Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja148

medycyna w poznaniu, chemia i biologia bez fizyki

Polecane posty

mam pewne pytanie, chodzi o to ze troche dziwne jest to, ze w Poznaniu wymagaja biologie i albo chemie, albo fizyke, nie wiem czy jest drugi w Polsce Uniwersytet, ktory ma tylko takie wymagania. Jestem maturzystka i o zgrozo zdaje w tym roku wos i historie, to pewnie glupio wyglada, ale jakies 4 miesiace temu, gdy nie moglam juz zmienic deklaracji, odkrylam ze to wlasnie medycyna jest moim powolaniem. Mam male szanse, ale mysle ze gdybym zdala egzaminy na AM za rok, po gruntownym przygotwaniu, to moze bym sie dostala, czy to dobry pomysl, jak myslicie?

Mam taki plan jak Ty. chce iść na medycyne, a zdawałam na maturze historie sztuki, wos, a ostratnio myslalam ze chyba mijam sie... i nie wiem sama, ale chce takze sprobowac. Tylko poszukuje jakis przykladowych testo, nie masz moze czegos?? i uważam ze probuj, jezeli pragniesz to sie staraj..,..

Gość s-a-n-d-r-a
czesc dziewczyny ja tez sie wybieram na medycyne ale mature zdaje w tmy roku! wiecie co wiekszosc uczelni organiuzje kusrsy przygotowacze ja na takie chodze i sa super ! duzo osob w podobnje jak wy sytuacji tez chodzi! niektorzy juz zdawali biole chemie i fize ale im sie nie udalo! i wyglada to tak ze ci co jzu zdawali moga zdawac w lipcu egzmain w stepny lub mature z nami a ci co nie zdawali ot neistey ale musza sie zmierzyc z matura;/ jesli chcecie przyklad egzmainow wstepnych moge wyslac :) a skad jestesci??

hej wam! Też myśle nad pisaniem biologi, chemi i fizyki (jak nie bedzie trzeba fizyki to nie pisze:P ) a jestem na przedmiotach humanistycznych Jest jeszcze taka mozliwość w Olsztynie (tylko tam zamiast fizyki jest matma) Ja zaczynam jazde w 2 i 3 roku. w 1 tylko chemia :)

Gość s-a-n-d-r-a
nie ma! tylko dla tych co maja stara mature lub w zeszlym roku sie nie dostali! ale za rok juz na wszystkie uczelnie ma byc egzamin:) jak dla mnie to tak jest lepiej:)