BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jesteśmy na publicznym forum i proszę się jakoś zachowywać, skoro jest Pani kobietą zdrową psychicznie. No chyba, że to pisze facet po kieliszku, to wiele wyjaśnia. Jesteś tak odpychająca, zawistna i podła, dlatego zgłaszam twój post i każdy będę zgłaszać, aż padniesz. To za wczoraj za ten hejt na Makarona, Ginę i mnie. Z Bogiem i niech moc będzie z tobą Se zglaszaj kobieto dorośnij w końcu już chyba czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Get Out napisał: Typowy beta bankomat i tutaj jeszcze nie raz się upodlą jeżeli forum ma być w ich sypialni. Wiesz Ty spokojem to coś możesz pacyfikować wyśmiewając ich mitomanie, bo tu więcej jednostek ujmie się za Tobą. Poczekamy na ten rzekomy spokój, jeszcze ze dwie godzinki i się pewnie zacznie show Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 639 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Tak, my się tu z nich śmiejemy, a oni analizują wszystko na części pierwsze, myśląc że wszystko to z zazdrości. Czego tu zazdrościć? Chada z Zielonej Góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Poczekamy na ten rzekomy spokój, jeszcze ze dwie godzinki i się pewnie zacznie show Pewnie kij znajdziesz jak chcesz uderzyć, ale już sobie nikt z tego nic nie robi , bo wiadomo że jesteś zyepem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Caryca z kawusią napisał: Teraz lepiej? Założenie konta jednak chwilkę trwa. A Leks tak spiął wszystkie szare komórki i prawie wytropił wielką mistyfikację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 1 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jesteśmy na publicznym forum i proszę się jakoś zachowywać, skoro jest Pani kobietą zdrową psychicznie. No chyba, że to pisze facet po kieliszku, to wiele wyjaśnia. Jesteś tak odpychająca, zawistna i podła, dlatego zgłaszam twój post i każdy będę zgłaszać, aż padniesz. To za wczoraj za ten hejt na Makarona, Ginę i mnie. Z Bogiem i niech moc będzie z tobą To coś się nigdy nie zmieni. Całą wieczność będzie warczeć, burczeć, i robić z siebie jełopa na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Get Out napisał: Pewnie kij znajdziesz jak chcesz uderzyć, ale już sobie nikt z tego nic nie robi , bo wiadomo że jesteś zyepem. Jaki kij, ona w piątki wieczorem zazwyczaj wyzywa tu jakieś 80 procent forum. W komplementach nie ma nic złego, ale trzeba je urealnić trochę, bo jak opiewasz spokój laski, która tu słynie ze skakania do ludzi to tylko jej krzywdę robisz jakbyś się z niej nabijał Edytowano 3 godziny temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Pewnie kij znajdziesz jak chcesz uderzyć, ale już sobie nikt z tego nic nie robi , bo wiadomo że jesteś zyepem. Czy ten robaczywy owoc w końcu się odpierwiastkuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: A Leks tak spiął wszystkie szare komórki i prawie wytropił wielką mistyfikację Madzialena też jak zwykle zabłysnęła. Kurfiszcza umysłowe w szale jak widać. Nie potrafią ani o pomadkach, ani o świętach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 639 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: To coś się nigdy nie zmieni. Całą wieczność będzie warczeć, burczeć, i robić z siebie jełopa na forum. Dałam do ignorowanych, bo tu nie da się czytać tego jazgotu. Wczoraj jechała tak po mnie i Makaronie, że na bank była pijana. Wstyd i jeszcze raz wstyd. A potem się dziwi, że pusto na forum i łapie codziennie bany.. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Madzialena też jak zwykle zabłysnęła. Kurfiszcza umysłowe w szale jak widać. Nie potrafią ani o pomadkach, ani o świętach. No tak, to może porozmawiajmy o facetach pozyskanych z naszej klasy albo tych z forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 3 godziny temu Salowa helmofonowa zdradza meza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 639 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Madzialena też jak zwykle zabłysnęła. Kurfiszcza umysłowe w szale jak widać. Nie potrafią ani o pomadkach, ani o świętach. No proszę jaka katoliczka.. Ja przynajmniej cyców Leksowi nie wysyłałam. A na co ci pomadka? Do pracy nie chodzisz, siedzisz w chałupie w tych Szamotułach, gdzie diabeł mówi dobranoc, więc komu masz się pokazać? Sołtysowej? Nigdy o siebie nie dbałaś i jesteś kobietą, która tylko udaje, a sporo ma za uszami. Mąż wie o privach z mężem Eve? Edytowano 3 godziny temu przez 250GodzinTak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 1 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dałam do ignorowanych, bo tu nie da się czytać tego jazgotu. Wczoraj jechała tak po mnie i Makaronie, że na bank była pijana. Wstyd i jeszcze raz wstyd. A potem się dziwi, że pusto na forum i łapie codziennie bany.. 