Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertygirl

Kto ogladal kiedys serial POKOLENIA?

Polecane posty

Ja tez oglądałam Pokolenia. Dawno to było ale serial był super, wie ktoś moze skąd można go ściągnąć? Pamiętam że przerwali jego nadawanie :(

z tego co pamietam to Kyle mial kolczyk w jednym uchu - dzis oskarżyliby go o pederastie, lepiej wiec nie powtarzac tego serialu i zachowac dobre wspomnienia :)

to byli czasy... Pamiętam jak w tej remizie robili popcorn na patelni i całe mieszkanie zasypali. Takie mi się to wtedy wydawało niesamowite :-)

Gość luciiia
ja też oglądalam ten serial, ta ciotka mery schowała diamenty w paszczy renifera który wisiał nad drzwiami wejściowymi..... zakochana byłam w tym serialu. a i jeszcze grała tam taka Maja murzynka piękna ona była z Adamem. (Roberto Torti)porucznik który był z Sam to wtedy wydawał mi się najprzystojniejszym facetem na świecie.... ale to były czay miałam około 10lat.

He he, przypomiał mi się parę dni temu ten serial i proszę, wida nie tylko mnie :-) Nie wiem ile miałam wtedy lat, ale chodziłam do podstawówki. Uwielbiałam go, o 18 chyba go puszczali. Pamietam jak pierwszy raz Sam i Kyle poszli do łóżka i byli spoceni cali i się zastanawiałam wtedy czy TO rzeczywiście jest takie męczące :-D Pamiętam ten numer z diamentami w głowie łosia, jak męża Moniki Kyle ukrywał w jakimś domku, a wszyscy myśleli że on nie żyje, panią prokurator co wsadziła faceta do więzienia, a potem się w sobie zakochali i go wyciągnęła stamtąd. No i oczywiście strasznie mi się podobał porucznik Kyle Masters. Miał w swoim biurze rozłożone puzzle i układał jak myślał nad czymś ciężkim i bardzo mi się to podobało, bo ja też lubię puzzle. Fajny był serial, ale podejrzewam że dzisiaj nie miałby już tego uroku, tym bardziej że większoś z nas oglądała go jak była dzieckiem, a wtedy wszystko wydawało się lepsze. Pozdrawiam :-)

ja też oglądałam, to chyba jeden z nielicznych seriali który nie doczekał się come backu :)

Ja też oglądałam kiedyś ten serial :) Chodziłam wtedy do podstawówki i chyba wszyscy w szkole to oglądali :D Niesamowicie mi się podobał! Chciałabym, żeby go powtórzyli :)

Ja też oglądałam kiedyś ten serial :) Chodziłam wtedy do podstawówki i chyba wszyscy w szkole to oglądali :D Niesamowicie mi się podobał! Chciałabym, żeby go powtórzyli :)

Gość galaretka.
super były pokolenia :) sam pomagała mastersowi rozwiazac przypadek tego zabójstwa, ktore właściwie zabójstwem nie było; jakos potem chyba ciocia próbowała faceta dobić, przynosząc mu torcik z nadzieniem hehe był tam tez taki chłop, który był posądzony o to zabójstwo, a nawet chyba samemu mu się wydawało, że to on, bo miał jakiś zanik pamięci czy coś, bo chyba miał problem z alkoholem; to był facet matki tego "zabitego", jakże ona sie nazywała, chyba jessica, bo pamiętam takie zdanie, jak sam zobaczyła rękawiczki na zdjeciu z miejsca przestepstwa i powiedziała "are they jessica's glows?", ale okazało się, ze ciocia ma takie same rekawiczki :P

Gość zakochana wariatka
Wooow uwielbialam ten serial. I podobal mi sie tam taki ciemny chlopak chyba Adam:)))

Gość galaretka.
ja sobie nagrywałam poranny odcinek na kasetę, zebym nie musiała aż do 18 czekać, tylko żebym mogła obejrzec od razu po szkole :_)

Gość fwfwfw
szkoda, że chyba nigdzie nie można znaleźć całych odcinków tego serialu do ściągnięcia :)

Gość ccpok
ja ogladalem pokolenia.zbieram artykuly o tym serialu i mam mnostwo nagranych odcinkow.

