Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdulka....__

Yasmin-pozytywnie czy negatywnie?

Polecane posty

Gość jak od jakiej
jeśli to jest np piątek to wybierasz pt [obojętnie który] i następnego dnia bierzesz sob. Proste

Gość hejka babki
po 11 dniach bez piguł nie mam żadnych dolegliwości- nie mrowi mnie w nogach, nie boli mnie serce, nie czuję żył tylko cholera nadal mi je widać więc chyba to prawda że nie znikają. Jeśli chodzi o libido to nadal czekam :P No i nie wiem jeszcze jak to będzie z okresem bo jeszcze za wcześnie ale dam wam znać co i jak.

Gość po yasminie__
a jak te żyły wyglądają? to nieprawdopodobne, ja biore diane i nigdy nic takiego nie miałam, nawet nie wiedziałam że takie coś może wystąpić

Gość doswiadczonaaaaa
Bralam rozne tabletki. Yasmin biore może z rok...? Może jestem troche bardziej drażliwa, ale nad tym da się panować (zreszta nie wiem czy to działanie tabletek, czy cos innego) libido poleciało nieco w dół. Nic poza tym. Biorę je dalej.

Gość monika9191
ja jestem bardzo drażliwa po tych tabletkach, czasem to mam takiego nerwa na wszystkich.... więcej objaw nie dostrzegłam :classic_cool:

Gość monika9191
a ma jeszcze pytanko, nie wie ktoś może gdzie można kupić taniej tabletki yasmin w szczecinie albo gorzowie wlkp????

Gość Paula**
Cześć Wam🖐️ Ja właśnie biorę Yasmin od 2 miesięcy, nie mam żadnych objawów, te tabletki całkowicie mi pasują, chociaż wcześniej nie brałam żadnych. Z tych jestem bardzo zadowolona. Moja kumpela natomiast brała te tabletki i przytyła po nich trochę, miała brązowe upławy i czasami była w złym nastroju. Sama mnie namówiła na te tabletki i jak widać mi się przymują dobrze a ona zmieniła na Microgynion 21... także nie każdej można je polecić bo każda jest inna. 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Niby pozytywnie ale bardzo ale to bardzo zaczałam sie martwic bo zauwazyłam.. nadmierne wypadanie włosów... ?! Czy któras z was ma takie objawy? Ja dopiero od jakis 2 tygodnii zazywam te tabletki, pozytywnie zauwazyłam ze rozmiar biustu powiekszył sie mozna powiedziec o rozmiar, a do tego stał sie jedrniejszy... Tradzika tez juz nie ma.. Ale te włosy :(. Naprawde mnie to martwi tymbardziej ze juz z natury nie mam ich zbyt wielu, a teraz jeszcze garsciami wychodza.. :(

Gość kasiasta
a czy to prawda, że biorąc yasmin mozna schudnąć?

Hejka, ja właśnie dziś biorę ostatnią z pierwszego opakowania tabletkę yasmin. Nie zauważyłam żeby mi włosy wypadały, pryszcze jak miałam tak mam:) ale nie tak wiele, także żadna tragedia, a cycki nie urosły ani milimetr, nie mam ani spuchniętych, ani jakoś wyjątkowo obolałych... tylko te brązowe upławy. Nic więcej:) także chyba ok? ---->Angela naprawdę wypadają włosy??? Może mi też w końcu zaczną... Nie wiem ale słyszałam że tak może właśnie być i również się tym martwiłam... ---->kasiasta, nie wiem tak słyszałam że po nich się chudnie, ale ja tam nic nie schudłam, nawet 1 kg przytyłam ale 1 kg to niewiele więc się nie martwię:)

A gdzie się podziewa SENIORIT? Jak tam okresik po tabsach??? A ja mam jeszcze pytanie, czy jak np ostatnią tabletkę wezmę dziś- jest wtorek, to następną mam wziąść także we wtorek, czy w środę??? POZDRAWIAM WSZYSTKIE PANIE:) :*

Gość i znowu yasmin....
mam pytanie, przestałam brać yasmin pol roku temu, teraz znow chce zaczac i mam pytanie do pan majacych ulotke pod reką :P pamietam, ze ogladalam kiedys u ginekologa ulotke jakis tabletek i tam pisalo, ze 1. opakowanie mozna wziac w 1. lub 5. dniu cyklu. dostalam dzis okres i nie wiem czy mam biec do apteki (nie chce mi sie) czy moge zaczac brac yasmin w 5. dniu? w sumie nawet byloby lepiej, dluzej bez krwawienia :D

Gość możnaa
ale musisz sie dodatkowo zabezpieczać

Gość aniołeczek1983
witam,czy wam po yasminie tez tak bardzo urosly piersi??? bo mi tak a z natury mam duze,musialam pozmieniac wszystkie staniki na wieksze :((( czy to minie?

