Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdulka....__

Yasmin-pozytywnie czy negatywnie?

Polecane posty

Gość LadyK.
pisze bo chciałam sie czegoś dowiedzieć. te żyłki troszkę sie widoczne zrobiły, czy ktoś wie coś na ten temat? wizyte mam na za tydzień... dzięki

Gość LadyK.
dzwoniłam dziś do mojego lekarza, powiedział że jestem młoda, to nie od tabletek.... już sama nie wiem... a od czego??? jak widać skontaktowanie sie z lekarzem nie zawsze pomaga...

LadyK Mnie tez wyszly zyly na ciele, znacyz staly sie bardzo widoczne. Wczesniej czegos takiego nie mialam :( Tez biore yasmin

Gość LadyK.
Asasello Tobie również? kurde to od czego to jest? dziś lekarz ginekolog oznajmił mi ze to nie od brania tabletek i że spokojnie moge spać. ale jak ja mam spać spokojnie jeśli dzieje sie coś takiego?... poresztą dodał że 2 tyg to za mało aby to stwierdzić, ze musze conajmniej 3 miesiace brac... heh, czasem brak mi słów...

Gość magdulka....__
LadyK. poważnie uwidoczniły sie żyły i akurat po Yasmin???? ojej, ja na razie nic nie widze, ale mam nadzieję że i potem nic nie zobaczę;)

Gość magdulka....__
SENIORIT-----> a gdzie Ty sie podziewasz??? Jak tam Yasminki?

Gość magdulka....__
Cleo841----> byłam na stronce, no ciekawa bardzo sama jestem czy ktoś miał wpadkę po Yasminkach, bo ja osobiście nie znam takich kobiet;)

Gość magdulka....__
Nadal czekam na opinie na temat Yasmin... Może jeszcze ktoś miał jakieś objawy, lub czuł się po nich świetnie??? POZDRAWIAM:):):)

Gość upupup

Cleo841 O matko ale podlas strasny link :) zajrze tam :*:* A te zyly musza byc po Yasmin, no ja ich wczesniej nie mialam widocznych :( Pozdrawiam

kwiat] 🌻🌻witam magdulka !!!!!!!!kwiat] 🌻🌻!!!!!!!👄🌻 ....a ja jakas ostatnio zabiegana jestem...zima wraca...niestety...pelno sniegu wokol...:(:( co za smutne widoki :(... ale juz sledze dalej ten topik bo mnie tez on ciekawi....wkoncu biore yasmin heh :P wiec zostalo mi jeszcze 7 tabsow do skonczenia 1 opakowania. nie zauwazylam zadnych zyl ktore sie bardziej uwidocznily..jedynie co sie bardziej uwidocznilo to persi...:)hmmm...ale takze mnie to ciekawi.....wczoraj stalam 2 godziny przed lustrem i szukalam jakichkolwiek skutkow ubocznych....nie znalazlam...samopoczucie tez mi odpowiada, nawet libido cacy :):) heh..:P a jak Ty sie czujesz magdulka??????????jakies niepokoje czy wszystko ok???? mam nadzieje ze sluza ci te tabsy......:) fakt opinie rozne jak nas tu dziewczat.....ale piszmy swoje zdania......to ciekawe..... kwiat] 🌻🌻pozdrawiam :)🌻 🌻🌻

apropo wpadki...hmmmm nie spotkalam sie z taka opinia.......ale kto wie...w koncu wszystko moze sie zdarzyc...... Asasello ---> a jak jak dlugo bierzesz yasmin?????

Yasmin biore ok. 8 miesiecy. Piersi faktycznie sie nieco powiekszyly. A zyły uwidoczniły sie.. hm.. jakies 4 m-ce temu mniej wiecej. Dokladnie trudno mi powiedziec. Poczatkowo nie mialam pojecia czego to slutek, ale jak tutaj przeczytalam ze i u paru innych dziewczyn cos takiego wystapiło, to jetem pewna ze to z powodu tabsów. Buzka

Gość hejka babki
ja właśnie od dzisiaj postanowiłam nie brać Yasmin. Brałam półtora roku. Libido spadło mi całkiem, miałam suchość pochwy, poza tym też mi wyszły żyły i zaczęłam je "czuć" tak jak to ktoś napisał aż w końcu zaczęły mnie normalnie boleć i do tego doszło mi kłócie w sercu. Najpierw myslałam że to stres albo jakiś niedobór ale czytam że dużo dziewczyn tak ma. Pewnie wrócę do piguł ale na pewno nie do tych. Na razie chcę zrobić przerwę i zobaczyć jak mój organizm będzie funkcjonował bez tabsów. Acha, nie zgadzam się z tym że libido spada po każdych. Kiedyś brałam Triquillar i nie miałam żadnych skutków ubocznych, libido też było ok.

