Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dulcia

Leg Magic

Polecane posty

Gość ewcia_56
zgadzam sie z Annnnusia jak raz na kiedy cos zjesz slodkiego to nic sie nie stanie, byle nie za czesto, jeszcze mam takie pytanko do Annnnusi jak Twoje stawy biodrowe i kolanowe przy takim wysiku

Gość mamproblem
annnnusia....a czy cwiczac 13 minut z plytka moge spodziewac sie efektow??? bo ty naprawde schudlas,z tego co pisalas...ja chcialabym schudnac moze z 8 kg:) a moze wiecej...procz tego zamowilam twister i czekam na niego.w udzie mam 61cm...strasznie duzo...i mam nadzieje ze bedzie w koncu 53:)))pozdrawiam i dzieki,ze piszecie.to mnie podtrzymuje na duchu i motywuje:)

Gość Karola_40
Wróciłam po przerwię. Z kilku dni zrobiło sie naście ale teraz juz ostro zabieram się do pracy, choć muszę przyznać że miałam dzisiaj problemy żeby zrobić 10 min a gdzie tam moje 15 :( ale powolutku znów dojdę do tego :) Pozdrawiam wszystkie dając sobie w mość dla urody i zdrowia:)

Gość Karola_40
Oj w kość miało być a wyszło mość sorrki :)

Gość kajmat
Schudłam do wymarzonego 52cm w udach i w rmach walki z cellulitem wsiadlam na leg magic, i już po tygodniu cm więcej... Rozwala mnie to... Wierzę że ujędrnia i podnosi tyłek, ale nie chcę dodatkowych cm....Plus masażer Philipsa i kremy, które miały zapobiec przyrostowi ud. Sama nie wiem czy gra warta świeczki...

Gość Karola_40
kajmat warta warta :) zobaczysz że te cm znikną a cellulitem zniknie tylko potrzeba konsekwencji w ćwiczeniu bo wszystko wymaga systematyczności i odrobiny czasu :)

Gość Annnnnusia
Witam serdecznie:):):) szczerze mówiąc nie wiem, ale myślę, że tak może nie będzie to w tak szybkim tempie bo mnie się tyle udało osiągnąć w wakacje tylko zejdzie trochę dłużej, ale na pewno. Ważna jest żelazna konsekwencja, ja nie jestem wcale aż takim dobrym przykładem bo na LM ćwiczę ogólnie 2 godziny na dzień do tego mam ławeczkę na mięśnie brzucha nazywa się Pro Swing i na tym mi tez schodzi jakieś pół godziny na dzień, no i oczywiście Pani z płytki z tymi ćwiczonkami i jej nieszczęsnymi pompkami (których nie umie do dziś). Chcę jeszcze dodać iż chce się zatrzymać to robię teraz bo niestety kończy się czas błogiego lenistwa i za niedługo nowy rok akademicki. A co do stawów i innych bolących części ciała to bolało na początku, ale teraz gdy się wyrobiłam już to nic nie boli, pozdrawiam i życzę miłego dnia

Gość Agulinka85
Cześc dziewczyny,jestem załamana!!!:-( Cwicze od ponad 4 miesięcy i nic, kompletne zero!!! Nie wiem co robie nie tak:-( Ale nasunęło mi się jedno pytanie, może tu jest pies pogrzebany... Powiedzcie mi jak stoicie i cwicycie na Leg Magicu to czy macie sztywnie proste nogi czy też ekko je uginacie w kolanacz, czy to jest jakaś różnica??? Pomóżcie... Pozdrawiam

Gość mamproblem
ja raz mam ugiete,raz proste...ale czesciej proste i nie wiem czy w tym jest jakas roznica??ja cwicze od ponad tygodnia i narazie mi sie jedrnosc skory poprawila.zreszta w tak krotkim czasie nie bedzie jeszcze widocznych efektw:) a co do ciebie,to moze cwicz lepiej z pani z plytki.Ja tak robie i wydaje mi sie,ze to naprawde dziala.bardzo sie przy tym poce i czuje sie o wiele lepiej,bo wiem ,ze robie w koncu cos dla siebie;)

niestety nie mam płytki :((((( może wiecie skąd można ściągnąć?