Gość K23
Ja biorę te tabletki gdzieś od roku i z tymi włosami to rzeczywiście jakaś masakra! Wypadały mi strasznie. Teraz już jest lepiej ale i tak jakby mniej ich mam niż kiedyś? Co do żył to też zawsze miałam gładkie i całkiem ładne nogi i w życiu bym nie pomyślała, że takie wstrętne żyły mi od tabletek powyskakują! Normalnie jakbym była o 15lat starsza. Dopiero czytając wasze wypowiedzi uświadomiłam sobie że to pewnie od Yasmin, bo niby od czego? Naprawdę wstrętnie to wygląda...teraz już ostatni miesiąc je biorę bo lekarz mi przepisał Yasminelle ale opinie też są różne, także już sama nie wiem? Gdyby nie masakryczne bole okresowe to w ogole olalabym te trujące tablety

Gość K23
Piersi urosły rzeczywiście, ale i tak mam takie akurat więc dla mnie to nie problem

Gość miika
Mi piersi nie urosły, nie przytyłam po nich, nie słyszałam także żeby sie coś działo z włosami. Mam bardzo gęśte włosy, nawet jakby mi wypadały, to by sie nic nie stało. Jednak teraz również będę zmieniała na yasminelle, mam nadzięję że rezultaty będą podobne;)

Gość aniołeczek1983
tak was czytam i u siebie tez zauwazylam dziwne zyly..ehhh :(

Gość miika
oj może to nie od tabletek, jakby wziąść tak książkę z chorobami to okazało by się że wzystko do nas pasuje, a przecież wydoczne żyły mogą być powodem czegoś innego, a czego, to lepiej się poradzić lekarza, ja bym na waszym miejscu sie poradziła

Hejka dziewczynki, SENIORIT, co sie dzieje że Cię nie ma wcale??? Pewnie przez Święta:) Ja normalnie po 3 dniach przerwy dostałam okres, jest ok. Chyba wszystko mi pasuje:) Pozdrawiam i prosze o opinie na temat YASMIN lub skutki jakie po nich miał:) :classic_cool:🖐️

hejka magdukla ..... ja to w ostatnim czasie problem z kompem mialam....co do tabsow okresik normalnie, ..ale odstawilam je......bralam je glownie na regulacje okresu jak wspominalam duzo wzesniej, ale nie znaczy ze na tym sie skonczylo hehe:):P:P:P:P:P .teraz chce sprawdzic czy okres nasstapi samoczynnie czy znow bede miala problemy.......za 2 tygodnie sie wszystko okaze. brak skutkow ubocznych poza rozdraznieniem, teraz gdy nie biore ich czuje sie o duzzzzzzooooooo spokojniejsza,,,,a ja to z reguly taki nerwus jestem......... tobie zycze zeby ci nie szkodzily ....a pomagaly :) buziole 👄👄

Gość KaMisia*
Hej Wam, ja właśnie zażywam te tabletki od 3 miesięcy, ale i tak boję sie że nie są skuteczne do końca, czyli nie ma 100% pewności, czy myślicie że trzeba sie dodatkowo zabezpieczać???

Gość nie trzeba
ale jak chcesz, tylko po co?

Ojej, widzę jak mój topic już umiera:) A ja tableteczki wchłaniam i nic mi nie jest, nawet już upławów nie mam. Może troszkę sucho podczas stosunku, ale co tam:) Jest ok:p pozdro

do KaMisia----> Na pewno nie masz sie czym martwić, to jest najlepsza metoda antykoncepcji. Bynajmniej ja nie znam nikogo kto by wpadł zażywając tabsy.... no, nawet przy stosunku przerywanym to sie rzadko zdarza:)

Gość fitnesss
a ja znam taka osobe ale ona to piła i na pewno wyrzygała pigułe:classic_cool:

Gość MoNiCzKa*
A czym sie różni yasmin od yasminelle? Bo lekarz mi przepisał yasminelle, a ja chciałam yasmin, bo koleżanka też ma i sie świetnie czuje po nich. Jeszcze ich nie zaczełam brać ale mam nadzieje że będą dobre, 🖐️

Gość qwerty123456
gdzie mozna naj taniej dostać Yasmin w Poznaniu??