Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Sassy&Wicked

Zostałam uśpiona

Polecane posty

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Jesteśmy na publicznym forum i proszę się jakoś zachowywać, skoro jest Pani kobietą zdrową psychicznie. 

No chyba, że to pisze facet po kieliszku, to wiele wyjaśnia. 

Jesteś tak odpychająca, zawistna i podła, dlatego zgłaszam twój post i każdy będę zgłaszać, aż padniesz. 

To za wczoraj za ten hejt na Makarona, Ginę i mnie. 

Z Bogiem i niech moc będzie z tobą 🤦💃

Se zglaszaj kobieto dorośnij w końcu już chyba czas 

21 minut temu, Get Out napisał:

Typowy beta bankomat i tutaj jeszcze nie raz się upodlą jeżeli forum ma być w ich sypialni.😅 Wiesz Ty spokojem to coś możesz pacyfikować wyśmiewając ich mitomanie, bo tu więcej jednostek ujmie się za Tobą. 😉

Poczekamy na ten rzekomy spokój, jeszcze ze dwie godzinki i się pewnie zacznie show 😄 

14 minut temu, Sassy&Wicked napisał:

Tak, my się tu z nich śmiejemy, a oni analizują wszystko na części pierwsze, myśląc że wszystko to z zazdrości. Czego tu zazdrościć? 

Chada z Zielonej Góry 😅

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Poczekamy na ten rzekomy spokój, jeszcze ze dwie godzinki i się pewnie zacznie show 😄 

Pewnie kij znajdziesz jak chcesz uderzyć, ale już sobie nikt z tego nic nie robi , bo wiadomo że jesteś zyepem. 😅

17 minut temu, Caryca z kawusią napisał:

Teraz lepiej? Założenie konta jednak chwilkę trwa.

A Leks tak spiął wszystkie szare komórki i prawie wytropił wielką mistyfikację 🙂

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Jesteśmy na publicznym forum i proszę się jakoś zachowywać, skoro jest Pani kobietą zdrową psychicznie. 

No chyba, że to pisze facet po kieliszku, to wiele wyjaśnia. 

Jesteś tak odpychająca, zawistna i podła, dlatego zgłaszam twój post i każdy będę zgłaszać, aż padniesz. 

To za wczoraj za ten hejt na Makarona, Ginę i mnie. 

Z Bogiem i niech moc będzie z tobą 🤦💃

To coś się nigdy nie zmieni. Całą wieczność będzie warczeć, burczeć, i robić z siebie jełopa na forum. 

5 minut temu, Get Out napisał:

Pewnie kij znajdziesz jak chcesz uderzyć, ale już sobie nikt z tego nic nie robi , bo wiadomo że jesteś zyepem. 😅

Jaki kij, ona w piątki wieczorem zazwyczaj wyzywa tu jakieś 80 procent forum. W komplementach nie ma nic złego, ale trzeba je urealnić trochę, bo jak opiewasz spokój laski, która tu słynie ze skakania do ludzi to tylko jej krzywdę robisz jakbyś się z niej nabijał 🙂

Edytowano przez Śliwka z Grójca

2 minuty temu, Get Out napisał:

Czy ten robaczywy owoc w końcu się odpierwiastkuje? 

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

A Leks tak spiął wszystkie szare komórki i prawie wytropił wielką mistyfikację 🙂

Madzialena też jak zwykle zabłysnęła.

Kurfiszcza umysłowe w szale jak widać. Nie potrafią ani o pomadkach, ani o świętach.

Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał:

To coś się nigdy nie zmieni. Całą wieczność będzie warczeć, burczeć, i robić z siebie jełopa na forum. 

Dałam do ignorowanych, bo tu nie da się czytać tego jazgotu. Wczoraj jechała tak po mnie i Makaronie, że na bank była pijana. Wstyd i jeszcze raz wstyd. A potem się dziwi, że pusto na forum i łapie codziennie bany.. 🫢

2 minuty temu, Caryca z kawusią napisał:

Kurfiszcza umysłowe w szale jak widać. Nie potrafią ani o pomadkach, ani o świętach.

No tak, to może porozmawiajmy o facetach pozyskanych z naszej klasy albo tych z forum? 

3 minuty temu, Caryca z kawusią napisał:

No proszę jaka katoliczka.. 😅

Ja przynajmniej cyców Leksowi nie wysyłałam. A na co ci pomadka? 