Gość 3sardynka
Ale wspaniałe wspomnienia z dzieciństwa. Ja oglądałam ten serial jak chodziłam do podstawówki, na 2 leciał, chyba rano. A jak raz pojechałam do Babci na feriach to razem oglądałyśmy. A po jakimś czasie była scena jak Sam i Kyle byli razem pod prysznicem i Babcia mnie kiedyś pyta przy rodzicach czy ja oglądałam ten odcinek. A ja pamietam takiego buraka spaliłam ze wstydu, bo przecież oglądałam i jeszcze bardzo mi się to podobało :) ale to były czasy :)

Gość iwa 23
Ja również ogladałam ten serial wraz z moja sisorta. Pamietam chyba ostatni odcinek jak Adam ranny plywal w wodzie i cos sie paliło , pozniej czekalam z moja sisostra na kolejny odcinek ale juz nie puscili wiecej . Chciałabym żeby jeszcze raz go wyemitowali chocby zamiast tej beznadziejenj ''mody na sukces''. Uwielbialam Kayla i Sam . W tamtych czasach wydawali mi sie tacy fantastyczni i piekni :) .Ogladałam na youtube kilka odcinków ale chcialbym wiecej . moze ma ktos wtyki w TVP i zalatwi ten serial od nowa heheh , mysle ze ucieszylibyscie sie co?

Gość ghkmgf
oglądałam jak miałam z 10 lat

GRAŁ TAM CZARNOSKÓRY CHŁOPAK,KTÓRY OKAZAŁ SIĘ PRYWATNIE SYNEM POLKI,KTÓRA ZOSTAWIŁA GO OJCU A SAMA WRÓCIŁA DO POLSKI.WSTYDZIŁA SIĘ MIEĆ SYNA INNEGO KOLORU(TAKA TO BYM UDUSIŁA)

Gość
To dziadkowie nie chcieli wnuka, a ona uległa presji.

Gość Grześśś
Ja oglądałem - uwielbiam!

Gość
Fajny był ten serial, dwaj aktorzy byli w Polsce.:) Którą lubiliście najbardziej?

Gość mariusz_technik
Ja teżpamiętamten serial,chodziłemwtedy do podstawówki. Pamiętamwłasniete puzzle co detektyw układał, pamiętam Sam, tą zwariowaną ciotkęi diamenty, i była też jakaś Kelly co ukrywała się(?) z chłopakiem w takim opuszczonym miasteczku jak z westernu a potem tego chłopaka nie poznawała ( po jakimś wypadku chyba..) a on tak ją kochał. I pamiętam jakiś odcinek że lodziarnie ktoś przejął, i lody nie były juz takie dobre ponoć...i to chyba tyle co pozostało...

Gość mariusz_technik
Heh, znalazłem na youtube tą muzykę która się zaczynał serial... http://www.youtube.com/watch?v=RAkHChtued4 A czy ta Sam to przypadkiem nie ta tępawa dziewczyna ze świata wg Bundych? ;)

Gość
Aktorka Nancy Sorel, która grała Monikę miała polskie pochodzenie.:)

Gość rzuciłam okiem
więc jeśli się powtórzę to przepraszam ;) oglądałam pokolenia, miałam jakieś 10-11 lat i tylko kilka scen pamiętam. Pamiętam Adama, który miał dziewczynę Maję i scenę jak w maju jechali jakąś dorożką (taka romantyczna randka :D) i się dziwiłam, że w Ameryce w maju nie ma liści na drzewach :D Następnie pamiętam pierwszy raz Sam i tego jej Kyle'a czy jak mu tam:classic_cool:-spaliłam buraka, bo jak przy mamie na takie rzeczy patrzeć :D Jeszcze coś mi się kojarzy jak Sam na jakiejś wystawie upuściła wazę z dynastii Ming, bo ktoś podłożył jakąś ruszającą się poduszkę, żeby jej koło dupy zrobić... A i jeszcze jakąś Ritę Barton, którą ktoś utopił w wannie.

Gość
Pamiętam szaloną ciocię Mary co truła deserem chyba wnuka i jego dziewczynę, mieli zapaść, trafili do szpitala, uratowano, zakochani wzięli ślub.