Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna pani anonimowa

obojętność ze strony fceta?!

Polecane posty

ostatnio mam problemy ze zdrowiem i w domu.mieszkam sama i sobie nie radze.po prostu tak wyszlo w ost.czasie:( kiedy pisze swojemu facetowi ze mi ciezko ciagle slysze"nie marudz,nie narzekaj" czy mozna powiedziec zejest to rownowazne "mam cie gdzies i nie interesuja mnie Twoje problemy"?? nie pisze mu w kolko ze jest mi ciezko zle nie dobrze i tylko sie wziac i powiesic,bo mysle ze nie narzekam na zycie..tylk ost.zyje w stresie.nie mam w nim wsparcia.nie stac go na zadne poswiecenie!! caly luty ja do niego jezdzilam a mieszkamy od siebie 20 minut drogi autobusem:( nie wiem co robic:( cche wzbudzic w nim zainteresowanie ale jak????!!!

aniolmroku@vp.pl

kiedy np. slysze z uczelni co faceci robias dla moich kolezanek to otwiera mi sie geba:( nie mowie ze chce kwiaty itp nie!! chce wiecej czasu...zrozumienia nic wiecej

ale musisz mi jedna rzecz OBIECAC ok?? :) napiszesz mi w trakcie czy po przeczytaniu do jakich wnioskow doszlas, co sie zmienilo itd itd...

ta ksiazka idealna dla ciebie :) licze na to, ze ci pomoze i bedziesz w koncu zadowolona :)

ok a ja mam do ciebie pytanie.ale to odpisze ci w mailu;)

Dziewcinka 🌼 wiem nawet jaka ksiazke ;) Czasu.. gdy komus na kims zalezy to poswieca caly swoj wolny czas...

agusiak :) bo to bardzo dobra ksiazka!! :) nie zmienia czlowieka a jednak dzieje sie tak, ze wszystko jest latwiejsze i przyjemniejsze :) ja wlansie dzisiaj ja skonczylam czytac... zastosowalam i.... pomaga!!

eh;(

Hmmm Dziewcinko ja kiedys tez ja przeczytalam. W moim przypadku pomogla tylko na par dni. Aby wyjsc z tego musialam to zrobic sama. Bo nawet jak sobie czlowiek uswiadamia pewne rzeczy to nie zawsze je do siebie dopuszcza.

\"Bo nawet jak sobie czlowiek uswiadamia pewne rzeczy to nie zawsze je do siebie dopuszcza.\" tak... ale ja dopuscilam od razu!! bo tak dluzej byc nie moglo i nie moze!! nie musze sie zmieniac bo ja taka jestem jak tam pisza ale przy nim jednak troche sie zatracilam.. swoje ja...

ale jam moge sie nie smucic? w tym roku sie broni w kwietniu rozumiem to ale do tego dochodza wyzwiska

wiec tym bardziej przeczytaj ta ksiazke jednym tchem!!!! i to nie raz!! dwa, trzy razy, zeby ci wszystko weszlo w krew :)!!!!!!! masz juz??

Ksiazka \"Nie zalezy mu na Tobie. Koniec zludzen czyli jak rozmiec facetow\" Chyba taki tytul.Jak juz to troszke sie pomylilam. Druga ksiazka ktora krazyla tutaj w obiegu tez jest dobra \"Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy?\" Ta mi chyba wiecej dala do zrozumienia ;) ze bylam tak pier... mila kobietka :P Dziecinko no to gratuluje :0 obys byla silna tak dalej Anonimowa bo wzystko w zyciu co przemija (o ile to przeminie! nie mowmy hop) przynosi cos dobrego...

zawsze się coś znajdzie ;) ale nawet jeśli jest ok to bym prosiła tytuł tak w razie czego jakkby przyszły cięzkie czasy :)

ja mam ta druga :) teraz dostalam mezczyzni sa z marsa a kobiety z wenus. pewnie taka fajna jak ta o zolzach juz nie bedzie...

oj wlasnie ze fajna :P Powiem szczerze ze mi sie bardziej podobala :P a moglabys mi ja podeslac? bo ja z checia drugi raz poczytam :)

nie mam

Gość Dalajlamaa
ja tez poprosze 'nie zalezu mu na tobie' zolze znam niezla jest pomogla na 5 dni i dalej jestem dobra dziewczyna musze chyba jeszcze raz to przeczytac pozdrawiam luli_lali@gazeta.pl

ta wlasnie ta :P Podeslij mi ja prosze :) mail pod nickiem :)