Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedyny sensowny

Przyszło dziecko ze szkoły i mówi mi

Polecane posty

że ma się jutro stawić z rodzicem. Wróciłem z pracy a w domu muzyka nawala aż fundamenty pękają. Córka zamknięta w pokoju, nie otwiera drzwi i mówi tylko, że ma się jutro ktoś stawić w szkole. Nie wiem dlaczego, wiem natomiast, że szkoła jest głupia, wszyscy nauczyciele to debile, nikt jej nie rozumie, świat jest do dupy a dyrektorka to tłusta franca i mam się zamknąć, bo jestem stary i nic nie zrozumiem. Nie ma to jak nastoletnia córka.

Gość z cieszyna jestem
heheh dobre podejcie! tak trzymac

kazdy to przechodzi, fajny okres ;) pewnie naflugała nauczycielce albo zamknela sie z kolegami w meskim kiblu :d

takiej gowniarze dalabym szlaban do konca zycia, jak ona sie odzywa do ojca, niech sobie narzeka na nauczycieli, ale do ciebie ma obowiazek odnosic sie z szacunkiem...

Gość Brondynka
Wcale bym nie poszła do szkoły jak by córka tak do mnie mówiła. Jak taka mądra to niech sama załatwia swoje sprawy.

Co se wychował! Nie sam ją wychowywałem a wychowywałem ją tak, żeby była człowiekiem. Odbiło jej ostatnio i nie mam na nią wpływu. Nawet nie wiem co się stało.

jejku przeciez to normalne, wy tez takie/tacy byliscie a teraz rzniecie wielkich doroslych :D moze niech sie wyszaleje przy tej swojej muzyce, znudzi jej sie jak nikt nie bedzie reagowal ;)

Gość mój teściu
swojej nastoletniej córeczce pewnego dnia po takiej akcji wyjął drzwi z futryny, wyniósł do ogródka i spalił. Polecam metodę, skuteczna :D

Gość mój teściu
najpierw wyłącz korki, bo przy takim podkładzie będzie trudno sie usłyszeć:))

Mam szatański pomysł, jest jakaś stacja telewizyjna lub radiowa z disco polo? Podłączę do kina domowego i zrobimy próbę sił.

Wrzuć jej kupę do pokoju albo worek z rojem pszczół:classic_cool:

Gość niebiesk sukienka
Nie wlaczaj disco polo! Ona bedzie sie wstydzic za ciebie i wogole w jej oczach stracisz jako osoba z ktora warto rozmawiac.

No a worek z rojem to nie jest sensowna propozycja?:o Jesteście głupie i stronnicze, a stronnicze bo głupie!:classic_cool:

Gość a co ma robić jak jeszcze
przecież można wyłączyć korki w jednym pomieszczeniu (ja tak robię bratu:D ) a drzwi - fakt - mi strarzy tak samo zrobili - wynieśli na strych i przez miesiąc kary nie było drzwi - koszmar... pomogło...

Nie zależy mi na materialnych gratyfikacjach. Jestem ponad to!:classic_cool: