Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Madziaaaaaaa
Mogę Was prosić żebyście nie komentowali mojegowyglądu pod żadnym innym względem jak tylko tuszy,a raczej jej braku :p Nie chce być potem posądzana pzrez osoby wchodzace na ten temat,że albo ja sama sobie odpisuje na posty ;o bo już ktoś to napisał,że ja się podaje za wszystkie te osoby i prawię sama sobie komplementy,ani tez nie chce by wchodzacy tu myśleli,że udaję że jestem za chuda a wcale tak nie uważam bo chce by inni pisali jaka to jestem oh i ah :/ Niektórzy ludzie są wredni i tzreba to wziąć pod uwagę :) też chuda --> a jaka fotke CI wysłałam ? to zaraz wyśłe inne :)z tym ze jak pisałam wczesniej dzeiwczyną akurat nie wygladam na nich aż tak chudo - nawet wg mnie normalnie :)

Gość Madziaaaaaaa
tez chuda --> pytałam wczesniejsze 2 dzeiwczyny bo cagle sei do nich fotki wysyłają :) a teraz wysyłam Tobie inne :) Elas-->może Twój synuś jest jeszcze w wieku rozwoju :) i nabierze ciałka z wielkiem :) A Twoj rozmiar jest super :) o takim nie marzę :) Moze ze ja tez po ciąży będe krąglejsza :)

Gość Madziaaaaaaa
tez chuda --> aTy jkie masz wymairy wage i wzrrost bo coś podejrzanie nic o sobie nie piszesz..a maila masz takiego męskiego... ale mimo to wysyłam Ci fotke :)

Gość ej no bez przesady
Madzia, a co z tymi fotkami z lodowiska?

Gość Madziaaaaaaa
no juz wyslane dawno :)

Gość ej no bez przesady
Z lodowiska? do mnie nic nie doszło:(

Gość ej no bez przesady
Madzia, a ile masz centymetrów tak mniej więcej na środku uda i tuż nad kolanem?

Gość Madziaaaaaaa
zaraz ide mierzyc :) sekundka :)

Gość Madziaaaaaaa
- zaraz nad kolanem 38 cm - na samej górze nogi - mniej więcej na środku pomiędzy kolanem na samą górą nogi 47 cm - sama góra gdzie wyżej sie nie da :p mam 52 cm a odrobinkę nizej te największe 53 cm o których tyle była tu mowa :D i co ? jakie te nogi jełsi chodzi o fotkę wg CIebie ? :D

Gość Madziaaaaaaa
tego drugiego myślnika miało nie być :) nie wiem skad się wziął :o

Gość ej no bez przesady
Ale nie dostałam jeszcze fotki z lodowiska:(

Gość Madziaaaaaaa
Jak to nie :9 adres cos tamz ajjgienka czy czymś takim byl i to poszło godzine temu jak nie poźniej potem wysylałam ejszcze Oętanej i jedną fotke do tez chuda ktora sie nie odzywa tak na marginesie :|Myślałam,że jak zoabzcyłaś fotki to sie zdziwiłaś ze mogę miec te 53 cm i dlatego pytasz :D

Gość Madziaaaaaaa
*jagienka

Gość ej no bez przesady
No niestety nie doszło nic:( znowu sprawdziłam

Gość ej no bez przesady
No a spytałam ile masz cm, bo tylko dostałam te fotki "siedzące", a z tych, jak już pisałam, niewiele da się wywnioskować:O Chciałam porównać z moimi girami:D

Gość Madziaaaaaaa
hehe :) mam nadzieje,ze nie wysłałam tych fotek do kogos innego :o no ale niemożliwe bo kliknęlam w Twoj mail na stronce i mi wyskoczyło okno z nowa wiadomością, wiec raczej poszło do Ciebe :) co za poczta :/ ale zdarza mi sie to nieraz jak wysyłam maila, ktory ma kilka MB :) napewno dojdzie :)

Gość Madziaaaaaaa
pusto tu jakos :( nie ma Opetanej i reszty :( a jak tam jedzonko ? dużo dziś już zjadłaś ? :)

Gość ej no bez przesady
No niestety te skrzynki na tlenie to jakies do dupy są, bo w ogóle te fotki od Ciebie długo szły:O Wyślij mi jeszcze raz tę fotę z lodowiska:)

Gość ej no bez przesady
Normalnie zjadłam:) jak zwykle - 4 posiłki, a piąty jeszcze przede mną, zawsze tak jem:)

Gość ej no bez przesady
Już idzie:) no patrz jak szybko, niepotrzebnie napsioczyłam na ten tlen:D

Hellloo ;) to ja :D ja dzisiaj bylam w KFC :D na pysznym kurczaczku. Kupilam sobie fajna marynareczke i o dziwo rozmiar 38 :P chcialabym przytyc jeszcze z jakies 4-5 kg tylko nie wiem jak ;/ jak jednego dnia sie najem to juz drugiego nic nie przelkne bo czuje sie jeszcze pelna ... buzka :*** 🌻

Gość ej no bez przesady
Madzia, mówiłaś żeby nie komplementować Ciebie, ale nie da się:O Masz super szczupłe, nie chude, nogi:) Dla mnie wyglądasz idealnie:) Szczuplutko, a nie chudo i uważam, że powinnaś jednak pozostać przy tej figurze, bo jest idealna:) Poza tym masz te nogi normalnej grubości na całym udzie, a nie jak ja:O

Dostałam i zdania nie zmienie, masz swietna figure i Ja na twoim miejscu robilabym wszystko zeby ja utrzymac a nie tuczyla sie na sile !!! Mloda dziewczyna i chce szynke z siebie zrobic, po co ? Zamiast sie cieszyc, wiekszosc kobiet marzy o takiej figurze, stosuja scisle diety, chodza glodne a ty masz i narzekasz :)

Gość Madziaaaaaaa
Jestem ! :) Nie , no komentować moją chudość lub figurę można :) mnie chodzio,że nie pisać jak np --> też chuda, że jestem piękna bo to przesada:o i powoduje oburzenie tutejszych kefeteryjnych kobietek :) A jakie to Ty masz nogi ?? Ze niby jakies dziwnie nierownomierne ? czy jak ? :D

Gość ej no bez przesady
Ja mam jakieś niedojebane te nogi:O 50 czy 49cm w najgrubszym miejscu, a na środku 42cm no a nad kolanem 33cm:O Weź sobie to wyobraź. Przez to górna część uda wyglada u mnie jak u słonia, bo tam skumulował się cały smalec:O

Gość Madziaaaaaaa
Opętana ---> nie szynke ! :D ale wiesz takie 5 kg byłoby super :) Moja mama to samo mowiła jak zoabczyła,że kupiłam sobie odżywkę proteinową :D ze po co mi sie tuczyć jak kilogramy z wiekiem i tak same przyjdą :D nie wiem sama teraz znowu myśłę ze moze pzresadzam ze jest ok wszytsko,ale jutro pojde na uzcelnie i znowu usłysze od kolezanki "ale Ty chuda !!" :o i człowiek taki skołowany :o :O :o

Gość ej no bez przesady
I podtrzymuję to co powiedziałam - NIE TYJ absolutnie! Opętana ma rację - większość dziewczyn czy kobiet marzy o takiej figurze, a Ty chcesz ją zepsuć? ani mi się waż:D:D:D

Gość ej no bez przesady
No teraz to ja nie mam wątpliwości, że koleżaneczki po prostu Ci ZAZDROSZCZĄ, najnormalniej w świecie, bo mało tego, że masz idealna figurę to masz ładną buzię i na dodatek jak jeszcze słyszą czy widzą, że tyle jesz to już w ogóle muszą pękać z zazdrości:O

Gość Madziaaaaaaa
u Ciebie 33 - 42 - 49 u mnie 38 - 47 - 53 więc tak samo to wyglada pzreciez... między kolanem na środkiem obie mamy 9 cm :) między środkiem a największą częścią Ty masz 7 cm a ja 6 :) więc tylko 1 cm różnicy :D więc jak mozesz źle wyglądać ? :D

Gość Madziaaaaaaa
Coś mi się wydaje,że też sobie wmawiasz coś :D zaraz się okaże,że każda z nas sobie wmawia :D i skasujemy ten topic :p hahaha