkiem,a s sypiania z kims nie da sie usprawiedliwic. 7)nie przeraza go slub.jesli naprawde darzy cie uczuciem to nawet najwiekszy strach nie bedzie silniejszy niz pragnienie bycia z toba. 8)nie zrywa. jesli ciagle stawia wasz zwiazek na ostrzu noza, sugeruje,ze lepiej byloby ci bez niego,a nawet sugeruje,zebys kogos sobie znalazla to znaczy,ze nie zalezy mu na waszym zwiazku. 9)znajdzie cie wszedzie.oczywiscie,jesli bedzie mu na tobie zalezalo. nie trzeba 5 razy przypominac mu nr tel.facet,ktoremu zalezy na kobiecie,szuka z nia kontaktu, walczy o kazdy jej gest,slowo,usmiech....

Gość smutna mania
no i teraz jest smutna mania jeszce barzdiej smutna bo smutna mnaia tak czuje w glebi,ze on jej juz nie kocha i jest jej bardzo ztym zle:( i tego sobie smutna mania nigdy nie daruje:( poprostu nie umie mania uwierzyc ze mozna tak z dnia nadzien przestac kochac:( ona nie przestala:(dlatego teraz jej zle:( i dal by wszystko by bylo jak dawniej ale on juz nie chce jej:(

Gość Nighthawk
Nie prawda Maniu:)

Gość cmpeT N
OJ PRAWDA PRAWDA TAKIE ZYCIE NIE KOCHA CIE I TYLE GDYBY CIE KOCHAL NIE MUSIAL BYS TYLE PREZZ NIEGO CIERPIEC I BY CIE SZANOWAL JAK DLUGO CHCESZ JESZCZE OKLAMYWAC SAMA SIEBIE?

Gość smutna mania
wiem,z emoj mnie kocha,ale nie chce z emna byc-nie wierze,ze dlugo wytrzyma beze mnie,mowi ze jest strzepkiem nerwow przeze mnei b o jest nerwowoy,ze mnie traci czue ze mnei teraz kocha i co by nie napsial mnie nie obchodzi,ale musi sie trzymac bo godnosc,ehhh jakie ludiz emaja dziwne problemy zamiast sie poprostu dogadac

Gość dziewczynooooooooo
ratuj siebie i swoje szczescie, skoro cierpisz to widocznie to nie ten facet!!!! kiedys tez bardzo kochalam ale cierpialam w tym zwiazku,zerwalam,przebolalam swoje i teraz dopiero wiem co to szczescie u boku kochanej osoby milosc to czasem za malo zebyz kims byc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drukowanymi literami sobie to napisz -bardziej doswiadczona kolezanka Ci to mowi,ktora sprawdzila to na sobie i Bogu dziekuje za moja decyzje kiedys,choc nie bylo to latwe pozdrawiam

Gość Facet Smutnej Mani
Masz racje- milosc- to niestety nie wystarczy by z kims byc...

Jak tak czytam co tu za glupoty piszecie ,hehehehe:D milosc nie wystarcza:D PRAWDZIWA MILOSC WSZYSTKO ZWYCIEZA i jak sie ja ma to sie ma juz wszytko:) bo co z tegoze zyje sie z kims i jest idealnie ma sie rodzine dzieci-ale nie ma sie szczescia-traci sie to co najwazniejsze w zyciu,ale jezeli wolicie isc na latwizne to prosze bardzo,zycze powodzenia byle nie obudziliscie sie za pozno no chyab,z eto nie milosc-bo czlowiek,ktory kocha tak nie rani jak to zostalo tu przedstawione-walczac o swoje aspiracje

Gość smutna mania
moje drogie chyba wreszcie przejzalam na oczy:)niestety widok nie byl taki jak bym tego chciala on znow zachowal sie w stosunku do mnei jak cham aja chamstwa nie znosze-i dawalm tyle szans,a cham zawsze chamem pozostanie zreszta on musi miec bardzo wysokie mniemanie o sobie...mylne zreszta bo jak na moj gust charakter powinien miec idealny...a jest zwyklym chamem Kropeczko tak ladnei piszesz o milosci i ja tez w nia wierze wtaka piekna jak ja opisala,ale wei,ze nie ztym czlowiekiem,kiedys poznam prawdziwa milosc,bede wiedziec jak to jest gdy ktos mnei bezgranicznie kocha wiecie nie przypuszczalam,ze kilkoma smsami ktos moze mi siebie tak obrzydzic

Gość krem niveaaaaaaaaaaaaaaa
najlepszy jest krem nive i szampon Timotej:)

Gość slon w kropki
Bywają wielkie zbrodnie na świecie, ale chyba największą jest zabić miłość. — Bolesław Prus

Gość slon w kropki
Jestem istotą, której przeznaczono: żyć samej i samej umierać. — Zygmunt Krasiński

Gość slon w kropki
Zdałem sobie sprawę, że prawdziwą wartość drugiego człowieka odkrywamy dopiero wtedy, kiedy już go nie ma. Jak skarb, który trzymało sie w dłoni, ale bezwiednie pozwoliło mu się wyślizgnąć przez palce. — Jonathan Carroll

Gość slon w kropki
Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam.

Gość slon w kropki
Błogosławieństwem i zarazem przekleństwem człowieka jest jego mózg. Tam rodzi się chęć życia i tam ona umiera. — Emil Zola

Gość slon w kropki
Śmierć jest wielkością niezmienną, jedynie ból jest wielkością zmienną, która może nieskończenie wzrastać. — Georg Christoph Lichtenberg

Gość slon w kropki
Majestat śmierci jest taki, że ten, kto dobrowolnie umiera za coś, ma zawsze rację. — Maria Dąbrowska

Gość slon w kropki
Piękno, które pomaga żyć, pomaga również umierać. — Albert Camus

Gość slon w kropki
Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera. — Albert Camus

Gość slon w kropki
Umiera się na wiele sposobów: z miłości, z tęsknoty, z rozpaczy, ze zmęczenia, z nudów, ze strachu... Umiera się nie dlatego, by przestać żyć, lecz po to, by żyć inaczej. Kiedy świat zacieśnia się do rozmiaru pułapki, śmierć zdaje się być jedynym ratunkiem, ostatnią kartą, na którą stawia się własne życie. — Paulo Coelho

Gość slon w kropki
Miłość jest jak śmierć - zawsze ma pierwszeństwo. — Pierre La Mure