Gość mamproblem
dziewzcyny a co myslicie o twisterze?

Gość Karola_40
Witajcie :) o twisterze? jeszcze nie wiem właśnie dzisiaj przyszła przesyłka i zaczynam ćwiczyc na nim.:) jak zobacze efekty to napewno napisze :)

Gość Karol_40
mamproblem właśnie jestem po ćwiczenia na twisterze:). Z tego co czytałam powinno sie ćwiczyc 10 -15 min dziennie ja dałam rade zrobić 1000 skrętów to zajęło mi jakieś 6 min. :) Potem złapała mnie kolka i był koniec ćwiczeń więc cyba to działa (zwykle kolka w latach młodości pojawiała sie gdy długo biegałam) Nie iem tylko czy powinnam te skręty robić wolno czy szybko może ktoś wie :) bo zamierzam ćwiczyć dalej a chciałabym osiągnąć jaknnajlepsze rezultaty :). Pozdrawiam :)

Gość mamproblem
ja cwicze od 20 do 30 minut,z tym ze raz sie krece szybko i mocno,raz wolniej i slabiej.i tak mi zleci pol godziny.oczywiscie czuje,kiedy ta kolka chce mnie dopasc,wiec wtedy zwalniam na 3 minuty,krece sie slabiej,pozniej mocniejsze skrety,a po tych 3 minutach minute jak najmocniejsze skrety i jak najszybsze.i tak 10 razy.to mi zajmuje jakies 30 miinut: pozdrawiam!

Gość Karola_40
mamproblem i widzisz juz jakieś efekty?

Gość Annnnnusia
Hej widzę ze rozmawiacie o twisterze, ja jakie partie ciała to urządzenie najlepiej działa?? Będę wdzięczna za odpowiedź, pozdrawiam papa

Gość mamproblem
glownie na talie,brzuszek mniejszy bedzie,moze nawet plaski przy intensywnej pracy,boczki znikaja no i nogi tez pracuja.i nogi i posladki....twister jest napawde super,czuje jak pracuje moj brzuch,poce sie strasznie podczas cwiczenia....jeszcze nie widze efektow,bo to za krotko,cwicze dopiero 3 dni....jak bede widziala efekty to dam znac:) a i cena jest bardzo przystepna,bo z przesylka zaplacilam 33,39:) na innych forach czytalam o twisterze i jedna dziewczyna wypowiadala sie ,ze bez zadnych ograniczen jedzenia,slodyczy ,cwiczac 3 miesiace tylko na twisterze schudla 9kg!!!to naprawde duzo...a my kochane,bedziemy oprocz tego ciwczyly rowniez na LM,wiec efekty beda jeszzce bardziej zadowalajace.A co do LM,to powiem szzcerze,ze wczoraj bylo 9 dni odkad na nim cwicze i zauwazylam ,ze zmnijeszyl sie mi cellulit,skora jest bardziej jernaa i tak jakby nogi sa smuklejsze.ale mierzylam sie i o dziwo udo mam o 1 cm wieksze~!!!!zamiast 61,62!!!zalamalam sie ,ale poczytalam toche i wiem,ze to normalne ,prawda? pozniej bedzi sie ten obwod zmniejszal,tak??prosze o odpowiedz.buzka!

Gość Agulinka85
Nie wiem, ale wydaje mi sie że temat tego forum dotyczy Leg Magica a nie twisterów?!!!!

Gość Annnnnusia
Mamproblem dziękuję za informacje już oglądałam na Allegro i chyba spróbuje faktycznie jak tak mało kosztuje to nawet nie ma czego żałować. A Ty Agulinko sie nie denerwuj zadałam pytanie otrzymałam odpowiedź i koniec tematu wracamy do LM. Mamproblem to normalne ja tez tak miałam i mam nadal więc trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać na wymarzone efekty, pozdrawiam papa

Gość mamproblem
agulinka,oprocz tego,ze te te forum jest o LM,to jest rowniez o odchudzaniu i o tym,jak pieknie wyrzezbic swoje cialo.Jesli tak Ci przeszkadza,to nie bedziemy o tym rozmawiac.Myslalam,ze tutaj wlasnie znajde wsparcie i pomozecie mi dobrnac do celu.Dziekuje Ci annnnnusia:)

Gość Agulinka85
W takim razie sorki!:-) ale odpowedzcie mi czy jest różnica między wyprostowanymi a lekko ugiętymi w kolanach nogami cwicząc na Leg Magicu???

