Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berecik

Chce poronic pewnym sposobem ale nie wiem czy to bezpieczne

Polecane posty

Koniecznie test. Potem pogadaj z jakimś dorosłym z rodziny, z kimś na pewno masz dobry kontakt. I nie próbuj żadnego wina i żadnych kąpieli, zdrowego dzieciaka nie jest latwo sie pozbyć, możesz tylko jemu zaszkodzić. A przecież najważniejsze jest, by urodziło się zdrowe, wówczas wszystko się ułoży. Trzymaj się dzielnie!

Gość KUKJU NA MÓZGI
gdzie tatuś? fajnie było? jak nie to leć na policje i powiedz że cie zgwałcili, wtedy spisza protokół i skrobanke masz za darmo / /

Gość iza iza
Żal mi Cię.Pewnie zrobisz to do czego dążysz a żal mi dlatego że nie chciałabym za kilkanaście lat przeżywać tego co Ty,Wiem że Ty też jesteś jeszcze dzieckiem ale czy naprawde chcesz zabić!!!!! Porozmawiaj z rodzicami,czasem beznadziejna sytuacja nie jest bez wyjścia,nie podejmuj pochopnych decyzji,one mogą zrujnować Ci całe życie.Przemyśl wszystko jeszcze raz zanim cokolwiek zrobisz.Życze Ci więcej odwagi,wiary.Nie rób tego.

w żadnym wypadku nie możesz próbowac poronić. naważyłaś piwa to teraz je musisz wypić. Pewnie okaże sie, ze nie jestes w ciązy a jesli nawet to postarajsie urodzić to dziecko a potem jakoś sie ułoży może rodzice sie nim zajma a jak nie i ty nie bedziesz w stanie to są domy dziecka, niby tragiczne wyjście ale na pewno lepsze niz zabujstwo

Gość ammmanis
a mi żal tych dziewczyn, które wyzywają tą dziewczynę od dziwek i puszczalskich. Same tym pokazujecie jak ograniczone jesteście, nie ona ale wy... Nie znacie jej sytuacji, a nawet jakby stała przy trasie to ch** wam do tego. Pyta o radę, nikt wam nie każe jej udzielać ale takie wypowiedzi zostawcie sobie na inteligentne rozmowy na ławce pod blokiem jeśli juz koniecznie musicie reprezentowac tak niski poziom. Do berecika - zrobisz to, co uwżasz za słuszne. A tymi siksami się nie przejmuj, na kimś muszą wyładować swoje życiowe porażki...

Berecik, wątpię, czy poronisz, natomiast na pewno spowodujesz poważne problemy krążeniowe... w skrajnej wersji masz szansę nawet zejść śmiertelnie... Dziecko drogie, poczytaj sobie, co z krążeniem robi ciepła woda i alkohol.

Gość bellergot
temat juz stary z 2007 roku:)

Gość hihihahahhuhuh
hahahaha myślałam,że padne ze śmiechu... tak tak..... wypij 3/4 wina to się napierdolisz i utopisz odrazu haha

Gość Aagusia90
Berecik nie rób tego!! Możesz przecież nie poronić, a wtedy stanie się coś dziecku, np. będzie kaleką do końca życia...Przecież wtedy byłoby jeszcze gorzej!!

Gość taka jedna............
agusia 90 ona juz dawno po porodzie o ile byla w ciazy

Gość nie straszcie dziewczyny
a ja Ci powiem,skoro pytasz-tak,bardzo gorąca kąpiel i winko moga wywołac poronienie.A wiem to,bo kiedys w czasach PRL to byla powszechna metoda pozbywania sie ciazy

Dziewczyno... powiedz rodzicom... nie zabiją Cię. Tak się kończy współżycie kiedy dzieciaki za wcześnie zaczynają...

Gość jhe
a mam pytanie czy jak nie uprawiałam seksu z chłopakiem tylko robilismy petting to tez moge byc w ciazy? okres spóznia mi sie juz 6 dni i boli mnie w dole brzucha??

Gość kaaaasia
dziewczyno ja jestem troche starsza od ciebie bo mam 17 lat w sierpniu tego roku skonicze 18 i tez szczeze mowiac o tym myslalam aby poronic poniewaz moj narzeczony nie jest odpowiedzialny balam sie ze sobie nie poradze bo on tylo praca i praca ale teraz wiem ze spotkało mnie szczaescie nie zabijaj swojego dziecka bo niektore kobiety płacza po utracie dziecka a takze nie moga miec dzieci a ty twardo sie trzymasz zabojstwa mam nadzieje ze sie opamietasz i tej głupoty nie popelnisz

Gość ona 25 lat -mężatka
AUTORKA PISAŁA 2 LATA TEMU !!!! teraz albo ma dzidziusia albo się śmieje na wspomnienie że podejrzewała ciąże a to tylko zaburzenia hormonalne

Gość nie ma to jak sex
nie martw sie szłyszałam od mamy ze kiedyś to lało się gorącą wode ktura się gotowała taka z czajnika do wiadra i się siadało pupą ale nie w tom wode tylko na wiadro tak żeby gorąca para wchłaniała się w pochwe

Gość lubudubu
kurwa ale jestescie glupie-przeciez to provo...sprzed 2 lat kretynki!

