Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ej no bez przesady
Będziemy trzymać:) a co w ogóle studiujesz?

Gość Madziaaaaaaaaaa
Hej dziewczynki :) ej no bez przesady --> studiuje informatykę Co do examu to jestem wkurzona ;((( facet dał coś czego nie było ani u niego na 1 terminie ani czego nie miałam na ćwiczeniach :/ co prawda to był mój pierwszy termin,ale jestem załamana ;(

Do Madziaaaaaa, eeee może zdasz:) Poczekaj do wyników:) Niestety to są studia i ich uroki, trzeba to wytrzymać mnie też się zdarzaly takie sytuacje. Gorzej by było gdyby to było kolejne podejscie, a nie pierwsze. Wtedy to jest rzeczywiście problem:( Jak ci się podobają cwiczenia, które zamieściłam? czytelne?

Gość ej no bez przesady
Madzia------> to musisz mieć łeb jak sklep skoro informatykę studiujesz;) I nie martw się na zapas, na pewno wszystko będzie ok:) Jak to dobrze, że ja te wszystkie egzaminy mam już za sobą:)

Gość Madziaaaaaaaa
Oj moje kocahne :) nieraz mam nadzieje,ze zdam ale akurat co do tego nie mam wątpliwości ze nie ;) Maria 22 --> czytelne :) tylko mam pytanie co do tych ćwiczeń na nogi :) ćwicząc je podnosiłaś nogę,a drugą trzymałaś na ziemi czy tak jak w ćwiczeniach na stronce tą drugą nogę, która zostaje na dole tez lekko nad podłożem unosiłaś ? :) bo z pewnościa ta druga wersja jest bardziej męcząca, ale pewnie i daje lepsze efekty :)

Gość Madziaaaaaaaa
aha ! i czy te ćwiczenia na łydki coś dają ? a jak tak to tylko umięśnione są troszkę bardziej czy tyją też ? ;)

Co do cwiczenia na uda, to ja robiłam tę lżejszą wersję tzn. jedna noga na ziemi, ale nie martw się 4x25 to duuużo i uwierz mi będa bolały obie! Co do lydek, to ja nie robiłam tego ćwiczenia, ale jakaś dziewczyna z kafeterii mowiła, że robiła i w ciągu miesiąca utyły jej łydki o 2 cm!!! Myślę, ze się trochę umięsnią, ale tego nie będzie widać. Ja przecież ćwiczyłam uda i utyły mi 4 cm, a raczej umięśniły a sa bardzo ładne, tych mięsni wogóle nie widać, musiałabyś ćwiczyć dziń i noc kulturystykę, aby mieć same mięśnie na nogach. Ponad to mięśnie są wewnątrz----> na kościach ze scięgnami, na zewnątrz jest tłuszcz, więc i tak zasłoni mięśnie i będzie ładnie:)

Gość Madziaaaaaaaa
No tak :) racja :) ale przynajmniej wiem,że te ćwiczenia przynosza efekty :) poza tym... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM Z WAS KOBIETKI :) :*

Ja TEŻ WAM DZIEWCZYNY życzę wszystkiego najlepszego!!!, aby ciałko było z nami:D

Gość małaaaaaaaaaaaa
tez bym chciala przytyc,mam 157cm wzrostu i 48kg wagi ale naprawde ejstem bardzo chuda!!:(tylko ze w tali mam 73cm az:/i tyje tylkow brzuchu i pośladkach:( co mam robic?:(

Gość Jagodom
Ja pieprze, 48 kg przy tym wzroscie i takiej talii, i ty tyc chcesz, wez sie lepiej za cwiczenia i zdrowa diete

Gość kiszkkaa
Madziaaaa ja w wakacje ważyłam dokładnie tyle co ty i wzrostu mam 167cm i byłam bardzo zadowolona :-D Teraz mi się przytyło parę kilo i mnię to przygnębias, pragnę znów schudnąć do tamtej wagi,albo jeszcze troszkę więcej. Jeśli na prawde uważasz,ze jesteś za chuda to ok, tyj sobie, ale z rozwagą,żebyś nie przegieła tak jak ja, bo tyć jest łatwiej niż chudnąć.

Gość małaaaaaaaaaaaa
jagodom!!!!!!!!!!! i powiem ci ze nic nie wiesz!! jestem starsznie chuda,ludzie mysla ze waze góra 40kg!!codziennie słysze zebymc zaczela ejsc a jem duze,ciagle mi mówią ze jestem chudzielcem bo jestem!! tylko amm spory brzuch,ale takto to szkielet!! ale widze ze ty tego nie mozesz zrozumiec....:/

Gość małaaaaaaaaaaaa
do Maria22! mzoesz mi powiedziec które dokaldnei cwiczenia wykonywałąs bo chyba nie wszytskie... tez bym chciala ze 4cm nabrac w udach... szczegolnie na wakacje

Gość upppppppppppp

Gość gola68
wejdzcie na jak przytyc

Gość justyska...
madzia czy mogłabyś mi wysłać swoje foty ja oczywiście odeśle swoje diablica453@wp.pl

Gość heh... no