Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Madziaaaaaaaaaaa
ej no ebz pzresady --> widzisz jacy ludzei potrafią być ? :D ceikawe z czego to wynika... chyba z ich zaniżonej samooceny :D

Gość Madziaaaaaaaaaaa
poowiem tak z doświadczenia --> a ile masz wzrostu ???

Gość Madziaaaaaaaaaaa
5 kg to faktycznie duże osiągnięcie w 2 miesiace :) Gratuluję !! A teraz koniec czy dalej chcesz przybierac na wadze ? :)

Gość ej no bez przesady
Madzia, ja mam zasadę - IGNOROWAĆ takie osoby i już:) Ty też po prostu nie odpisuj im i po sprawie:D

Gość o ludzieeeef
TU MACIE NAJLEPSZE NOGI JAKIE SĄ U KOBIETY:ZAZDROSCCIE. http://film.onet.pl/N,50105,10,0,0,galeriao.html

Gość Madziaaaaaaaaaaa
No na to wychodzi :) ale fajnie,że ludzie takie robierzne zdania mają i ten temat wywołał tyle kontrowersji , nie ? :D szkoda tylko,ze te niektóre idiotki tu wchodzą, a ichjedynym celem jest obrażanie :/ ale widocznie się boja skoro nawet pod zadnym nickiem nie wchodzą :D szkoda słów :) ciekawe kiedy bedzie Filuśka :) Wczoraj Joop tylko weszła na sekundke i uciekła :D tylko my same tutaj :D

Gość Madziaaaaaaaaaaa
wg mnie te nogi są jak patyki :o a co Ty uważąsz ej no bez przesady ?

Gość ojekuuuuuiui
jezu jakie ladne te nogi ma.. twarz nie ale nogi sliczne. kurcze mój mąz wczoraj stwierdzil ze przepiekną ma figure i nogi. aż mi przykro bylo:(

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Ona wogóle nie ma nóg wg mnie wiec nie rozumiem jak sie ludzie mogą tym zachwycać,a mnie mówią,ze ja chuda jak mam znacznie grubsze niż ona :o może że ona wyglada w tv inaczej :o musze zobejrzeć tzg za tydein bo fotka tez inaczej oddaje wygląd :)

Gość ojekuuuuuiui
zreszta nawet moje psiapsiuly ryczą z zazdrosci jak ogladaja ten taniec z nia.. mówią ze zakazom męzom ogladac:)haha

Gość ej no bez przesady
Mnie się bardzo podobają, ale też nie mogę obiektywnie na nie spojrzeć, bo nigdy nie widziałam tych nóg w butach z płaską podeszwą. Już pisałyśmy o tym, że noga zupełnie inaczej wygląda na obcasie, a inaczej na płaskiej podeszwie.

Gość ojekuuuuuiui
co ty gadasz>?jak to niema nóg?ma sliczne szczuple i dłuugie nogi a w tv wygladala bosko poprostu..bosko..ale musze cie rozczarowac bo ma identyczne jak na focie.a co ty masz przeciwko takim slicznym nogom?

Gość bambolinieczka24
no witam ,witam juz po obiadku jestem:) obejrzalam fote omeny i też mi sie podobaja . jedno trzeba powiedziec :twarz moze nijaka ale nogi sliczne. mój chłopak też sądzi ,ze to najlepsze nogi jakie byly do tej pory w tancu:(

Gość ej no bez przesady
Mnie się podobają przede wszystkim dlatego, że ma widoczne na nich mięśnie. Nie podobają mi się nogi bezkształtne czy proste jak słupy, a ona ma bardzo fajnie ukształtowane nóżki (widać, że ćwiczy), ale jak mówiłam już wcześniej - nie widziałam tych nóg bez obcasów i w sumie ciekawa jestem jak wyglądają na płaskim:)

Gość Madziaaaaaaaaaaa
no nie twierdze ze nie wygladają jak na fotce tylko inaczej wyglądają nogi jak tancza :P a inaczej na fotce w bezruchu :) więc musze obejrzeć tzg koniecznie :) no dziwne to dla mnie,że mnie się mówi ze mam chude nogi a ona ma chudsze niż ja, a nią się zachwycają :o pewnie jakbym poszła do tv tez by wtedy zmienili zdanie,że moje są chude :p

