Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka kobieta

Dziewczyny, odpowiedzcie ale proszę szczerze

Polecane posty

Gość atoco
astroligicznie i tu przyznaje ci racje ,miłość pozostawmy poetą nam pozostaje uczucie

Gość
------->astrologicznie,no wlasnie mnie nie chodzi o motylki:DGdyby mi o nie chodzilo to bym tego nie pisala.Chodzi mi o milosc wiec tym bardziej powinna byc najwazniejsza.Motylki w brzuchu sa przejsciowe.Wiem o co ci chodzi,bo ciezko jest byc z nieudacznikiem.Nie wymadrzam sie ,ale chcialam tu zwrocic uwage na pewien brak logiki.Ale niskiego faceta bym tez nie wziela:P

Gość astroligicznie
to zalezy co kto rozumie pod pojeciem "milosci". bo wiele osob utozsamia ja z motylkami w brzuchu, usmiechami, przytulankami, sexem i tyle. potem nagle burtalnie przekonuja sie, ze nie tylko o to chodzilo, ze czegos brakuje. dlatego ja uwazam, ze najwazniejsza jest przyjazn. rodzicow mozna kochac, ale gdy sie z nimi nie przyjazni to to juz nie to samo, prawda? z partnerem jest tak samo. przyjazn to podstawa, bo po latach malzenstwa czasami zostaje tylko ona.

hhhh ----> To przepraszam bardzo,maja czekac na Twoje pozwolenie zeby Cie podrywac?Nie oceniam tylko pyhytam z ciekawosci nie tyle na pozwolenie, co chociaz na jakis sygnal, ze mi sie to podoba. a kiedy daje sygnaly, ze mi sie to nie podoba (unikam, zbywam, traktuje ozieble), a ktos mimo to nie rezygnuje, to wtedy juz jest zalosne...