Gość Karola_40
Agulinaka85 jest i to duża, przynajmniej u mnie na wyprostowanych bo tez mi sie zdarzało na początku bolały mnie kolana to po pierwsze a po drugie na ugiętych nogi pracują właściwie tak jak powinny (tak mi sie wydaje choć moż sie i myle) :)

Gość Danonka1_6
hej.. ja czekałam na leg magic tydzień... i jak już go dostałam to od razu zaczęłam ćwiczyć... (tzn. ćwiczę już 2 tyg.) i już widzę efekty... jestem bardzo zadowolona... nie miałam tam specjalnie figury "gruszki" ale mialam troche tłuszczyku na udach i pośladkach... i zauważyłam też ze jestem odważniejsza i bardziej się sobie podobam i też chłopcom...

Gość ewcia_56
Witam;) moje uda po 2 tyg cwiczenia na leg magicu z 53 poskoczyly na 55cm masakra Ale ogólnie nogi biodra pupa poszły do góry jedrniutkie i ładne mniejsze troche.A problemy z jędrnoscia mialam i to duuuuze Mam nadzieje ze z tymi udami to spadnie tak jak pisały dziewczyny wczesniej:) Uwwielbiam ten sprzęcior.Trzymam kciuki za wszystkie laseczki co chca byc jeszcze piekniejsze!!!!

Gość Misiasia882
A jak mierzycie obwod uda? w pozycji stojacej czy siedzacej?

Gość Karola_40
Cześć dziewczyny:) , jak Wam idą ćwiczonka. Mi dodaja niesamowicie energii :) a i efekty widać skoro inni zaczeli zauwazać :) no i czekam już z utęsknieniem na przyszły tydzien bo do ćwiczonek dołoże masaże pasem wibrującym Vibro Shape, zamówiłam wczoraj i mam nadzieję, że będzie działało to urzadzonko. Czy może któraś z Was ma doświadczenie w tej materii z pasem? :) Pozdrowienia :)

Gość SlodkaJulka
Hey Dziewczyny! Ja od tygodnia ćwiczę na LEG MAGIC i jest naprawdę super. Czuję jak pracują mięśnie. Obwód ud zmierze Sobie po 2 tygodniach ćwiczeń i wtedy powiem Wam jakie są efekty. Ja nie zamawiałam w TVMarkecie, bo tam to mają ceny bardzo wysokie. Z drugiej strony to co się dziwić, bo przecież reklama w TV kosztuje majątek i trzeba jakoś na nią zarobić. Kupiłam na stronie Fitness24compl i rano i następnego dnia już dostałam. Też jest Oryginalny, bo porównywałam z Leg Magic mojej koleżanki która kupiła w tvmarkecie i jest identyczny. Dokupiłam Sobie jeszcze Blonnik aby mieć lepszą przemianę materii. O efektach napisze za 2 tygodnie. pa!

Witam:) dziewczyny a wam tez ta maszyna tak głośno chodzi i ścierają się te kółka.??? a ta twoja koleżanka napisała ze ma oryginalny z tvSlodkaJulka (julkakor@gmail.com) 🌼 to jej tez LM tez chodzi tak głośno>??? bo na płytce to im cicho choi i gładko a mi to głośno i nie równo..:(

Gość slodkajulka
Hej! Urządzenie może i działa troszkę głośno, ale przecież to nie ma znaczenia, bo zależy mi na efekcie ćwiczeń z leg magic :) pozdrawiam

Gość Karola_40
Cześć dziweczyny. Oj chyba mam kryzys :( nic mi sie dzisiaj nie chce, zaplanowałam rano ćwiczonak a tu nawet połowy niewykonałam :( sama nie wiem czy to ta pogoda czy przesilenie jesienne mnie dopadło :( Spróbuje popołudniu może będzie lepiej . Pozdrowionka :)