Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewcinka

ZASADY ATRAKCYJNOSCI KOBIET

Polecane posty

Gość dziwicnko
ty naprawdę nic nie rozumiesz?????????????????????????:( :D

Gość Ma rację Dziewcinka
Te zasady dzałają w 100%. Dziwi mnie Wasze agresywne do nich podejście. MCporadnik? Być może, ale stosuję te zasady w praktyce i nie narzekam na brak facetów.

tak na brak nie, ale są to puste związki ja nic nie stosuje, a jak kupowałam kartke to facet co akurat przyszedł na zakupy zagadał; a ta kartka do mnie pewnie nie? dwa razy tak zagadała bo ja nic A w oczy jak sęp patrzył. a ja na koniec zasmiałam sie, co miałam rzec:) taki dekalog jets głupi. i tyle albo związek to związek albo dziecinada.

Gość do tej dzeiwczynki..czy jak je
hhhehe dzewczynka przeczytala ksiazke...o zolzach i sie madrzy..heheh

nie wymadrzam sie!! po prostu chce zeby inne kobietki tez je przeczytaly.... tyle co mam do powiedzenia w tej kwesti.

Gość Maleństwo*
Hej Dziewcinka! Skad masz te owe zasady atrakcyjnosci kobiet?? Jakas ksiazka? Milo sie czyta i wsumie zlota prawda to co piszesz :)Mi sie wszystko sprawdza!

Prawda jest taka, że mężczyźni może i wyszli z jaskiń ale mają bardzo silny instynkt łowiecki. Nie cenią wysoko zdobyczy, która sama w ręce im wchodzi i potulnie głowę na kolanach składa. Kłopot w tym, że wiele współczesnych kobiet wiążąc się emocjonalnie z mężczyzną rezygnuje z własnych zainteresowań żeby nie powiedzieć :z siebie - by zawsze być gotową do towarzyszenia Temu Wybranemu. Zaraz pewnie się dowiem, że kobieta powinna intrygować osobowością, tym co sobą reprezentuje. A jak ma intrygować skoro ten jej superman ma ją przy sobie non stop? Wyłamać się raz a potem drugi. Chce się ten nasz heros z nami zobaczyć, wybrać gdzieś do knajpki? Odmówić grzecznie. spędzić wieczór w wonnej piance albo z przyjaciółką na plotach. A tego naszego ciekawość będzie zżerać co też ona ma takiego co jest ważniejsze od niego? I proszę uprzejmie: Wybrana Kobieta ma osobowość, ma charakter i co najważniejsze - jest bardzo interesująca ;):P

BeruZadra ---> tak, o to w tym wszystkim chodzi!! zeby nie rezygnowac z siebie!!! ksiazka to \"dlaczego mezczyzni kochaja zolzy\" fana, polecam, milo sie czyta. :) a zaraz rada 20 :)

NR 20 \"On musi czuc, ze jestes z nim z wyboru, a nie dlatego, ze go potrzebujesz. Tylko wtedy bedzie Cie uwazal za rownorzedna partnerke\"

NR 21 \"Jezeli mezczyzna musi poczekac na pojscie z kobieta do lozka, nie tylko doceni bardziej jej urode, ale tez zyskuje czas na to, zeby docenic, kim ona jest\"

a ja Ci powiem tyle autorko, zę jeśli dziewczyna nie jest odpowiednia fizycznie to zaden facet jej nie zagada i tymi wszystkimi radami może sobie nos podetrzeć. bez sensu to jest :O

homogenic chyba zartjesz?? przeczytaj wczesniejsze rady!! tak jest w ktorejs napisane ze wlasnie nie musi byc ladna!! musi odpowiednio podjesc faceta!!

nie wiem jak sobie wyobrażasz zastosowac te rady jeśli on nie dąży do kontaktu, nie zagaduje i nie rozmawia - po prostu nie jest zainteresowany ??? przeczytałam wszystkie i wszystkie są bez sensu. ona są dobre dla stosowania dla obiektywnie ładnych dziewczyn, ale nie dla przeciętnych kobiet. inaczej chirurgia plastyczna nie rozwijałaby sie w takim tempie w jakim sie rozwija. ona po prostyu powszednieje. sama wybieram sie na korekte nosa.

wiesz te rady nie sa, zebysmy my zrobily ten pierwszy krok!!! One sluza od momentu kiedy kobieta zauwazy, ze mezczyzna zwraca na nia uwage... nie mowie tu od razu na jakies wielkie oznaki!! pewnie moge byc i stosowane jakbysmy chcialy kogos tam soba zauroczyc ale to trudniej....

no więc jednka są bez sensu i nie są uniwersalne. jest taka grupa dziewczyn na które męzczyźni nie zwracają uwagi, więc daruj sobie.

i tu nigdzie nie ma powiedziane ze ma byc to piekna kobieta czy taka sobie .... DLa kazdego faceta cos tam sie znajdzie, tak sao dla kobietki :)

Gość Ksiądz mieczysław
Te zasady są chyba dla romansu, a nie stałego zwiążku?

brzydkie dziewczyny. teraz juz wiesz? mężczyźni to wzrokowcy. nie wiedziałaś o tym?

homo, nie ma brzydkich dziewczat, a ty za kogo sie uwazasz???????

ale Ci tlumacze. np ja jednym sie podobam a innym nie!! i to jest normalne!! zawsze tak bedzie!! Dla kogos jestes brzydka a dla kogos innego mozesz byc bardzo ladna babka!!!

homo, najwyzej sa zaniedbane, ale nie ma brzydkich:))))

to przeczytaj ta ksiazke o ktorej ja tu pisze to moze juz nie bedziesz. jesli chcesz przesle ci na maila....

ja sie nie maluje, a jak juz, to rzadko, nie nosze mini, nie nosze kozakow, nie potrzebuje tego zeby okazac swoja kobiecosc!!! zeby zainteresowac kogos soba!! nie potrzebuje tego zeby czuc sie pewnie!!

kobieta, ma byc kobieca, czy to tak wiele??? nie musi byc piekna, ale ciepla, mila, wowczas nikt nie pwoie o niej ze jest brzydka:)))

po co mi ta książka. jesli mężczyźni nawet do mnie nie podchodzą. bez sensu :O