Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaGuRka

Życie za granicą w umierającym związku...

Polecane posty

Halo kobietki co się z wami dzieje że tak wszystkie zamilkłyście???????

a wlasnie :) cisza taka, a sama sie nie odzywam niedobra... :) pogoda mizerna, nic sie nie chce robic, wciaz tylko pada i zimno... Zapisalam sie w koncu na silownie i basen, zeby zaczac cos ze soba robic a nei tylko siedziec po pracy w domu. Tylko ze dojezdzam rowerem i przy takiej pogodzie ( 8 dni deszczu) chyba mi sie odechce za chwile!!! :) A w zwiazku jak w zwiazku... Niby spokoj, ale wiem przeciez, ze chwilowy ... i co zrobic dalej ??? zastanawiam sie co to w wakacje bedize, bo mamy je spedzic ze znajmomymi, razem... w zeszlym roku nie bylo za wesolo.. nie podobal mi sie bardzo jego stosunek wobec mnie przy ludziach... w tym roku chyb ja TEZ bede udawala, ze juz w ogole nas nic nei laczy... A jak u Was??? Praca??? Mezczyzni??? :)

helo:) u mnie bez zmian jakiś większych również czekam do wakacji. Podobno mamy je spedzić razem ale nie wiem jak to wyjdzie. Zobaczymy... Ale normalnie MaGuRka podziwiam za chęć jazdy w deszczu.Mi się robi zimno na samą myśl:P Pozdrowienia:)

hej dziewczyny a co tu taka cisza jak makiem zasiał?:)

Hej dziewczynki! Wasze zdrowko! Siedze w domku i rozkoszuje sie samotnoscia popijajac winko i sluchajac muzyki :) Tak mi dobrze! i blogo :) i dobre mysl jest, ze jednak sie zdecydowalam na ta samotnosc... Facet wciaz powtarza ze nie jestesmy juz razem, to sie doigral hehee :) teraz ja juz tez nie uwazam, ze jestesmy razem, i kwestia czasu jest to, kiedy przestaniemy sie przytulac i calowac ( obydwie rzeczy sa w tej chwili w ilosciach sladowych).. A mi tak dobrze :) W koncu ile mozna, prawda??? On chce powoli wracac do Polski - a jesli wroci, zwiazek umrze smiercia naturalna :) A co u Was??? Jak humorki, jak mezczyzni, jak nastroje??? Buzka!!!

hej:) co się dzieje że tak nikt się nie odzywa??????. U mnie wszystko o dziwo w porządku i milutko. Wiadomo jakieś małe różnice zdań ale ogólnie na 4+:) pozdrawiam i piszcie co tam u was:)

rude!!!!! no chyba watek umiera:) ale to moze oznacza ze sie uklada wszystkim i nie potrzebuja pisac??? No u mnie bez wiekszych zmian - z tym ze ja nadal utrzymuje ze neijestesmy para, on w sumie tez... poza tym powzial decyzje, ze wraca do Polski na stale w lipcu, tak wiec... samo sie rozejdzie ;) a ja w piatek tydzien temu bylam na piwku ze znajomym z pracy ;) baardzo sympatycznym znajomym ;) Rude - czytam \"zolzy\" - swietne, ale stawia duzo pytan :) (w niektroych przypadkach musialabym nie byc soba... zeby mowic/robic jak nakazuje ksiazka.. ale moze warto???) Buzia!!!