Gość bardzo skuteczny sposób
Wymocz sobie nogi w misce z wrzątkiem i gorczycą! Stary rosyjski przepis!

Ja tez jestem w 5 tyg ciązy nie chce tego dziecka i nigdy nie będe chciała.Rok temu poroniłam za pomocą tabletek arthrotec 50,teraz mysle o tym samym jestem modelka i mam obsesje na punkcie wagi, wyglądu itp.Może dla innych to smieszne,ale nawet bije sie po brzuchu zeby poronic.Jestem dorosła i zdecydowanie jestem za wolnoscią wyboru albo chce własnego dziecka,albo nie i po problemie.Jezeli jakas dziewczyna czuje sie zle,bo tez jest w ciazy nie chcianej piszcie 2653561. A rozgoryczonym babom wypisującym bzdury i straszącym dziewczyny życze zeby zajeły sie własnym interesem a od innych WARA!!!!

zastanów sie nad tym co robisz, jesli nei chesz dzeiciaka to jest cos takiego jak osarodki adopcyjne alebo adopcja ze wskazaniem. jak bedziesz chiała keidys miec dziecko to zapewne nie bedziesz go mogła miec takze jak mozesz to sobie to przemyśł jeszcze raz jest wiele innych roziwazan

powiedz rodzicom. Przecież i tak się dowiedzą: poronisz - wywiozą cię do szpitala, nie uda ci się - wkrótce brzuch zacznie być widoczny. I tak jak już tu wspominano zrób test

Gość kikiii
soszaglebianka ---> po arthrotecu nie wywożą do szpitala..jeśli to wczesna ciąza po prostu zaczynasz krwawic jak przy okresie..nie opowiadajcie bajek dziewczynie, sama zadecyduje

Puknij sie w głowe bedzie bezpiecznie ,ze nie zostaniesz juz nigdy matka.

hej dziewczyna juz pewnie dawno wie czy byla w ciazy czy nie moim zdaniem w polsce aborcja powinna byc legalna mowicie osrodki adopcyjne?? ale nie wiecie jaki to problem dla dzieciaka chodzic z brzuchem wyrzuca ja ze szkoly straci figure bedzie miala przechlapane i psychicznie sobie nie da rady pozatym pomyslcie jesli dziewczyny robia cuda nie widy lykaja leki na stawy albo inne cyje mecyje to nie tylko moga uposledzic dziecko ale pozbawic sie zycia szemrani ginekologowie za wielka kase robia ow zabieg za duza kase i w niesterylnych warunkach nie lepiej byloby zrobic to legalnie>? jesli nie bedzie chciala tego dziecka to przeciez temu dziecku tez nie bedzie dobrze urodzi sie niechciane w patologii albo wychowa bez milosci w domu dziecka a malo jest przypadkow wyrzucenia noworodkow na smietnik>?! ja rozumiem ze to glupota prezerwatywy nie kosztuja duzo (ale czasem w malych miejscowosciach jest problem z kupieniem np, sklepowa to znajoma albo cos) zabezpieczenie bywa zawodne niestety sa tez pigulki po ale w mojej miejscowosci tylko na recepte i sa drogie (70zl) dla niezarabiajacego dzieciaka to duzo mowicie bylo myslec po ale madry polak po szkodzie moim zdaniem lepiej zeby legalnie i bezpiecznie niz w ukryciu starym wieszakiem (takie przypadki tez byly) jesli ktos ma problem trzeba mu pomoc a nie krytykowac i oceniac jesli ktos chce pogadac lub ma jakies problemy tego rodzaju piszcie 3514742

Widzisz ja np. staram sie o dziecko 8 msc i oddala bym wszystko zeby sie udalo nie krytykuje nikogo ale w glebi serducha boli ze komus sie udalo zajsc i chce usunac gdzie dla mnie ciaza byla by czyms najwspanialszym na swiecie.

Gość Sandrula22
Ludzie nikt was nie prosi o matkowanie tej czy innej dziewczynie w takiej a nie innej sytulacji ktora podjela pawtarzam taka a nie inna decyzje .... prosi was jak byscie nie zuwazyli... o pomoc a nie o wasze zdanie bo i tak watpie ze poslucha. Poza tym co wy robicie na takich forach skoro macie takie zdanie na te tematy bo jak dla mnie to zagladaja tu takie osoby ktore jednak szukaja czegos tu a prosciej zwąc chca znac odpowiedz na to pytanie . Więc co wy tu robicie??? to przeciesz nie wasze zycie!!! ZAMIAST MATKOWAC dajcie normalna prosta i zwiezla odpowiedz takie to trudne ???:-W