Dziewczyny gdybyście zobaczyły moje nogi zemdlałybyście, owszem są ładne, ale mnie samej robi sie niedobrze na ich widok, tak samo rąk! w najszczuplejszym miejscu mam 10cm:O zgroza! nie wiem co się je aby \"zdrowo tyć\":) może ktoś mi napisze. Jak kiedyś będę miała aparat foto. to zrobię zdjęcie nóg i rąk i wyślę, przerazicie się. Marzę o 50 cm w udach:D aaaa, zapomniałam dodać, że 45cm mam wieczorem, jak się najem i napiję, rano mam ok. 43cm Piszcie dziewczyny swoje rady i pomysly, jak będę mogła też chętnie udzielę wskazówek:) pozdrawiam

Gość metoda ssania olejusd
jesli masz gruubsze nogi madziaaa od niej to dziwne ze ci ktos mowi ze chude.. sorki ale chyba tylko z zazdrosci.

Gość ej no bez przesady
No rzeczywiście trochę to dziwne, bo Victoria Beckham też ma takie chude, a ją znowu od anorektyczek wyzywają wszyscy:O

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Hahaha - moja mama nieraz jak idzeimy gdzieś i idzie ktoś z tęgimi nogami to mówi ,że "ma nogi jak słupy telegraficzne" :p

Gość Madziaaaaaaaaaaa
metoda ssania olejusd--> no ja tego tez nie kumam :D zreszta ej no bez przesady widziała moje foty to moze się wypowiedzeić też :D

Gość ej no bez przesady
Zobaczcie, tutaj na tych fotkach nogi Omeny wyglądają zupełnie inaczej niż w TV http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=846 są już takie bardziej normalne, a nie takie chude jak mogłby się wydawać wczoraj. Ale naprawdę zgrabne:)

Gość ej no bez przesady
Tak, widziałam, ale w portkach;) i uważam, że Madzia ma bardzo szczupłe nogi, nie chude, ale szczuplutkie. Moim zdaniem w sam raz:)

Gość Madziaaaaaaaaaaa
No wlasnie - nie powiedziałabym, ze Victoria ma az wiele bardziej chudsze od niej i w dodatku jest niższa od omeny, a jest nazywana anorektyczką, wiec nie kumam zachwytu nad omeną i znęcaniem sie nad Vicky :o

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Tak szczerze to w tym linku od ej no ebz pzreday omena ma nogi normalne i znacznie różniące sie do tych w linka wyzej :o

Gość nie porównujcie tak kk
co takiego ?wuctoria ma duzo chudszeniz omena..byly kiedys foty w necie i ma same ksoci obleczone skórą .pozatym beckhamowa cala jest chuda a omena super zgrabna

Gość Madziaaaaaaaaaaa
porównując ten link Twój ej no bez przesady to bym powiedziała,że mam nogi jak ona, ale ten wczesniejszy to bym sobie dała wiele więcej w tych nogach niz ma omena :)

Gość Madziaaaaaaaaaaa
maria22 --> a to w ogóle mozłiwe ze rano masz 2 cm mneij w udzei ja wieczorem :o peirwsze słysze :o rozumie,że brzuszek w ciagu dnia się zwiększa,ale udo :o poza tym masz 45 w udzie,ale jestś niska wiec po co chcesz przytyć ? ;o a rece to chyba ja mam chudsze niz Ty :) gdzeis tam dawałam swoje wymiary i bylo chyba 15 cm w nadgarstku a 24 w "bicepsie" hahaha mam super bicepsy :p :D

Gość ej no bez przesady
Absolutnie nie zgadzam się z tym, że Victoria jest chudsza od Omeny. Obie są cholernie szczupłe. A ta fotka z Onetu to przecież w Photoshopie obrobiona i widać to od razu.

Gość ej no bez przesady
Heh, no proszę. Teraz znalazł się ktoś kto twierdzi, że Victoria Beckham ma grube nogi:O