Gość celestka
ja uwazam ze dla was dwoch yasmin nie sa odpowiednimi tabsami, dlatego warto je zmienic...

Gość magdulka....__
Witam dziewuszki:) Seniorit w jakiej miejscowości mieszkasz że u Ciebie śnieg pada??? W Szczecinie tylko zimno ale śniegu nie wiedać:)--- to tak poza tematem:) Biorę już dziś 7 tabletkę Yasminu i nie czuje się ani źle, ani nic mnie nie boli, okres mi się skończył ale upławy brązowe mam ale tak macciupko, może sie skończą:) Żyły na razie mi nie wyszły, no i mam nadzieję że nie wyjdą:D Trochę noga prawa mnie bolała dziś, ale sama nie wiem czy to od tabletek, czy może reumatyzm??? Do hejka babki----> to czemu wcześniej nie zmieniłaś tylko sie męczyłaś przez 1,5 roku... kurde wiem że to się tak łatwo mówi, ale jestem po orostu ciekawa... Do Asasello----> a po jakim czasie się powiekszają piersi, bo mi to nic, chociaż nie narzekam na swój, ale mogłyby być pełniejsze:)

magdulka...ja mieszkam na opolszczyznie w Strzelcach takie male miasteczko :) co do piersi to moj chlopak zauwazyl ze sa pelniejsze tak po 2 tygodniach zazywania yasmin, choc w poprzednim miesiacu bralam yasminelle......wiec cierpliwosci :D

Gość magdulka....__
:):):):) Seniorit, a czy nie widać żadnych żył? Dziewczyny mnie tu trochę nastraszyły, że te żyły wyskakują i że potem już nie znikają:/ To mówisz że jest po Yasminkach ok:)? Fajnie, ja jestem z opóźnieniem o tydzień, na razie nie narzekam:) Dziewczyny zapraszam do oceny YASMINEK:):):) Pozdrawiam 🌻 🌻 🌻

mi jeszcze zyly nie wyskoczyly wiec trudno mi sie wypowiadac na ten temat...:/ ide odpoczac, moze zadzwonie do koffania mojego, bo taka samotna jestem dzis:(

magdulka....__ Ja nie pisalam ze nie znikna! Zyje wlasnie nadziej, ze jak zmienie tabletki to znowu zostaną wciagniete do środka :) poza tym to nie u kazdej dziewcyny musi wystepowac. A co do piersi to niestey trudno mi okreslic po jakim czasie sie powiekszyly.Plus minus ok. 3 opakowania. Ja mam nieduzy biust wiec to zaobserwowalam. I w moim przypadku nie jest to jakas ogromna roznica, jednak widze ze sa pełniejsze.

Gość hhhi
hej, ja biore od siedmiu dni jasmin i okres mi sie skonczyl 3 dni temu ale mam teraz takie brazowe i malo przyjemne plamienia myslicie ze to normalne? w pochwie " tez mam tego troche " a jak na razie przez to odechciało mi sie seksu martwie sie o te uplawy

Gość magdulka....__
hhhi---->tego typu upławy podobno się często zdarzają w pierwszej fazie brania tabletek antykoncepcyjnych. Ja również zauważyłam takie upławy ale ich ilość jest tak maleńka więc nie narzekam, tym bardziej że na razie z moim kochaniem sie nie widze, i nie czuje dyskomfortu, nosząc wkładki

Gość RYBA653
a mi sie chce ciągle jeść po tych tabsach, i jakąś opryszczkę dostałam

Gość upupup

Gość małalii

Gość małalii
ło mamuniu , no i co z tego linka który tu rzuciłas wynika? że wszyscy lekarze ginkolodzy przepisujący hormony to jakieś bestie lecące na kase ?że chcą nas wpędzić w choroby itd , nie moge czytać takich bzdur pisanych przz jakiś fanatycznie religijnych lekary bleeeee

Gość małali
ale już przeczytałam , więc za pózno na twój komentarz , dobrze jest poznać różne opinie pod wrunkiem że nie są one tak cholernie jednostronne- tabletki to grzech , zabijają , powodują wszystkie możliwe odmiany raka sratata , kobiety po nich sa bezpłodne i tak do znudzenia a ja własnie dzięki hormonom wyleczyłam się z bezpłodności i mam teraz najcudowniejszą córcię na świecie , cud?