Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guguis

Dziewczyny, nie sugerujcie sie zdjeciami sukien

Polecane posty

Gość guguis

ja kupilam suknie ktora na zdjeciu wyglada wstretnie, nawet nie zwrocilam na nia uwagi kiedy ogladalam katalog w salonie, ale jak ja przymiezylam... to zupełnie co innego. Tez przed wyprawa na poszukiwanie sukni przebuszowalam caly net, wybralam modele i co?? okazalo sie ze to calkiem inaczej wyglada w realu niz na zdjeciach. Macie podobne doswiadczenia??

Znalazłam ostatniop sukienke na Allegro która wygląda fatalnie a w rzeczywistości jak ją zobaczyłam (zanim znalazłam na Allegro) poprosta boska i bardzo ładnie wygląda ubrana...super się układa. Też odradzam sugerowaniem się tylko zdjęciami, choć przyznaje że mogą być pomocne.

Przeglądając zdjęcia na stronie salonu, gdzie w końcu kupiłam suknię, nie zwróciłam uwagi na moją suknię ślubną. Dopiero w salonie wpadła mi w oko. Wcześniej nawet ten krój sukien ślubnych mi się nie podobał ;)

No to jakbym siebie czytala! Dokladnie taka sama mialam wczoraj sytuacje. Njpierw sobie wybralam ze zdjec, a potem jak je przymierzylam, to wielkie rozczarowanie. A na koniec, juz calkiem zrezygnowana, zalozylam suknie, ktora na zdj srednio mi sie podobala, no i jak ja zalozylam, to oszalalam na jej punkcie no i ja zamowilam:)

Gość guguis
jak dobrze ze nie jestem sama..., czyli wy tez tak mialyscie... Ja wybralam suknie piekne ktore poprostu mnie powalaly ale w koncu z nich zrezygnowalam. myslalam ze zrobilam glupote bo w koncu przez kilka mies bylam nastawiona na inna az tu nagle wybralam taka na ktora bym nawet nie popatrzyla na zdjeciiu

A ja odwrotnie. Sukienkę zobaczyłam w necie i bardzo chciałam, żeby była \"moja\", ale bałam się, że może nienajlepiej leżeć. Ale jest idealna, po prostu szyta na mnie, a w realu wyglądał o niebo lepiej niż na fotce :)