Do pracy nie chodzisz, siedzisz w chałupie w tych Szamotułach, gdzie diabeł mówi dobranoc, więc komu masz się pokazać? Sołtysowej? 😄

Nigdy o siebie nie dbałaś i jesteś kobietą, która tylko udaje, a sporo ma za uszami. Mąż wie o privach z mężem Eve? 😉

Edytowano przez 250GodzinTak
  • Haha 1

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Dałam do ignorowanych, bo tu nie da się czytać tego jazgotu. Wczoraj jechała tak po mnie i Makaronie, że na bank była pijana. Wstyd i jeszcze raz wstyd. A potem się dziwi, że pusto na forum i łapie codziennie bany.. 🫢

Widziałam. Pałęta się to to i tylko guza szuka.

3 minuty temu, Caryca z kawusią napisał:

Poirot w akcji normalnie.

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

No proszę jaka katoliczka.. 😅

Ja przynajmniej cyców Leksowi nie wysyłałam. A na co ci pomadka? 

Do pracy nie chodzisz, siedzisz w chałupie w tych Szamotułach, gdzie diabeł mówi dobranoc, więc komu masz się pokazać? Sołtysowej? 😄

Nigdy o sobie nie dbałam i jesteś kobietą, która tylko udaje, a sporo ma za uszami. Mąż wie o privach z mężem Eve? 😉

Wysyłała mu piersi? Co z tymi babami tutaj? 

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Wczoraj dałaś do ignorowanych i jednocześnie czytałaś, yhm.

• Haha 1

1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał:

No tak, to może porozmawiajmy o facetach pozyskanych z naszej klasy albo tych z forum? 

Zwykła zazdrość Hanki Boryny, która nie tak dawno werbowała ludzi na Nastroik i Nerwicę. Ale jak Bumerang muszą być tutaj, bo się uduszą 😅😄

2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał:

Ależ proszę bardzo. Co cię interesuje?

• Like 1

2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał:

Widziałam. Pałęta się to to i tylko guza szuka.

Aż przykro się zrobiło. Makaron zniknie, to ja też. Zresztą nie ma Brum, Pokraki i Baby. Więc o czym pisać i z kim? Z wariatkami? Podziękuję. Ja mam co realnie robić i gdzie wchodzić 😅😄

• Haha 1

Ja przynajmniej cyców Leksowi nie wysyłałam.

Tym bardziej ja.

na co ci pomadka? 

Przejdź się do pierwszej lepszej drogerii i zapytaj do czego służy pomadka. Albo wygoogluj sobie.

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Mąż wie o privach z mężem Eve? 😉

A co go interesuje z kim i oczym rozmawiam na priv na forum? A było to sporo osób obu płci. Jeżeli uważasz, że było to coś niestosowego to świadczy tylko o tym, że sama używasz priva do lokowania zadu wypiętego na ambonie.

35 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Bekowy temat się zrobił 📷🍿😁

Madzia Madzia😁

Edytowano przez Ovidio Lopez

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Zwykła zazdrość Hanki Boryny, która nie tak dawno werbowała ludzi na Nastroik i Nerwicę. Ale jak Bumerang muszą być tutaj, bo się uduszą 😅😄

Ale żeby cycami świecić facetom z forum…. Druga Srelka.

1 minutę temu, BabkaBożaBezbożna napisał:

XD może ona nakładając pomadkę myśli że wszystkie knury w okolicy wabi

Trzeba być niesamowicie podłym żeby drugiej kobiecie pomadki żałować, bo nie chodzi do kamieniołomu.

4 minuty temu, Sassy&Wicked napisał:

Wysyłała mu piersi? Co z tymi babami tutaj? 

Caryca raz przeprasza, a za chwilę prosi o przepis na schab. A na drugi dzień pisze "Jazda z ku.. wą" Ale 800 +smakuje, dzieci już duże, więc po co iść do pracy? Jak lepiej siedzieć na telefonie i pisać kocopoły, jak się dba o siebie, a tak naprawdę nie dba. Bo kiedy, jak zdjęcia cyców trzeba zrobić i zabawiać panów 🙂😎

Nic ją blokady konta i bany nie uczą. Niczego i takie coś mnie ocenia 🫢Porażka w remizie strażackiej u koła gospodyń wiejskich 😄

34 minuty temu, Caryca z kawusią napisał:

Teraz lepiej? Założenie konta jednak chwilkę trwa.

kim jestes?

1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał:

Ale żeby cycami świecić facetom z forum…. Druga Srelka.

Żadnych cycków nikomu nie wysyłam i nie wysyłałam. Zapamiętaj to sobie raz na zawsze i przestań hejtować powtarzając po zazdrosnej o sympatie babinie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się