🫢 Widziałam. Pałęta się to to i tylko guza szuka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Madzialena też jak zwykle zabłysnęła. Kurfiszcza umysłowe w szale jak widać. Nie potrafią ani o pomadkach, ani o świętach. Poirot w akcji normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: No proszę jaka katoliczka.. Ja przynajmniej cyców Leksowi nie wysyłałam. A na co ci pomadka? Do pracy nie chodzisz, siedzisz w chałupie w tych Szamotułach, gdzie diabeł mówi dobranoc, więc komu masz się pokazać? Sołtysowej? Nigdy o sobie nie dbałam i jesteś kobietą, która tylko udaje, a sporo ma za uszami. Mąż wie o privach z mężem Eve? Wysyłała mu piersi? Co z tymi babami tutaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 2 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dałam do ignorowanych, bo tu nie da się czytać tego jazgotu. Wczoraj jechała tak po mnie i Makaronie, że na bank była pijana. Wstyd i jeszcze raz wstyd. A potem się dziwi, że pusto na forum i łapie codziennie bany.. 🫢 Wczoraj dałaś do ignorowanych i jednocześnie czytałaś, yhm. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 639 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: No tak, to może porozmawiajmy o facetach pozyskanych z naszej klasy albo tych z forum? Zwykła zazdrość Hanki Boryny, która nie tak dawno werbowała ludzi na Nastroik i Nerwicę. Ale jak Bumerang muszą być tutaj, bo się uduszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: No tak, to może porozmawiajmy o facetach pozyskanych z naszej klasy albo tych z forum? Ależ proszę bardzo. Co cię interesuje? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 639 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Widziałam. Pałęta się to to i tylko guza szuka. Aż przykro się zrobiło. Makaron zniknie, to ja też. Zresztą nie ma Brum, Pokraki i Baby. Więc o czym pisać i z kim? Z wariatkami? Podziękuję. Ja mam co realnie robić i gdzie wchodzić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 2 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja przynajmniej cyców Leksowi nie wysyłałam. Tym bardziej ja. 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: na co ci pomadka? Przejdź się do pierwszej lepszej drogerii i zapytaj do czego służy pomadka. Albo wygoogluj sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 2 godziny temu XD może ona nakładając pomadkę myśli że wszystkie knury w okolicy wabi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 2 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mąż wie o privach z mężem Eve? A co go interesuje z kim i oczym rozmawiam na priv na forum? A było to sporo osób obu płci. Jeżeli uważasz, że było to coś niestosowego to świadczy tylko o tym, że sama używasz priva do lokowania zadu wypiętego na ambonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 35 minut temu, 250GodzinTak napisał: Bekowy temat się zrobił Madzia Madzia Edytowano 2 godziny temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 1 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zwykła zazdrość Hanki Boryny, która nie tak dawno werbowała ludzi na Nastroik i Nerwicę. Ale jak Bumerang muszą być tutaj, bo się uduszą Ale żeby cycami świecić facetom z forum…. Druga Srelka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezbożna napisał: XD może ona nakładając pomadkę myśli że wszystkie knury w okolicy wabi Trzeba być niesamowicie podłym żeby drugiej kobiecie pomadki żałować, bo nie chodzi do kamieniołomu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 639 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Wysyłała mu piersi? Co z tymi babami tutaj? Caryca raz przeprasza, a za chwilę prosi o przepis na schab. A na drugi dzień pisze "Jazda z ku.. wą" Ale 800 +smakuje, dzieci już duże, więc po co iść do pracy? Jak lepiej siedzieć na telefonie i pisać kocopoły, jak się dba o siebie, a tak naprawdę nie dba. Bo kiedy, jak zdjęcia cyców trzeba zrobić i zabawiać panów Nic ją blokady konta i bany nie uczą. Niczego i takie coś mnie ocenia 🫢Porażka w remizie strażackiej u koła gospodyń wiejskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 7 Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Teraz lepiej? Założenie konta jednak chwilkę trwa. kim jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Ale żeby cycami świecić facetom z forum…. Druga Srelka. Żadnych cycków nikomu nie wysyłam i nie wysyłałam. Zapamiętaj to sobie raz na zawsze i przestań hejtować powtarzając po zazdrosnej o sympatie babinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: kim jestes? Wszystko dobrze z tobą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach