Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maleństwo*

Zakupy które okazały sie strzałem w 10 czyli to co godne polecenia!!

Polecane posty

Gość Maleństwo*

Hej! Trafilam na temat odnosnie zakupów ktorych zalujemy i uwazamy,ze to pieniadze wyrzucone w bloto.Pomysl swietny!Pomyslalam tez,ze warto sie podzielic informacja na temat tych rzeczy z kupna ktorych jestesmy zadowolone:) Przynajmniej zaoszczedzimy pieniadze i stracone newry! Na poczatek bardzo polecam dla wszystkich tych,ktorzy maja problemy z sucha cera zwlaszcza o tej porze roku maseczke firmy Soraya z serii Beauty Creator "Ekspresowa gleboko nawilzajaca maseczka do twarzy z olejkami z Amazonskich Lasow Deszczowych". Jest naprawde swietna i co najwazniejsze skuteczne.Po jednym zastosowaniu widac zdecydowana roznice, nie ma tych wstretnych luszczacych sie skorek:-) Stosuje teraz a takze stosowalam w lecie kiedy mocno spieklam buzke i skora byla przesuszona:) Dla mnie rewelka do tego tania jak barszcz (2,99zl) a 1 saszetak wystarcza na 2 razy:)

Gość to nie podszyw
ale wszystko baaardzo wzgledne wiec temat jest bez sesnu:P a poza tym byly juz takie 💤

Gość wysokie obcasy25
ja polecam śmiało maskę do rąk z bielendy z serii kawior i trufle-rewelacyjnie nawilża dłonie i rozprasowuje brobne zmarszki po 35 roku życia ją stosowac należy następnie lakiery do paznokci firmy dar produkty do stóp firmy ziaja pro produkty dermiki profesjonalne i maski algowe z bielendy;) mogłabym wymienić chyba z tysiąc produktów ale się ograniczę do tych paru;) mleczko do twarzy z lidla...rewelacyjne dla alergików nie uczula;)

Gość o_rany
no tylko to przeczytajcie: Ekspresowa gleboko nawilzajaca maseczka do twarzy z olejkami z Amazonskich Lasow Deszczowych maska do rąk z bielendy z serii kawior i trufle W lasach amazonskich to z czego te olejki wyciskali? z drzew? :D takie glupoty juz ci producenci wymyslaja, ze opadaja rece...

Gość Maleństwo*
Nie interesuje mnie co sobie napisal producent bo w Polsce mamy tak,ze jedno pisza a drugie robia.Wazne ,ze jest skuteczna i pomaga:)

Gość pauliniacz
Ja uwielbiam całą serię Ziaji oliwkową. Balsam do ciała jest super, mam też krem do rąk i krem do twarzy. Skór jest gładziutka jak u niemowlaka:)))) Super nawilża.